• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Ahoj, koukám že mám dobrou otázku - na kterym serveru mám rozehrát? Otevřu výpis EU serverů a tam dobrejch 20 položek, zkušenosti z jinejch onlajnovek volí radši se dopředu zeptat.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: je jednadvacate stoleti a i kdyby to byl problem pro pvp, tak se daj delat oddeleny instance podle regionu. Spis tam nejak citim ten dollar v euro.
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: no mrzí mě, že jsem takto vyplýval ten klíč, ale skončil jsem po pár levelech, když jsem viděl, jak mrtvý to je a dělat furt dokola smršť generických úkolů jako sólo není nic moc. Nakonec jsem zakotvil u jiného mmo a to u Firefallu, který je zadarmo a navzdory blbým recenzím se královsky bavím, protože jsou tam dynamický eventy a furt potkávám spousta hráčů. Škoda, že ty megaservery ve WS neudělali dříve, abych si to mohl zkusit, ale furt to neřeší podstatu problémů.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Nevim jak by to technicky resili transatlanticky bez lagu (ktere fakt znici PvP). Jinak by se me moc lbilo mit NA a EU spojene
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: 4, ta hovadina s regiony porad zustava.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Jak te vlastne bavil trial? Zvladl jsi prvni lokaci na planete dodelat?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Jde o slouceni vsech serveru. Vzniknou pouze dva - PvE a PvP (coz me trochu jako RP stve, ale maji nam udelat special channel stejne jako francouzum a nemcum). Nemam s tim problem, ozivi to ekonomiku, najde se vic lidi pro PvE elder obsah.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Megaservers je dobrej nazev pro slucovani serveru :-]
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: To je naopak něco, co má šanci hru zachránit. Jsem rád, že se do toho pustili.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RUM: co já vím tak v guilde se chodí daily a pak dělají dungy. Případně tuní baráky a dodělávají achievement
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RUM: p2w ještě potkáš. Jsou to teda starší hry ale mají to. Teď třeba Lineage 2, aika, ...

K té populaci já jsem začal asi měsíc od startu a lidí jsem potkal vcelku dost. To že chat mlčí je pravda občasně se tam jen ukáže že někdo potřebuje pomoc s bossem
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: Stejně jako v desítkách jiných MMO...
    RUM
    RUM --- ---
    ROTTWEILER: přesto je systém boje v GW2 a WS velmi podobný
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: NCSoft je investor a publisher za nápad je odpovědný Carbine.
    RUM
    RUM --- ---
    myslím, že taktika NCsoftu je jednoduchá... GW2 pro casual hráče a WS pro hardcore hráče, ale dobrý MMO by mělo nabídnout oboje. bylo by fajn spojit tydle hry dohromady a udělat kompromis. momentálně je WS spíš spojení WoW a GW2. nicméně pokud bych viděl, že to v tom WS žije, tak tu hru asi rovnou kupuju, ale takle teda nevím. všechny servery na low pop... no zkusím ještě zejtra něco nahrát, ale zatím se potvrzuje to, co lidi o hře píšou
    RUM
    RUM --- ---
    ROTTWEILER: ještě jsem zkoušel jinej server za Exile a tam jsem potkal hned 2 lidi! :D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: Tak to si na tom líp než já. Já za 10 lvl nepotkal nikoho.
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: tyjo už si nevzpomenu název... ale první útok jsou pistole a druhej nabíjecí výstřel a třetí stun :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Me ten ulitle prepaleny over-the-top-balls-to-the-wall komixovy styl s docela akcnim bojem chytil na prvni zahrani.
    Jaky class sis nakonec vybral?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam