• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI:
    S Endgamem ve fazi, ve kterem jsem prave ted, mam jeden zasadni problem. Nevim, co mam delat driv.
    Nejdriv jsem se snazila ziskat eldergemy na klic na atunement. Protoze jedna z podminek atunementu jsou adventure a dungeony na silver medaile. Coz znamenalo delat dayly zony. V dayly zonach je ale za repku jeste obleceni, takze se na to nabalila repka.
    Nacez dal pokracujem v questeni, protoze jsme jeste ani omylem nedokoncili zony. Za coz, krom zabavy, mam dalsi hafec elder gemu.
    Pak crafting. Sehnat 64k voucheru na epochos a 240k voucechru na adventuse je jeste legrace. Ale ted jsem vazne narazila na runove pozadavky. A jeste jsme nejak nenasla, co mam lovit, abych nemusela runy kupovat a v AH jsou fakt silene drahe. Z progresu v tehle fazi jsem fakt nejaka zklamana.
    Cooking. Za me rozhodne nejvic hardcore crafting ve W*. Takze k tomu vsemu s emi jeste nabaluje grind surovin pro levelovani cookingu.
    Pak samozrejmne muj milovany group content. Na ktery se ted snazim ziskat aspon trochu slusny gear pro healing spec, protoze jsem dingla lvl 50 s 43 levelnim gearem (proste jsem mela dvou denni ulet na Mlagrave trail adventure). Jako dpsko jsem ted tak priserna a ostatni me ted za sebou spis vlecou, no. Veteran adventury jdou jeste na pohodu delat v plnem PUGu, ale potiz je v tom, ze tihle lidi nejsou moc rozdavaci pokud jde o dropy. Takze tohle je lepsi provozovat v guilde.
    No pak domecek. Mam rozdelany projekt cajovny. Prave jsem dokoncila hrubou stavbu a zacinam sbirat renown na nabytek.
    RP eventy. Jsme na RP serveru, kde se poradaji jednou dvakrat tydne RP eventy. Takze i to me obira uz o tahle nedostatecny cas.
    A nekde vzadu v tom, co bych chtela delat jsou areny a BG. Ale fakt nevim, kde na to mam vzit cas.

Takze tod muj stavajici progress v endgamu. Myslim, ze do dvou tydnu sna dopadne ten nejvetsi sok. Snad neco z to-do dokoncim tak, abych se zase vesla do sveho 3 hodiny 4x tydne casoveho rozvrhu pro W*. Protoze ted mi toho casu konzumuje vyznamne vic a ne, ze by ty veci ubyvaly, tak porad jen pribyvaji a nabaluji se dalsi.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MESHCA: Ha, tak to jsem uprimne ani nevedel ... my hlavne delame PVE quest content ... coz nas fakt bavi.
    Pokud je pravda co pises o end contentu, tak se tesim, pac me se wildstar jinak libi, jen se bojim toho konce no :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    VAJCE: Za me je v pvp v celku dobre. Mechanyky jsou fakt dobre. V arenach take potiz nejaka neni. Balanc je no balanc. Vzdycky tam nekdo ma trochu navrch. Ale, ze by vsichni behali treba napriklad warriory jako ve Wowku, s tim jsem se nesetkala. Spatne je za me predevsim gear. Lide, kteri se nevenovali levelingu, dungeonum, raidum ale jen ciste pvp ziskali pvp gear, ktery je opravdu silny. Je dvakrat silnejsi nez pve gear. Coz je pravdepodobne problem, na ktery Atachi narazil. Narazit v BG na nekoho obleceneho je pro nekoho, kdo neni obleceny, proste opruz.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    jinak me prislo prave na prvni pohled ze by mohlo pvp byt dobry...kdo se mu venoval a venuje popiste co spatne jestli muzu prosit :)

jinak pvp video prave od boukyho
    Wildstar pvp warrior
    https://www.youtube.com/watch?v=8ClpyXCW5kc
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ELPASO: a ty si byl ve wowku kdo? protoze s temadle lidma co jmenujes se kamaradim i v rl a jsou to teammatei pro hodne her...
    no ja se ptam protoze marty vsecko kde nedominuje shodi a bouky zase cokoliv co ho bavi dovede neskutecne vychvalit :)
    vsem diky za reakce
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ELPASO: no jasne, my hrajeme vsechny mmocka pospolu a na top levlu se vetsinou rozdelime kazdy jinym smerem (ja jsem kdysi hodne davno delal realm first raidy, ona ma MMO jako grafickou nadstavbu na chat). Tedkom je to teda hodne jinak u Wildstaru no :)

Kazdopadne vysvetlim:
    - system telegrafu je prijemny, u PVE je to neco navic, ze se nejde tak pohodlne divat na serialy u hrani
    - u instanci je ale cela podlaha jeden obrovsky telegraf a porad ti neco blika pod nohama. To me zacalo strasne srat
    - PVP je pro me nehratelne, protoze zabit nekoho je strasne dlouhy
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    VAJCE: Tak to ja lvl 50 uz mam necely tyden, genesis key taky a jsem nekde v prvni ctvrtce atunementu pro raid. PvE leveling content mam moc rada a kazdy den se tesim na novy quest hub k udelani (jeste se nam nepodarilo prokousat se celou to horou questu). Group content je taky za me super, instance si vyslovene uzivam. Nezaznamenala jsem nejaky problem, snad jen jednu buglu volbu v Malgrave Trailu, kdy Pell svymi telegrafy zbytecne povrazdi nejake procento karavany a sebere tak gold medaily naprosto neopravnene. Tvrde jsem narazila snad jen na Expert research Crafting, kde mam sileny problem se sehnanim Fusion - Eldan run. A na PvP jsem si pres tu horu toho, co bych chtela delat, jeste neudelala cas. Krom sem tam obcasne navstevy Walatiky pro nejaky item do domecku nebo gadget pro healovani. Nejak jsem ani tam nezaznamenala problem.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ASACHI: pvp je nehratelne? protoze se tam blbe pocitaj healy? pve je super, ale instance jsou fail? :) tomu nejak nerouzmim...

se zenou u mmorpg? lol :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    VAJCE: My jsme se zenou po rocni pauze ve WoW koupili Wildstar a celkem si to uzivame.
    Bohuzel mame oba aktualne 2 prace, takze to moc casove nedavame ... teprve mame lvl 41.

Rici lze to, ze PVE je strasne fajn oproti WoWKu, instance jsou epic fail, PVP je nehratelne a na zaklade tohodle se celkem bojime end contentu.

za 1500 me ta hra ale celkem dobre pobavila, kdyz ji na lvl 50 smazu :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    VAJCE: skoncil jsem na lvl27 a uz 2 tydny nezapl :) bracha a lidi ze stareho wowka (bouky,sacmarty atd... mozna si pamatujes) to hrajou, ale primarne jen pvp. dolevelovat 50ku byl pro vsechny vicemene vopruz.

nadruhou stranu instance jsou super :)

nicmene za me urcite NE, vyhozenej cas na scifi clonu wowka je to nejhorsi jak muze clovek travit cas :) uz mi bohuzel neni 18
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    koupil sem si wildstar,ale nemel sem cas to hrat...ma to cenu zacit levelit?
    jestli byme mohl nekdo udelat trochu shrnuti,mel sem tu asi 500+ neprectenych a na to nemam sil :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Skoro vsechny level up hlasky: https://www.youtube.com/watch?v=Z6j04OGUpRI
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Na nasem serveru cena vystrelila az dneska. Pred tremi dny stal cred 3,5pl, vcera 5pl a dneska 7pl. Nicmene cekala bych, ze ted bude zase 14 dni stagnovat. Ale uvidime.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: imo je na to moc ještě brzo, není stanovená cena odpovídající reálnému farmitelnému zisku za cca 14-21 herních dny
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Presne tak, musis se snazit, aby te nechali! :)

OSCURO: No u nas je cena toho bazmeku cca 9 platiny. Ja mam na lvlu 39 1,5 platiny, protoze craftim, kupuju AMPy, platim opravy a tak, takze na herni cas mit nebudu :) Mozna kdybych byl lvl 50, tak bych na to vydelal, penez je celkem dost, jen jeporad na co je pouzit :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: A me si vybrala :-) a budu rad, na dalsi mesic se tesim. Resil jste nekdo dalsi herni cas c.r.e.d.e.m.?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: asi si řekli, že tomu kdo chce hrát, stojí za to si to znovu naklikat :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Jo takhle :) Asi nastava nova doba :) uz si hraci nevybiraj hry, ale hry si vybiraj hrace! :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Me zas prekvapili ze me prodlouzili automaticky. On tam pri koupi byl trosku zmatek v tec subscritpion options me prislo a myslel jsem ze nemam zadne reccuring sub.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: no oni se mně ale vůbec neptali, prostě to rovnou zrušili :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ferovej pristup :) normalne to musis z billingu pacit, kdyz chces nezaplatit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam