• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: ja dostal balik pro rozsireni baracku a je to nejaka minihra na skakani po prasatech. docela me to chytlo a ma to i zajimavy dropy :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: ale taky jsou ampy, ktery jsou jen za reputaci v nejaky zone.

SIRLOON: souhlas, zvlast pokud nekdo lita "domu" na cooldown, tak za ten 1g se da natezit nekolikanasobne tolik.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: sou ampy ktery sou jen z PVP
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: jen bych doplnil, ze jedina investice do baraku sou obnovitelny zdroje relic a nebo mining, ktery se pak daji prodavat :)
    taky jedu ciste sbiraci profese a prodejem par stacku se da vydelat dost gecek
    ZACK
    ZACK --- ---
    Premyslel jsem, jak levelovat jen pres pvp a zasekl jsem se na tom, ze bych nemohl kupovat ampy, pac bez questu bych nemel dostatek reputace. Je nejaky zpusob, jak se to da dohnat v pvp? Zkousel nekdo levelovat ciste jen pres pvp?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Pokud nekdo hrajete na Zhuru za Dominion a chcete hrat BG, tak si pridejte circle "We are premade" (TS,english). Co jsem koukal, tak se skladaji 15-29 a 30-49 premady velice pravidelne. V sobotu jela 15-29 grupa asi az do 3 rano, vcera jsme to zatahli asi v 1. 100% winrate a IMHO nejrychlejsi a nejzabavnejsi lvling.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Diky za odpovedi, super :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Do 15lvl je to s prvnim charem trochu natesno, ale mel bys mit zhruba 15g pri dodrzovani nekolika jednoduchych pravidel:
    1) kupovat jen ability, ktery nutne potrebujes
    2) ignorovat salvaging, vsechno prodavat
    3) ignorovat crafting
    4) NIC nekupovat (krom asi dvou predmetu kvuli questum neni absolutne duvod cokoliv kupovat od vendora)
    5) pockat s barakem na pozdeji a rozhodne nekupovat takovy kravoviny jako podlahu do baraku.
    Prijem z questu a z dropu exponencionalne roste a kolem dvacitky uz je to pohoda. A diky tomu, ze jsou lidi vetsinou fakt uplne blby, tak se da docela snadno vydelavat na komoditach.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PALUSHA: Zlepsi se to. Na lvlu 14 jsem to mel podobne jako ty. Tedka jsem lvl 25, mam asi 50g a stiham i neco malo craftit. Craftim tier 3 veci a musim na ne nakoupit veci za cca 60s, vyrobek pak prodavam vendorovi za cca 70-80s Sutry si tezim sam. Na craftingu primo nevydelavam, ale je to takovej šul nul. Jen tam uz mivam ingredience, ktere nevim, kde se berou :)
    Ale za kvesty budes mit vic penez a samozrejme dropy z potvor jsou pak lepsi na prodej vendorum. Pokud ti nekdy padnou AMPs, tak je nevendoruj jako ja, vetsina (zelene/modre) se daji dobre prodat v aukci.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Chci se zeptat - jsem na levelu 14 a prijde mi, ze porad vydelavam malo penez. Vzhledem k cenam vseho mi to prijde docela divne. Je to v dalsich levelech nejak vyrazne lepsi, nebo se budu porad potacet kolem nuly? Od zacatku jsem vpodstate za nic neutratil, az na par low level ingredienci, kdyz jsem zkousel crafting. Vcera jsem konecne s dingem na 14 dostal pristup do domu - V tu chvili jsem mel asi 3g 50s .. Po postaveni hlavniho domu, dvou 1x1 poli a zmeny podlahy v domu jsem skonicl na nejakych 20s :( Bude to lepsi?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Hezky shrnute informace o novem Strain contentu, ktery ma vyjit zacatkem cervence. Bohuzel jen v aj. https://www.youtube.com/watch?v=UhOtFqd4Nfg
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pro lidi, co radi stavi v domecku, tu je zatim tezce nekompletni senzma dekoru s printscreeny ... http://www.livinginwildstar.com/index.php
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: kdyz jsem to znova stahl tak jsem tam mel jen zadat kod a mejly, po kliknuti na ten co mam an WS mi to napsalo abych sel ne google web a tam jsme jen nasel jak si zabespecit mejla
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK: email, jakej máš nastavenej ve wildstaru
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: po stazeni mi to ukazalo soukromej mejl a pracovni. zadne provazani na NCsoft jsem tam nenasel ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK: google authenticator je vázaný na email, takže stačí aplikaci znovu nainstalovat, znovu tam autorizovat ten email - a jím generované kódy budou platné
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: právě že na úplné zrušení potřebuješ klíč
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak poslali měj že to je zrušené a že se mám příště kouknout jak to zrušit. Ještě mi teda mohli napsat jak předejít kliknutí telefonu
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Po mne to nikde klic v accountu nechce, ale je fakt, ze az uplne vazne zrusit jsem ho nezkousel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: Klekl mi telefon a musel jsem dát tovární nastavení takže se nedostanu do hry a ani nezruším na úctě to že ho to nebude chtít.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: myslel jsem to vazne, nevim jak ty, ale ja mam do ncsoft accountu pristup bez klice a muzu si ho tam v klidu kdykoliv odebrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam