• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    JARDAK: ja s tim bojoval a novej solution ma docela dobrou povrchovou upravu sam o sobe
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    NAILER: taky jsem to uz v u nas nenasel
    NAILER
    NAILER --- ---
    JARDAK: to se asi nedá koupit v ČR, že? Vidím to jen v Německu za 40 euro.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    a tohle vypada na dobrej hack

I Sprayed NeverWet on my Snowboard Topsheet and.. It Worked?
    https://www.youtube.com/watch?v=msLDa0bkDcM
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: jj Pomoca je primarne moher..zase lip jede,ale zivotnost nic moc!
    coz me pripomina,ze mam nove lepidlo G3 na nanaseci folii,kdyby nekdo potreboval.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: Jones jsou Pomoca stejne jako treba Gara.)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    LOJZIKOVO: diky za tipy. ja fakt sam nenasel takovou siri. mam Contoury mix a jsem s tim spokojenej. 100 moher se bude asi hodne nicit v tech bordelech ve kterych casto chodim :)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    JARDAK: trochu mrtvy tady...hele ja myslim ze bude lepsi si koupit splitovy pasy G3, Kohla, Contour...je toho dost co vybrat...nevim jestli by sis pomohl shanenim sirokejch pasu plus prislusenstvi k tomu...https://www.skialpshop.cz/colltex-metraz-pdg-race-38-150-mm_z694/# tady mas 130 ale je to 100% mohair a lepidlo...spia bych investoval a koupil nejakej mix a hybridni kdyby sis chtel basrlit tak asi tu mas set https://www.splitboardworld.de/shop/steigfelle/montana-mixmohair-150mm/#cc-m-product-10607580699
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    neresil jste nekdo pasy na jones solution 162w? originaly se mi zdaj drahy a tak bych si je udelal / nechal udelat. otazka zni, jestli se vubec prodava takova sire pasu na metry, ktera mi to pokryje? nejvetsi sirka je na prkne 150.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ja ve stredu muzu, ale neznam to tam. Nesel byste nekdo?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    dneska jsem dal asi posledni pojezd v Krkonosich. trochu kydlo a dneska to i zaprasilo. a podle vseho zejtra zase kydne a ve stredu bude paradni jarni slapani. bude to nafoukany na jihu, takze Lucni a Studnicni, letos maj tyhle kopce kvuli blby zime dobry podminky :) . (Jamy nedavejte, to by byl provar, v sobotu tam sundavali typka viz clanek na horsky..)

HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SUVA_: Ahoj. Dík za nabídku. Více v poště.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    HANYSEK23: Kolik vas je? Jestli 2-4, tak nejlevnejsi a nejzabavnejsi ubytovani je u nas na gauci, obzvlaste kdyz privezete slivovici. Pokud je vas vic, tak White Shino nebo Riders House hostel. Na pivo a na turu taky v ty dny pravdepodobne pujdeme a kdyz se ozvete, dame vam update ohledne lavinovejch podminek (coz se bude hodit, vzhledem k faktu, ze tuhle sezonu uz mame sest mrtvejch). Dal asi v poste.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Ahoj. Chystáme se od 8.3. do Gudauri v Gruzii. Na skialpy/split a lézt po horách. Nemáte někdo tip na ubytování na 2-3 dny v Gudauri? Na Booking.com něco v gruzínským Aspenu je. Ale dám přednost osobnímu doporučení. Nechceme se tam moc dlouho zdržovat. Pouze krátká aklimatizace po příletu a pak někam dále na sever. Přesný plán zatím není. Uvidíme podle počasí. Možná Kazbek. Za jakékoliv tipy budu rád. Kdyby byl někdo ve stejném čase v okolí, můžeme dát pifko:) Díky.
    MIROSLAW_666
    MIROSLAW_666 --- ---
    Tak asi zalezi jakej model ste meli :-)
    A k tem zubum, takovy drapaky jako maji Tubbs flex alp zespodu, nemaji toho casu asi zadny jiny sneznice, teda existovaly zluty super stavitelny sneznice Grivel (šly roztahnout do cca 1m) s regulerni integrovanou mačkou fakt nekompromisni, uz je snad ani nevyrabej, no ale mit je pak chyceny na baglu to byl fakt zazitek ..... :-D
    Nevim no, me ty "přerostlý rámečky MSR k vykrajovaní těsta na vánoční cukroví" za 7K nikdy moc nenadchnuly :-) i kdyz mas pravdu, ze jsou trochu vetsi a min se bořej tzn. vic univerzalni.
    Tubbs ma extra dlouhej "sněhovej" model a pak "technickej", ale to si treba pak ma clovek koupit 2 typy taky ne zrovna levnejch sneznic ? :-)
    Btw traverzy na sneznicich nebrat :-D

Este, ze uz vymysleli splity ...... :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    MIROSLAW_666: Tubbs velmi nedoporucuju,parkrat jsem je pujcil klientum a byl to des.Chces sneznice ktery maj obvodovej ram z hliniku s vyfrezovanyma zubama.Vsechno ostatni(plast,kovova trubka)klouze pri traverzech.Taky jsou mensi a vic se bori.A jestli se nepletu,tak se na ne nedaj nasadit prodluzky zvetsujici v pripade potreby plochu.Ale jak rikam,chapu ze ne kazdej do toho chce vrazit ty prachy.
    MIROSLAW_666
    MIROSLAW_666 --- ---
    alternativa k msr :-)

Tubbs Snowshoes
    https://tubbssnowshoes.com/en-cz
    RODWY
    RODWY --- ---
    Asi bych jedny MSRka pustil.)
    OT_
    OT_ --- ---
    Díky za podněty ohledně Tatranské hřebenovky, asi budu tedy držet partu a půjčím si sněžnice.
    KUHL
    KUHL --- ---
    KUHL: koupil jsem nakonec tu Garu, vázání spark. Na hulkach jsem nešetřil a vzal jsem black diamond. Všichni mi je zavidej :).
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NOMAAD: BTW kdyby někdo nad těma Lightningama (nebo jinejma sněžnicema) uvažoval, tak v Rockpointu maj teď 25% slevu na tyhle zimní srandy. a 5 nebo 7 litru už je docela rozdíl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam