• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Tak pocitam, ze stejne blbe cesky budou mluvit na Eko smradlavy Exile :) Ja na to pocestovani, komoleni a nevyhnutelny vnitrostranicky rozboje nemam nervy, staci jak rudnu spravedlivou nenavisti pokazdy, kdyz vidim nejakyho vola, co si dal jmeno LamaCZ.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK:. Myslel jsem spíš hrát s někým kdo mluví stejně ne lamanou angličtinou
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: to budes mit na EU serveru dost problem
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno jsem na contagion tak uvidime mozna nechce se mi uplne moc hrat v EU guilde
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Eko.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    na jakem serveru je tak asi nejvic cechu ? nebo tak nak normalnich cechu :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: tak uvodni menu jede a nic nepada takze asi grafika pomohla .:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mate nekdo navic guest pass ? chtel bych to testnou na kompu zda mi to uz konecnce pujde a nemuset furt zapinat notas kvuli jedne hre
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    jak me srala preplnenost lokaci atd, tak ve Whitevale jsem moc moc moc spokojeny a bavi me to cim dal tim vic :)

samozrejme tomu taky napomaha to, ze jsem konecne pochopil jak hrat spravne espera a vyuzivat na max jeho potencial v idealni kombinaci a casovani spellu... coz ma za nasledek prvni mista v DPS v instancich :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OSCURO: To chce spis nekam na forum :) Ticketu maj tri zadky :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OSCURO: Nam se podaril taky jen prvni stun, ale v tornadech nam chciplo jedno dps, takze roztrojku uz sme pak nestihli umlatit. Navic sme meli nejak zbytecne nalozeno od tech AoEcek z kterejch se da bez problemu utikat.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: Napis ticket :-) ja jim uz psal.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: Tornada co se musi stihnout stunovat. Coz jsme stihly, prvni roztrojku jsem dal ale druhou uz ne-dosli stuny a nebyla racialka na vydrz.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OSCURO: Tohle sere asi kazdyho :( Chtel bych tab na dmg/heal/pvp :P Ale autori se asi nepoucili z ostatnich her dostatecne, aby to povazovali za zakladni user friendli zalezitost :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OSCURO: Druhý boss myslis toho smejda co spawnuje 3 addy (overseer), nebo toho tornado nesmyslaka co se roztrojuje?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    OSCURO: Jo a desne me stve ze porad neni moznost dvou tabu na gear. Protoze tank gear me zere ctvrtku inventare. :-/
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Ja se snazim levelit zatim tank i dps. Casem uvidime jak to pujde.
    Ale vcerejsi zazitek. Kel Voreth tanking uplne v pohode start-cil. Stormtalon druhy boss me daval jak svacu sedou damage (v telegrafech jsem fakt nestal). A mel jsem stejny gear i spec a stejneho healera (Meshi) Asi nekdy je to proste smula :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Ten gear bude si to hlavni, pochybuju, ze si nekdo vedle gearu na levelovani drzi jeste druhy na tank/heal nebo ze by rovnou v tyhle roli leveloval (tech pripadu jako ty se zenou, kdy jedete asi celou hru spolu, moc nevidam).
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Ve vsech skupinach, ve kterych jsem byl, tak to zkrachovalo jen a jen na neschopnosti pouzivat stun :) A hlavne at jsem sel kdykoliv cokoliv, tak jsem byl vzdycky #1 v prezivani (a to fakt nejsem zadnej ninja, mam reflexy cerstve probuzenyho lenochoda), coz mi rika, jak ostatni absolutne ignorujou, ze v cerveny se nestoji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam