SIRLOON: Pokud máš kámoše, s kterými hraješ různé hry, tak je to v pohodě asi. Ale já hraji občas a očekávám, že nové hráče poznám ve hře.
MALY_BOBIK: L2 jsem nehrál. Jasně, většinou ve spoustě MMO nepotkáš stovky hráčů v začátečnických lokací. To pouze hned po launchi, ale aspoň 1 za hodinu třeba potkáš jednoho nebo tak, ale za 5 hodin ani jednoho? To se mi ještě nikde nestalo. Na reddit čtu příběhy lidí, kde za 36 lvl potkal jen 6 hráčů?
C.R.E.E.D. na rok má být problém? The Secret World, Age of Conan, SWTOR. Všechny tyto hry umožňovali také si zaplatit rok hraní a při přechodu na F2P to většinou vyřešili, že hráčům dali přístup do dalšího obsahu pokud je placen nebo předměty. Tak to fakt problém není.
Pokud nepřejdou na F2P, tak ta hra umře totálně. SWTOR byl daleko očekávanější a monstróznější a taky u toho F2P skončili. Teď to ještě pár měsíců nechají, aby vytřískali peníze a zaplatila se část investice a potom ten model upraví. Ono je problém, že odliv hráčů je většinou lavinový. Hraješ v gildě a pokud přestane půlka gildy hrát, tak brzy přestane i ten zbytek a pokud hráči, co nejsou v guildách uvidí, že tam nejsou žádní ostatní hráči, tak taky přestanou.