• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JARDAK: )) slusny. A pristi tyden vypada, ze znova napadne )
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    VIRUS31: ja to sel uplne zezdola a tu cestu jsem si vyslapaval, abych se mel z ceho rozjet. taky jsem sundaval snih z tech ohnutych stromku, aby se pod nima dalo projet :) cestou dolu jsem se zaseknul jenom jednou lehce a kdyzbych si to nenakoukal a neproslapnul, tak bych se tam topil dneska :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JARDAK: bylo moc nebo jeste malo snehu? Mne se povedlo sjet pri prvni jizde niz nez jsem chtel a pri prehazovani snb na lyze jsem se v prasanu v lese “topil”, neslo udelat jedinej krok a nebylo se o co oprit )
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    VIRUS31: ve stredu jsme meli problem vylezt mezi tou kleci modrakem :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Studnicni hora, tez dnes.

JARDAK
    JARDAK --- ---
    Kamenec, Harrachov dneska

KUHL
    KUHL --- ---
    NAILER: tak to netusim, kdes byl :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    KUHL: dneska nebylo rozrytýho nic a v lese dostatek :-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    VIRUS31: byli jsme vcera, a sjezdivky uz dost rozryry, v lese zase malej podklad. Ale stejne to bylo fajn :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Dneska v Jankach big day.. 30 cm prachu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    6KRTEK6: Dej pls trochu info k Lyse hore. Odkud jsi slapal, kudy pak jel dolu? Ad cerna hora: parkoviste hofmanky a pak nahoru po sjezdovce. Na freeride lesem tam jeste v sobotu nebyl snih, minimalne ne ve spodni polovine. Na sjezdovce / pod lanovkou untracked pow.
    6KRTEK6
    6KRTEK6 --- ---
    ahoj , chystam se v patek vyrazit nekam za prasankem, minulej tyden na lyse hore byla pohoda - malo lidi a snehu celkem dost, tak bych mozna zkusil tu cernou horu, ale neznam to tam nejake tipy kudy tudy... diky
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Po konzultaci s pocasim a mapou jsem nakonec skoncil na cerny hore. Cca 20 cm nesjetyho prasanu, freeride pod lanovkou dobrej, lidi na sjezdovce malo. Nahore u gondoly naval sankaru a jinech turistu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---

PHOB
    PHOB --- ---
    MAESTRO_007: akorat na pradedu vicero lidi (vevnitr) a dobry smazak
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MAESTRO_007: Oka ) diky za tipy, mrknu na to do mapy.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIRUS31: ma byt pekne a o vikendu tam bude dost lidi. ale spis pesich turistu a na tech sjezdovkach se moc bobovat neda :)

skialpinistu asi taky bude dost.... klasika je pojezdit sjezdovky, ty na Vysoke Holy nejsou ale moc prudke + vsechno okolo. My jezdili z Petrovych kamenu pres cestu dolu do potoka ke kotve. To je super kdyz to neni rozjezdene. Pak se chodi i na Praded a jede se dolu okolo chaty Barborka zas do potoka, ale dole v lese hodne stromu popadanych. Sli jsme i do Velkeho kotle, ale byla mlha, tak jsme to otocili a nejeli ho. Je to tam silne lavinozni a nebezpecne, ale ty boky by asi sly .) ..to pro zacatek asi staci :))

auto nechat na parkovisti Hvezda dole a jet nahoru busem (pozor na nejaky limit 60 lidi nebo jak to ted je) nebo zaplatis vjezd 500,- a jedes nahoru autem az k Figure, jinak se to ani neda :)

Pokud te bavi skitouring tak se pry uz da jit na lyzich z Karlova p Pradedem pod modre turisticke az do Velkeho kotle a nactes teren a vylezes nahoru. Ale je to dlouha prochazka.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MAESTRO_007: hezky ) .. neznam to tam. Das plz tip kde nechat auto, kde nastoupit na cestu nahoru a kudy to pak sjet? Predpokladam ze o vikendu bude na sjezdovce mrda bobujicich rodin.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIRUS31: Praděd kydlo pěkně. Nikde nikdo. Ideální .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam