• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    PALUSHA: No, já moc poctivá nejsem a questy bez expů mě moc nebaví (a proto mi pak nevadí datadisky, co zvyšují level cap), rozhodně ne před padesátkou. Já půjdu dodělávat questy až doleveluju. Po třicítce se to určitě zhorší, jde to mnohem rychleji. Včera jsme dali během necelých 4 hodin (s pauzama) 3 levely - ze 33 na 36. Navíc také dost můžu pvp, kde to jde opravdu bleskově, takže se snažím plnit ty, co vypadají důležitě a jinak přeskakuju :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Mam zaludnou otazku :) Jsem celkem peclivej a s mym questicim tempem jsem konecne dodelal prvni velkou zonu, Ellevar. Tedka sem v Aurorii, ale jelikoz, jsem v Ellevaru snad udelal uplne vsechno, asi o dva levely presahuju aktualni questy. Nehlede na nejake ukoly v hlavnim meste, kde jsem zatim vpodstate nebyl (ty uz jsou klidne i o 4 - 5 levelu niz). Taky na to asi maji vliv i bonusy XP z authenticatoru a Rested bonusy z baraku. Standardne se k tomu dostanu tak jednou za tri dny nachvilku a ten rested bonus je silene velkej uz. Bude se ten rozdil dal prohlubovat? Resite to nejak, nebo stale delate vsechno co se namane, nehlede na level?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    LOBOTECH: Patchoval jsem rano o pul sedmy. Do hry jsem se dostal ale hned to spadlo. Napodruhe uz to ale fungovalo a asi hodinu jsem questil v pohode.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Taky jste dneska nekdo napatchoval a uz se nemuzete lognout do hry?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: to už je to tady? :o
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OSCURO: Vzhledem k tomu, ze od lvlu 30 to nejak nabralo atmosferu i spad tomu minimalne dalsi mesic dam :) Navic jsem proniknul tak do 30ti procent hry, takze je jeste dost co objevovat :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---

Zaplatite si dalsi mesic?

21 hlasy od 21 respondentů

PALUSHA
      PALUSHA --- ---
      MESHCA: Diky za tip!
      MESHCA
      MESHCA --- ---
      Pro ty, co maji nizka FPS na AMDcku.
      Zkuste nove testovaci ovladace, lide na foru pisou, ze maji zlepseni i o 20fps. Ja ziskala 10fps.
      Odkaz: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
      PEDROBEAR
      PEDROBEAR --- ---
      ALONSY: a jako admin si to zkusil pustit?
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      ZACK: Jak zvláštní, prostě neskutečně nudný. Jako healer se aspoň cítím, že něco dělám. Jako dps se vždycky cítím, že kdybych tam někde stála afk, tak se vlastně nic nestane. (Pokud zrovna nehlídám masku, no, ale i tak na mě někdo naběhne, zavolám o pomoc, chcípnu a zase - jako bych tam ani nebyla, protože volání samozřejmě obvykle všichni ignorují).
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      Částečně se mi podařilo opravit ten problém na který jsem si kdysi stěžovala.
      Takže pokud ještě někdo musí při každém pouštění hry přepínat na EU servery a zadávat e-mail pokaždé, stačí v %AppData%\NCSOFT\WildStar smazat soubor user.ini , případně v tomto řádku login.realmDataCenterId=9 vyměnit tu devítku za sedmičku.

Ale pořád musím potvrzovat TOS a pořád se mi spouští videa, ale tak aspoň něco.
      ZACK
      ZACK --- ---
      SIRLOON: O barvach nic, u ampu neznamenaj vubec nic :) Ono neni tezky se prehlidnout, toho nazvoslovi je strasne moc a casto pouzivany jinak, nez jak byl clovek zvykly (napriklad ten nestastny spell power).
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      ZACK: mam deadly chain, jestli se to spolu stackuje tak to muze byt zabava :)
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      ZACK: tam sem to nasel taky, ale fakt sem si byl vcera jistej, ze to nebylo ve hre v tom popisku rozdeleny. nicmene prehlednout sem se v tom slove mohl, ale v barve urcite ne :)
      ZACK
      ZACK --- ---
      SIRLOON: Tak to uz vim. Jednak to neni spell dmg ale power (to je ta energie, co rychle mizi, kdyz mas zmacknuty R :), druhak jedno je critical hit a druhy je critical heal.
      Spellslinger Builder - WS-Base
      http://ws-base.com/builds/generator/spellslinger#/204.205.206.182.183.184.229.178
      LOBOTECH
      LOBOTECH --- ---
      SIRLOON: Aha, diky, takze se nemusmi bat pouzivat jakykoliv :) Ja jsem ostuda, protoze ampy skoro zadne nemam :P Musim se na ne vic zamerit :)
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      LOBOTECH: jestli sem to dobre pochopil, tak ta rarita je pro jinou sekci. nemel by tam bejt duplicitni amp na stejne misto s jinym lvlem
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam