• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    RODWY
    RODWY --- ---
    koleno uz je v pohybu.)
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: zatím do gudauri, koncem února. na konci asi budem mít pár dní se mrknout někam vedle ještě.
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: a kdy jedete? jestli jedete i do Mestie, mohl bych se zkusit doma kouknout, jestli nemam kontakt na tu, kde jsme bydleli my. Ale rekl bych, ze nebude problem najit na miste.
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: tahle má plno, mame ale snad něco jinýho
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: Nejdete?
    NAILER
    NAILER --- ---
    RODWY: ta babushka je super, škoda!
    RODWY
    RODWY --- ---
    Jones Snowboards - The Journey Is The Reward - Paradise Found: Exploring Georgia With Luca...
    https://www.jonessnowboards.com/Paradise-Found-Exploring-Georgia.html?lang=en
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    JARDAK: skus LTB snowboards jestli seš z Prahy, fabriku maj v Chuchli a nebo Bugaboo pod Petřínem to je nějak jejich shop.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    nevite nekdo kde v cechach sehnat kovovou hranu na snb? neco takoveho.. http://www.snowboardmaterials.com/media/k2/items/cache/73608782f50eb6af17bb69bdcd662692_XS.jpg
    RODWY
    RODWY --- ---
    XSTANG: tak to vypada dost v pohode.)
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: koukal sem na kamery, vypada to o kousek lip, nez kdyz jsem tam byli. Doufam, ze se dockame nejakyho reportu;)
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    RODWY: to je ono, takovej malej shopik;)
    RODWY
    RODWY --- ---
    NAILER: Dalsi mensi strediska Bukuriani,Goderdzi (jih u Tureckých hranic)
    RODWY
    RODWY --- ---
    XSTANG: v Gudauri je prej jen shop na benzince.)
    NAILER
    NAILER --- ---
    teď to tam je se sněhem bída, dole 60 cm, nahoře metr :-(
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: prudký lesy mě naopak dost baví! super info díky moc!
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    NAILER: NAILER: za tech 30 to ale bylo v Mestii, Svanetie. Myslim, ze tech 50Lari v Gudauri bude +- minimum, co jsi schopnej tam sehnat, predpokladam nejaky hostel?
    Svanetie ma takovej malej resort, neni to uplne dlouhy, ale kopec moc peknej a me to tam bavilo hodne... domaci atmosfera, byli jsme tam vetsinou my dva a s nama par mistnaku nebo mistni lyzarskej oddil ...pripadal jsem si fakt jako u nas doma na sjezdovce:) ...jenom kopec lepsi. Kdyby padlo, je to pecka, pokud ti nevadi teda jezdeni v lese ...tady i celkem hustym diky prikrejm svahum. Nejaky tusim Svycari tam nabizej i heli, cena je proti jinde celkem prizniva, ale samozrejme to posle naklady stejne uplne nekam jinam. Jo, nahoru musis autem, my to vyresili s mistnim klukem, on si zalyzoval a pokecal z kamosema a hodil nas zase dolu... nezamestnanost u chlapu je tam skoro 100%, takze cas neresi, ale chtel 20 Lari za cestu tam a zpet a to myslim dokonce ne za dva, ale za kazdyho, niz jsme ho nedostali. Druha strana udoli vypadala, ze ma min lesu, ale je to jizni svah a snih zacinal vysoko, nezkouseli jsme... Tyden je malo:)
    Auto jsme nepucovali, bezna doprava je tam levna a kdyz neni bezna vzdycky nejak vyresis... hodi se rustina a obcas anglictina...
    Z Kutaisi do Gudauri jedes pres Tbilisi, neni to uplne kousek, tam jsem jeli v noci a chlapek to dal kolem 2h, ale jizda silena, nastesti jsem byl utahanej, tak jsem to zaspal. Normalne to trva myslim tak 3-4h. Z Tbilisi je to nahoru hodka, melo by to bejt za 10 Lari, zalezi, jak umis smlouvat a kolik maji prace.
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: půjčovali jste si auto, nebo jste jeli nějakejma místníma dopravcema? V tý Svanetii to na první pohled vypadá, že bez auta nahoru nedojedeš, páč se bydlí níž... Možná se dívám špatně :-)
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: LARI 35 za bydlení s polopenzí je SUPER cena. V Gudauri jsem nesehnal nic pod cca LARI 50 (bez polopenze).
    NAILER
    NAILER --- ---
    XSTANG: A ježdění v tý Svanetii bylo jaký? Supermarket je dobrý info, protože dřív tam prej nebejval. Jak dlouho vám trvala cesta z Kutaisi?

Imho jsme tu správně :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam