• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    CYRIL: Kdyz jdes tak by si mel soupat, tim ty vahy netahas nohama tolik, pokud zvedas nohy tak to chce zmenit techniku. Jasne kdyz proslapavas stopu tak porad zvedas nohy, ale i tak zvedas jen cast protoze zadni cast lyze ti vzdy lezi na snehu ( proto je vazani na stoupani nasroubovany kde je, tak aby se ti diky tezisti zvedala spicka, presne naopak oproti bezkam na klasiku ).
    RODWY
    RODWY --- ---
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    Zdar! Prodávám svůj komplet. LTB supreme 165, pásy pomoca, vázání Karakoram connect split 2016 (ještě k tomu mám flex-lock a crampony). Plus tam mám boty Burton Drive - x velikost 45. Všechno kromě splitu je ježděný jednu sezónu. Split 3 sezóny. Více pošta.

LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    CYRIL: Vyhoda splitu je prave v tom, ze to netahas na zadech. Nevim, co jineho.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    NOMAAD: bomba!
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    ID TSTONE zakládá Íránskou splitboardovou scénu.

CYRIL
    CYRIL --- ---
    jo to sou ty pocity...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Mam zkusenosti s obojim a pocitove split jasne vede.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    JAROUSH: tak ten split se taha. ale stejne je mi prijemnejsi prkno na nohach nez na zadech
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    JARDAK: Půl kila na vašich nohách se rovná 2,5 kg na vašich zádech. Viz
    Překlad: 5 armádních pravidel pro nošení nákladu, které by měl znát každý turista – ze stránek Backpacker.com | | Vybaven.cz
    http://vybaven.cz/...l-pro-noseni-nakladu-ktere-by-mel-znat-kazdy-turista-ze-stranek-backpacker-com/
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    jo ale ja se chtel hadat.... tak neser
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CYRIL: tak na tohle mame teda oba uplne jinej nazor :))
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    brisni a bederni svali sou nejdulezitejsi svaly ... trenuj... mas pravdu ze v tom je rozdil to tahat zespodu na nohach nebo na zadech.... batoh je treba takovej klasickej vinalez kerej se celkem osvedcil velky vetsine lidi... znas ty vezensky koule na nohu... kdybych si moh vybrat kde ponesu zatez tak na nohu si to rozhodne nedam... pochopitelne existuje asi naka skupina co ma atipickou pater, postavu, vyhrezli plotynky, jiny chronicky bolesti v zadech atd...

vyhoda splitbordu je trochu jinde nez v tom ze to pri ceste nahoru netahas na zadech. hlavni vyhoda je v tom ze ti furt nelepjej pasy preci
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    CYRIL: no ja chodil na sneznicich s prknem na zadech a kvuli tomu jsem si vlastne koupil splita. abych to prkno nemusel rvat zadama a pak se z toho tejden protahoval a rovnal :) je prece rozdil to tahat ze spodu na nohach, na zadech nebo v rukach nad hlavou, to te prece neunavi stejne.
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    JARDAK: myslim ze je lepsi to tahat na zadech nez na nohach.... jaka je vyhoda toho ze to mas na noze a ne na zadech.... vaha stejna akorat kdy to mas na noze tak to kazdej krok zvedas, kdyz to mas na zadech tak to neses. skus si na kazdou nohu dat 5kg zavazi a di do kopce, pak si dej 10kg do batohu a uvidis ten rozdil...
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: to zalezi,nekdy je lepsi driv nez pozdeji.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: ty burton jsem mel taky,ale ne tak skvely jak pises.) jo a byli od voile!
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    JARDAK: No reagoval jsem na pripevek kterej me jmenoval a snazi se vykricet nejakou obecnou pravdu, chod si jak chces asi me tohle teoretizovani nebavi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam