• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Jsem na tom úplně stejně.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: jsem zhejckanej SWTORem :) tam at na trooper ma pribeh dobrej asi vse. tady jen des a beres questynaka story jde skoro mimo tebe pokud si ji hodne nehlidas.
    jinak jako hra to je dobry
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MALY_BOBIK: Co je špatného na příběhu?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: WOW jsem nehral nikdy me to nak nechytlo. Jinak az na ten pribeh je WS dobra hra
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: Prijde me to neokoukane a v pvp i pve je system targetovani spellu a hlavne umeni se vyhnout tomu co na tebe poslou velmi zabavny.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    OSCURO: MALY_BOBIK: A jak je to v porovnání s WoW? Je to podobné jako WoW v jiném světě (Nexus) nebo je to revoluční?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    V guilde je denne vecer cca 20-40 lidi max levelu a pak dalsich 10-20 nizsich online. Na pvp se nijak dlouho neceka a hlavni mesto je porad plne hracu. A to hraju na relativne nizkopopulovanem rp serveru. Tesim se na dalsi patch ktery ma pridat dalsi PvE zonu.
    Jedine zklamany jsem mozna az z hodne pomaleho progressu. Snizili drop vzacnych predmetu v adventures a noliferi co je stihli na zacatku o parnik ujeli.

Na serverech padli prvni 20 man raid bossove, ale 40 man zatim nedal ani prvniho - ani zadna uber nolifer guilda.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: Hrajeme od zacatku az doted, docela intenzivne a zabava je to skvela. Zvladl jsem par veteranskych adventure, pekne se rozjizdi rpckovani a nemam zdaleka hotove pribehove questy posledniho update a pvp jsem jeste tez poradne moc nedal. Mam max lvl engineer a shanim tankovaci vybaveni.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: me to bavi jen me stve ze to nema skoro zadny probeh jako maji SW a ted celkove mam na hrani nak malo casu
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Hrají Wildstar ještě lidi nebo to zažilo hype, všichni si to koupili hráli měsíc až dva a už polovina hráčů ne-li víc je pryč?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRAGAGROGOG: Ty se v těch nových hrách moc nevyznáš, co? :) Většinu F2P her si dneska můžeš koupit a platit za ně měsíční poplatky a mít je prostě jako klasickou hru, nebo je hrát zdarma a nic z nich nemít :)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ArcheAge | ARCHEAGE FOUNDER’S PACKS | Get access to the upcoming ArcheAge Beta plus Patron bonuses, Credits, a head start, and a playable Alpha preview of the ultimate fantasy sandbox MMO.
    https://www.archeagegame.com/en/shop/
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ALONSY: Lol, free to play, ale prodávaj access do alfy&bety :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jak najít ty 3% plochy co mi schází prozkoumat, když na mapě vidím všechno odbarvené? :o
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    K čemu mám velké výhrady je komunita (ale tak co chci od f2p...) a také se to nedá moc přepínat do win :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Včera začala closed, divím se, že mě tam pustili, vzhledem k tomu, že jsem jim nic neplatila. Na druhou stranu jsem tam přihlášená úplně od začátku.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MALY_BOBIK: Dá se tam regnout, ale zřejmě to nějak (asi náhodně) vybíraj ve vlnách v omezeném množství.

ArcheAge | The ultimate fantasy sandbox MMORPG from Trion and XLGames
    http://www.archeagegame.com/en/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: uz jsou beta klice/pozvanky ? ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak skončil měsíc a zatím nemám moc času, tak si říkám, že si to zaplatím později, třeba na dovolenou.
    Každopádně dnes jsem zkusila betu hry Archage od Tritonu.
    Očekávání naprosto na nule, má to být F2P a vypadalo to rozhodně méně originálně než WS.
    No... Málem jsem to nevypnula. Na rozdíl od WS mě to chytlo od první minuty a ne a ne pustit.

Každopádně WS chci dohrát na padesátku a vyzkoušet nějaké instance, ale Archage (v podstatě klasické fantasy MMORPG) je příjemná změna a uvidím, jaké tam budou možnosti co se toho placení týká.

A to jsem to hrála pár hodin a nedostala se ani k housingu, námořnictví a všem těm featurám, kterými to má být zajímavé.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hurá!

WildStar PTR Daggerstone Pass New Battleground Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=KnAlvPK1K0s
    VAJCE: popripade tady:
    Elite: Dangerous - Games.cz
    http://games.tiscali.cz/elite-dangerous-15289/clanky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam