• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LOJZIKOVO: no, ono zase bez toho, aniž bych si na tom pár dnů zažil, se mi těch 1500+ nechce zrovna dávat :) ale tak nějak čekám, že to přijde.
    ono ale nezáleží jen na mě, po letech skrytého, ale konstantního nátlaku jsem snad nakoupil i ženu - do skialpů teda, pač je lyžařka - a tak to bude nejdřív o půjčení na pár víkendů a pak snad oba rozbijeme prasátka
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    AUDIAC: pokud jsi pure snowboardista a mas rad vyslapy a si trochu fit tak rozbijej prasatko...snad tam najdes tak 1500 eur abys poridil neco poradnyho :-D....aby ti nedali nejakej shit a nebyls z toho zklamanej a zatratil celej splitboarding
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    je v Praze nějaká půjčovna krom Gara? léta o splitu uvažuju, ale nikdy jsem neměl s kým jezdit, nicméně teď se blýská na lepší časy, tak bych si ho rád párkrát půjčil, než rozbiju prasátko...
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: aha, no tak to bohuzel nemuzu slouzit:/
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    LOJZIKOVO: To by mi nepomohlo, urvala jsem plastovej okraj na takovy ty tycce, na ktery mas pridelany vazko v chodicim modu. Nicmene firma Voile je evidentne kamos, muj kolega zlamal neco podobnyho a poslali mu hromadu nahradnich dilu, jen po nem bohuzel chteli ucet.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: doporucuju takovejdle kit https://www.voile.com/voile-speed-rail-binding-backcountry-kit.html , jen jednou si zlomis nahore na kopci prezku a pak uz je tahas v baglu furt
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Nemate nekdo uctenku od Voile Speedrail? Urvala se mi jedna ta plastova cast a chci si nechat poslat novou.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    Má tady někdo boty FITWELL? Trošku tápu ve velikostech. Jestli máte napište mi jaký boty normálně máte a jaký FITWELL. Klidně pište do pošty dík
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    JARDAK: ja s tim bojoval a novej solution ma docela dobrou povrchovou upravu sam o sobe
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    NAILER: taky jsem to uz v u nas nenasel
    NAILER
    NAILER --- ---
    JARDAK: to se asi nedá koupit v ČR, že? Vidím to jen v Německu za 40 euro.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    a tohle vypada na dobrej hack

I Sprayed NeverWet on my Snowboard Topsheet and.. It Worked?
    https://www.youtube.com/watch?v=msLDa0bkDcM
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: jj Pomoca je primarne moher..zase lip jede,ale zivotnost nic moc!
    coz me pripomina,ze mam nove lepidlo G3 na nanaseci folii,kdyby nekdo potreboval.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: Jones jsou Pomoca stejne jako treba Gara.)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    LOJZIKOVO: diky za tipy. ja fakt sam nenasel takovou siri. mam Contoury mix a jsem s tim spokojenej. 100 moher se bude asi hodne nicit v tech bordelech ve kterych casto chodim :)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    JARDAK: trochu mrtvy tady...hele ja myslim ze bude lepsi si koupit splitovy pasy G3, Kohla, Contour...je toho dost co vybrat...nevim jestli by sis pomohl shanenim sirokejch pasu plus prislusenstvi k tomu...https://www.skialpshop.cz/colltex-metraz-pdg-race-38-150-mm_z694/# tady mas 130 ale je to 100% mohair a lepidlo...spia bych investoval a koupil nejakej mix a hybridni kdyby sis chtel basrlit tak asi tu mas set https://www.splitboardworld.de/shop/steigfelle/montana-mixmohair-150mm/#cc-m-product-10607580699
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    neresil jste nekdo pasy na jones solution 162w? originaly se mi zdaj drahy a tak bych si je udelal / nechal udelat. otazka zni, jestli se vubec prodava takova sire pasu na metry, ktera mi to pokryje? nejvetsi sirka je na prkne 150.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ja ve stredu muzu, ale neznam to tam. Nesel byste nekdo?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    dneska jsem dal asi posledni pojezd v Krkonosich. trochu kydlo a dneska to i zaprasilo. a podle vseho zejtra zase kydne a ve stredu bude paradni jarni slapani. bude to nafoukany na jihu, takze Lucni a Studnicni, letos maj tyhle kopce kvuli blby zime dobry podminky :) . (Jamy nedavejte, to by byl provar, v sobotu tam sundavali typka viz clanek na horsky..)

HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SUVA_: Ahoj. Dík za nabídku. Více v poště.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    HANYSEK23: Kolik vas je? Jestli 2-4, tak nejlevnejsi a nejzabavnejsi ubytovani je u nas na gauci, obzvlaste kdyz privezete slivovici. Pokud je vas vic, tak White Shino nebo Riders House hostel. Na pivo a na turu taky v ty dny pravdepodobne pujdeme a kdyz se ozvete, dame vam update ohledne lavinovejch podminek (coz se bude hodit, vzhledem k faktu, ze tuhle sezonu uz mame sest mrtvejch). Dal asi v poste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam