• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Diky za tip!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pro ty, co maji nizka FPS na AMDcku.
    Zkuste nove testovaci ovladace, lide na foru pisou, ze maji zlepseni i o 20fps. Ja ziskala 10fps.
    Odkaz: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ALONSY: a jako admin si to zkusil pustit?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Jak zvláštní, prostě neskutečně nudný. Jako healer se aspoň cítím, že něco dělám. Jako dps se vždycky cítím, že kdybych tam někde stála afk, tak se vlastně nic nestane. (Pokud zrovna nehlídám masku, no, ale i tak na mě někdo naběhne, zavolám o pomoc, chcípnu a zase - jako bych tam ani nebyla, protože volání samozřejmě obvykle všichni ignorují).
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Částečně se mi podařilo opravit ten problém na který jsem si kdysi stěžovala.
    Takže pokud ještě někdo musí při každém pouštění hry přepínat na EU servery a zadávat e-mail pokaždé, stačí v %AppData%\NCSOFT\WildStar smazat soubor user.ini , případně v tomto řádku login.realmDataCenterId=9 vyměnit tu devítku za sedmičku.

Ale pořád musím potvrzovat TOS a pořád se mi spouští videa, ale tak aspoň něco.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: O barvach nic, u ampu neznamenaj vubec nic :) Ono neni tezky se prehlidnout, toho nazvoslovi je strasne moc a casto pouzivany jinak, nez jak byl clovek zvykly (napriklad ten nestastny spell power).
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: mam deadly chain, jestli se to spolu stackuje tak to muze byt zabava :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: tam sem to nasel taky, ale fakt sem si byl vcera jistej, ze to nebylo ve hre v tom popisku rozdeleny. nicmene prehlednout sem se v tom slove mohl, ale v barve urcite ne :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Tak to uz vim. Jednak to neni spell dmg ale power (to je ta energie, co rychle mizi, kdyz mas zmacknuty R :), druhak jedno je critical hit a druhy je critical heal.
    Spellslinger Builder - WS-Base
    http://ws-base.com/builds/generator/spellslinger#/204.205.206.182.183.184.229.178
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: Aha, diky, takze se nemusmi bat pouzivat jakykoliv :) Ja jsem ostuda, protoze ampy skoro zadne nemam :P Musim se na ne vic zamerit :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: jestli sem to dobre pochopil, tak ta rarita je pro jinou sekci. nemel by tam bejt duplicitni amp na stejne misto s jinym lvlem
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Hele a s tema ampama, kdyz mi nejakej padne a jeste ho nemam, tak si ho dycky muzu pridat, je to tak? Nebo se mi muzes stat, ze si nejakou nižší rariou, preplacnu vyšší raritu?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: ted to v praci nemuzu googlit ale je to pro spellslingera. v support je zelenej a v assault je modrej. dela uplne to same. pri critu (tusim ze neni specifikovane jestli heal nebo dmg) to da +6% na spell dmg
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Tak ja vim naprosto presne, ktery ampy chci a vim, kde podle AmpFinderu jsou, jen mi nedoslo, ze muzou ty vendor ampy i dropnout. Coz je fajn, resi to muj nejvetsi problem s levelovanim ciste pvp a obchodovanim na burze:)
    Ze by se ampy takhle duplovaly slysim prvne, ale nemam prolezly vsechny classy az do takovyhle detailu, je to klidne mozny. Spis bych cekal ze jedno bude na dmg a druhy na heal.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SIRLOON: O kterem Ampu presne mluvis?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: a to ti jeste reknu tajemstvi, ten samej amp ale v jiny rarite muze byt i v jinym zamereni, takze za SS mam v support za crit +6% spell dmg jako zeleny amp a to same pak jako modry amp v assaultu ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: ELPASO: To druhy, jak jsem mel radost, tak me nenapadlo, ze jeden a ten samej predmet je jednou bop a podruhy boe. Sorry za desinformaci.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ZACK: AMP od vendora za repku je BOP!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Tohle me zaujalo. Opravdu jsi zkousel koupit amp za repku a nebyl boudnuty a sel tradovat? A nebo tohle usuzujes z toho, ze uplne stejny amp je i v aukci?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: Bohuzel je warr strasne nudnej na qsteni:( Od lvlu 9 do 24 jsem udelal snad jeden qst, zbytek pres pvp.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ALONSY: Mam na to podobnej pohled jako ty. Na solo PvP mas jako healer nejvetsi prinos pro team. Ale DPS warrior je taky zabavnej! Je to akcni, ma to def stance na noseni masky, passive snare, pull, 40% healing reduction a brutalni burst. Sice jsem nebyl schopnej delat DMG jako SS, ale v poctu killu je warr neprekonatelnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam