• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: NAILER: Byli jsme 2 na tyden v breznu, leteli jsme s Wizzair z Budapesti, dopredu jsme zaridili akorat prvni 2 noci v Gudauri pres booking (cena mecelych 150 Lari s polopenzi-je to mistni Spindl, takze draho). Cely to vyslo na nejakych 15-17 tis Kc, ale v tom bylo prebookovani letenky. 3 dny jsem jezdili v Gudauri, pak jsme se presunuli do Svanetie, se snehem to nebylo nic moc ani na jednom miste. Vezli jsme sneznice, ale ty si udelali vylet bez toho, ze by videly snih. Hory ale nadherny. Guida jsme nemeli, ale jde to, videl jsem tam "zajezd", co meli mistni holcinu.
    Zahlidnul jsem webkameru par dni zpatky a zdalo se mi to se snehem podobny jako loni. Ceny permic v Gudauri 30 Lari/den. Jestli te zajima jeste neco, lidne se ptej...
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: vypadá to podobne? Jaký to bylo loni?
    NAILER
    NAILER --- ---
    NOMAAD: určitě bych bral!
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    NAILER: Mam offnyx kamose co taky byli.Muzu prenechat kontakt....
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: jak dlouho jste byli? měli jste guida? co jste zařizovali předem a co až na místě? odkud jste letěli? na kolik to vyšlo? atd :-)
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: Byli jsme loni, nemeli jsme zrovna stesti na pocasi/snih. Ted to vypada podobne, koukam. Co bys potreboval vedet?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Nezajímal by někoho vejlet do Gruzie? Konec února/březen. Resort + touring. Nebo nemáte už někdo s Gudauri zkušenost?
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    RODWY: jak tvrdy? ja sem vlastne nikdy ani nejezdil Sparka ... nechces pak udelat recenzi Karakoram vs Spark a ja pridam Rangera
    RODWY
    RODWY --- ---
    TSTONE: ten novejsi system mam v ruce poprve!Uz se tesim na test.)
    Doufam,ze nebude moc tvrdy:)proti Sparku asi o dost...
    RODWY
    RODWY --- ---
    TSTONE: Ota Tyl / Gara
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Muj pocit vzdycky byl ze to je dobry,vychytany a tezky.(V ruce jsem to drzel)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: haha ale neplevelme tady diskuzi, me by prave zajimal ten Karakoram nikdy jsem ho vlastne v realu nevidel, teda videl ale nejakej jejich zacatek a to uz je dlouho ale jako chlapci celkem kopou řit a maj neuvěřitelně dobrý nápady, zajímalo by mě jak je to zpracovaný a tak a hlavně jak ta mechanika na tom funguje
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Tak nesed na netu a pojd se mnou skejtovat.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Vole.
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: no to sem ja :)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: tak se du trochu zahloubat do tvojeho spisovatelskeho střeva
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Kdyby byl zajem tam muj kamos ma na prodej nekolik kusu Novozelandske speciality Ranger.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Hele neco uz par let visi na freeride.cz(dva clanky z Chile)Taky mi tam vyslo cosi o lonskem japanu.V priprave je letosni Chile(tentokrat ale v lyzarske sekci,bo jsem trochu konvertoval)Taky na idnes neco vyslo....
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    RODWY: Kdo distribuuje? a tak unwraping video a prvni pocity? Před pár lety když sem poprvé na karakoram koukal tak mi to přišlo jak sen ... pak se hodně posunulo všechno ale pořád si myslim že ty jejich vázka jsou hrozně dobrý a hrozně předražený
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: Tak nedělej a šup článek někam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam