• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MALY_BOBIK: Neříkám, že je živá, ale začal jsem před pár měsíci Guild Wars 2 a občas potkáš aspoň jednoho nebo dva hráče, někdy i více, ale žádného?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: ukaz mi hru kde je nubi lokace ziva ? :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Kamarád mi dal guess pass a zatím mi to přijde doslova mrtvý. Zatím jsem 8lvl a dokončil jsem již první lokaci, ale nepotkal jsem zatím jediného hráče. Takhle moc mrtvé MMO už jsem dlouho neviděl.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak shanim nejaky dobry build na stalekra PVE DPS a spellsingera PVP healera
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: jako jsem stale na vazkach zda tu zustat nebo se vratit na SWTOR.

SW
    +JE TO KURVA SW

- engin
    - nuda a repetetivnost dokola
    - stale bugy
    - casto se mi to seka a desne dlouhe loudovani

WS
    + engin je peknej
    + slape to v pohode a krasne
    + addony
    + zajimavej comabt stil

- KURVA NENI TO SW ! ! !
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Jsem na tom úplně stejně.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: jsem zhejckanej SWTORem :) tam at na trooper ma pribeh dobrej asi vse. tady jen des a beres questynaka story jde skoro mimo tebe pokud si ji hodne nehlidas.
    jinak jako hra to je dobry
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MALY_BOBIK: Co je špatného na příběhu?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: WOW jsem nehral nikdy me to nak nechytlo. Jinak az na ten pribeh je WS dobra hra
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: Prijde me to neokoukane a v pvp i pve je system targetovani spellu a hlavne umeni se vyhnout tomu co na tebe poslou velmi zabavny.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    OSCURO: MALY_BOBIK: A jak je to v porovnání s WoW? Je to podobné jako WoW v jiném světě (Nexus) nebo je to revoluční?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    V guilde je denne vecer cca 20-40 lidi max levelu a pak dalsich 10-20 nizsich online. Na pvp se nijak dlouho neceka a hlavni mesto je porad plne hracu. A to hraju na relativne nizkopopulovanem rp serveru. Tesim se na dalsi patch ktery ma pridat dalsi PvE zonu.
    Jedine zklamany jsem mozna az z hodne pomaleho progressu. Snizili drop vzacnych predmetu v adventures a noliferi co je stihli na zacatku o parnik ujeli.

Na serverech padli prvni 20 man raid bossove, ale 40 man zatim nedal ani prvniho - ani zadna uber nolifer guilda.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: Hrajeme od zacatku az doted, docela intenzivne a zabava je to skvela. Zvladl jsem par veteranskych adventure, pekne se rozjizdi rpckovani a nemam zdaleka hotove pribehove questy posledniho update a pvp jsem jeste tez poradne moc nedal. Mam max lvl engineer a shanim tankovaci vybaveni.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: me to bavi jen me stve ze to nema skoro zadny probeh jako maji SW a ted celkove mam na hrani nak malo casu
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Hrají Wildstar ještě lidi nebo to zažilo hype, všichni si to koupili hráli měsíc až dva a už polovina hráčů ne-li víc je pryč?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRAGAGROGOG: Ty se v těch nových hrách moc nevyznáš, co? :) Většinu F2P her si dneska můžeš koupit a platit za ně měsíční poplatky a mít je prostě jako klasickou hru, nebo je hrát zdarma a nic z nich nemít :)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ArcheAge | ARCHEAGE FOUNDER’S PACKS | Get access to the upcoming ArcheAge Beta plus Patron bonuses, Credits, a head start, and a playable Alpha preview of the ultimate fantasy sandbox MMO.
    https://www.archeagegame.com/en/shop/
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ALONSY: Lol, free to play, ale prodávaj access do alfy&bety :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jak najít ty 3% plochy co mi schází prozkoumat, když na mapě vidím všechno odbarvené? :o
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    K čemu mám velké výhrady je komunita (ale tak co chci od f2p...) a také se to nedá moc přepínat do win :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam