• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Ja se snazim levelit zatim tank i dps. Casem uvidime jak to pujde.
    Ale vcerejsi zazitek. Kel Voreth tanking uplne v pohode start-cil. Stormtalon druhy boss me daval jak svacu sedou damage (v telegrafech jsem fakt nestal). A mel jsem stejny gear i spec a stejneho healera (Meshi) Asi nekdy je to proste smula :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Ten gear bude si to hlavni, pochybuju, ze si nekdo vedle gearu na levelovani drzi jeste druhy na tank/heal nebo ze by rovnou v tyhle roli leveloval (tech pripadu jako ty se zenou, kdy jedete asi celou hru spolu, moc nevidam).
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Ve vsech skupinach, ve kterych jsem byl, tak to zkrachovalo jen a jen na neschopnosti pouzivat stun :) A hlavne at jsem sel kdykoliv cokoliv, tak jsem byl vzdycky #1 v prezivani (a to fakt nejsem zadnej ninja, mam reflexy cerstve probuzenyho lenochoda), coz mi rika, jak ostatni absolutne ignorujou, ze v cerveny se nestoji.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Ja delam dps, ale mam dve kouzla jakozto zachranar, kdyz je nejhur, pac pritelkyne healuje a jak slysim "Jsem bez focusu", tak nahazuju lidem stit a davam heal, pripadne stunuju moby (pokud to neni boss fight)

Kazdopadne je velkej rozdil v tancich, nekdo neudrzi moby, nekdo desne rychle chcipe a nekdo udrzi moby, stiha se healovat sam a mobove mu berou malo. Jenze tanku je malo a clovek si musi vazit i tech spatnejch a doufat, ze se zlepsi :) Casto to muze delat jen spatnej gear.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Tak na tankovi to většinou zkrachuje. Ne že bych byla kdo ví jakej healer, ale často chyby nedělám a přesto ho zkrátka neudržím, případně rvou aggro všichni kolem (a samozřejmě donutit skupinu aby byla v nějakém rozumném dosahu je v podstatě nemožné, ale s tím jsem počítala, když jsem volila medica).
    Ale já teda lituji, že Lobo není tank – nějakého najít je skoro nemožné :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Uz si nejakou instanci healoval? :) Ja teda netankoval, ale prijde mi, ze to je naprosta pohoda, jen to chce trochu davat pozor na patroly, protoze tank urcuje, kde se odehrava boj, ale na bossech se role tanka od dps lisi minimalne, aspon v tom prvnim dungeonu. Nas tank delal minimalni damage (nejlepsi dps bylo i 3x vetsi) a absolutne zadny problem s agrem. V cem to vidis tak nevdecny?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak jsme konecne prosli prvni instanci az do konce :P tu nejjednodussi :) Poznamka: Tank je nejnevdecnejsi povolani ve wildstar a jsem rad, ze jsem si ho nevybral :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A jo, zmizelo to i z altu:D Super :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Dominium poprvé vyhrává a vykoplo nás to na character screen. A pak se nejde pripojit, protože "deserted"
    A aby toho nebylo málo, tak všechny boomboxes a preorder dárečky pryč. Super bug.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ALONSY: A nastavení addonů/interface se ti ukládá?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELPASO: No jasně, to dělám. Úplně pokaždé :)
    NAVARA: Nj, to mám radost, když se to do zítra nespraví samo, tak to začnu řešit, je to fakt otravný.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ALONSY: v nastaveni clientu pred startem hry odskrtni a znovu zaskrtni EU
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: tu pokoněnou instalaci (US) server jsem viděl popisovanou někde v KB, když jsem řešil jinej problém - bylo to něco s resetem nastavení, možná i supportem
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nějaký nápad, proč mi to furt cpe americký server a při každém přihlašování to je, jako bych se přihlašovala poprvé? (Takže video, odkliknutí podmínek, psaní mailu...)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    GRAGAGROGOG: Ahaaa! Diky :) Tak to by me fakt nenapadlo, teda zkouseli jsme k nemu probihat, ale dat mu stun uz asi nikoho nenapadlo. My spis hledali nejaky misto kam by tornada nemohli :)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    LOBOTECH: Jakmile vás hodí do tornádo fáze, musíte k němu doběhnout a dát mu stun, tím se celá fáze přeruší a jede se odznova, myslimže má jen 2 IA. Pak poslední boss se taky musí stunovat, potom co se proberete ze stunu, ale ten už má myslimže 4 IA.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    A propo, vcera jsem byl poprve v instanci. Bohuzel nevim, ktera z tech dvou dvacitkovych to byla.

Po par wipech na trashi a nekolika obmenach v sestave jsme se prokousali k prvnimu bossovi (ma kolem sebe 4 moby, ktere v druhe fazi clovek vymydli a pak pokracuje bossem), ktereho jsme asi po peti wipech udolali. (Jednou mu zbylo 864 hp :D)

Jenze pak jsme se dosli k bossovi cislo dve, ktery se po chvilce rozdeli na vice mobu, ty sme umlatili a nastalo peklo v podobe chaoticky poletujicich tornad :) Nenasli jsme misto kam se schovat, mozna jsme meli stat proste u sebe a prehealovat to, ale tornada sme dyl jak minutu neprezili nikdy.

Tak jsme se na nej vykaslali a zkusili jakehosi Overseera. Ten pro zmenu co chvili vyhodi 3 moby, kteri desne nakladaj tankovi. Prvni vlnu jsme zvladli za pomoci stunu na druhou uz sme meli ability na CD. Po sesti wipech jsme to vzdali :)

Mel by nekdo nejakej hint na tyhle dva bosse? Je tam nejakej figl, nebo jsme jen proste meli malo healu/malo dmg/spatnej tank?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Chapu, ses troll.

OSCURO: Ok, uz mlcim sorry :) Zpet k tematu :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tvl tady se minuskuje jak o zivot... btw ta hra sama ukazuje ty originalni addony v sekci addonu takze tomu i autori sami rikaji addon :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: http://www.computerhope.com/jargon/a/addon.htm

A software add-on is any third-party software program or script that is added to a program that enhances the program by giving it additional features and abilities.
    Ale ano, ve hře jsou všechny věci od Carbine v záložce addony, to pravda je. Málem mi vypadly oči, když jsem to omylem otevřela :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam