• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: NCSoft je investor a publisher za nápad je odpovědný Carbine.
    RUM
    RUM --- ---
    myslím, že taktika NCsoftu je jednoduchá... GW2 pro casual hráče a WS pro hardcore hráče, ale dobrý MMO by mělo nabídnout oboje. bylo by fajn spojit tydle hry dohromady a udělat kompromis. momentálně je WS spíš spojení WoW a GW2. nicméně pokud bych viděl, že to v tom WS žije, tak tu hru asi rovnou kupuju, ale takle teda nevím. všechny servery na low pop... no zkusím ještě zejtra něco nahrát, ale zatím se potvrzuje to, co lidi o hře píšou
    RUM
    RUM --- ---
    ROTTWEILER: ještě jsem zkoušel jinej server za Exile a tam jsem potkal hned 2 lidi! :D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: Tak to si na tom líp než já. Já za 10 lvl nepotkal nikoho.
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: tyjo už si nevzpomenu název... ale první útok jsou pistole a druhej nabíjecí výstřel a třetí stun :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Me ten ulitle prepaleny over-the-top-balls-to-the-wall komixovy styl s docela akcnim bojem chytil na prvni zahrani.
    Jaky class sis nakonec vybral?
    RUM
    RUM --- ---
    jinak na mě hra působí fakt dobře... když jsem se díval na videa, tak jsem si říkal, jaká barevná obludnost to je, což teda furt platí, ale přenesl bych se přes to, kdybych tam mohl potkávat hráče a pomáhat si navzájem jako v gw2
    RUM
    RUM --- ---
    pay to win existuje podle mě stejně jen na mobilech. nevzpomínám si na žádnou PC hru, kde by si todle dovolili udělat... dneska už každej dobře ví, že je to cesta do pekel. každopádně i F2P musí bejt nastavenej tak, aby se zdarma hrající hráč necítil jako na trial účtu
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Hral jsem ted posledni dobou i Star Trek online a tam me nejak f2p nevadilo. Nevim jak moc je v endgame p2w, protoze jsem se ani tam nedostal. V levelingu a extremne casualackeho litani vesmirem 2x tydne na 2 hodky me to vyhovovalo. A stejne jsem jim nejakou korunu nachal jak jsem chtel fetisisticky nejakou vanity vec.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: Model ala LOTRO. F2P ne P2W.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Ja vpodstate nejsem uplne proti - jestli zvladnou aspon a 2 mesice pridat solidni porci obsahu. At to klidne zivi kostymy, skinny mountu a ulehcovatka jako flasky. A at hlavne nezlehcuji mechaniky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: Hele ja se tesim. Beta byla skvela! Az to bude F2P du od toho. Mam uz tak malo casu na hrani, ze mesicni poplatek se mi nevyplati, ale F2P je model presne pro me :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Ano, je to neprijemne a nemam z toho dobry pocit.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Hus tahni :-P Nebo te vynesu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUM: Pisu si, Wildstar do 3 mesicu F2P.... :-)

RUM
    RUM --- ---
    mám 5 lvl a zatím platí, že jsem potkal 1 člověka... ani na chatu nikdo nic nepíše... to fakt nebudí dobrej dojem :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: EZ. Pod 24 snímku.se obraz trhá, čím víc nad 24, tím je plynulejsi a příjemněji se na něj kouka. Ale nejhorší jsou velké výkyvy v FPS, to pak úplně tahá za oči.
    RUM
    RUM --- ---
    todle teprv musí bejt paráda http://pctuning.tyden.cz/...y-lcd-panely/30727-lcd-asus-rog-swift-pg278q-s-g-sync-prvni-ve-sve-tride jenom v MMO to je trochu zbytečný :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AXTHEB:
    Ocare nepotrebuju, jak jsem psal nize me v klidu staci 30fps a necitim se nijak omezen. Navic radsi snesu trosku pomalejsi ale krasnejsi prostredi nez dokonale plynule. Neni to frenticke fps. Na tomhle gif http://www.logicalincrements.com/games/dota2/images/FPScomparison.gif prakticky mezi prvnima dvema radkama nevidim rozdil tak velky aby me nejak herne omezil.

A co jsem si zacal i koncim - dalsi fps debateni nekam jinam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OSCURO: Ono je ale uplne jedno, jestli to oko vnima spojite nebo ne. Rozdil mezi 30 a 60 FPS proste poznas, treba kdyz se rychle otacis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam