• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    a teda ne, v lednici je rozhodne nema. spis skrin. slunicko na balkone by asi taky moc nepomohlo.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    slysel jsem ruzne veci. nicmene, kamarad z innsbrucku/schwartz, ktery pres zimu chodi celkem pravidelne (lyze teda) na me koukal trosku udivene kdyz jsem se ho ptal. proste je zabaleny ulozi, a pristi rok vytahne. tak se s tim zatim moc nestresuji, ale urcite existuje par zpusobu jak si nezkazit ani rozhodujicich 5% vlastnosti. pry spis nemackat a tak ;)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    A jeste se teda zeptam, jak skladujete pres leto pasy? V lednici, sbaleny s mrizkou, aby se na sebe nelepily?
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Jezdite tady nekdo na tvrdym setupu? Planuju prechod z mekkyho, tak by me zajimalo, kdo ma co za vazani, za boty, jestli si myslite, ze k tomu mam zvazit i porizeni tvrdsi desky, atd.
    NAILER
    NAILER --- ---
    Hele, tak už taky sháním baseplate na Sparka :D

SUVA_: Jak to dopadlo? Ozvali se?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Tušíte, kdo by v Čechách mohl mít náhradní díly na Spark, konkrétně tohle? Zatím jsem to po domacku ožužlal z Burton vázka, ale nerad bych, aby mě to někde zradilo

Toe Adjuster - Spark R&D
    https://www.sparkrandd.com/gear/toe-adjuster/
    NAILER
    NAILER --- ---
    SUVA_: Napiš jim, možná ti pošlou novej baseplate (kámošovi poslali).
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    VIRUS31: Ne, opotrebeni materialu, uz na tom jezdim patou sezonu.

Kamos tady v Tbilisi ma uplnou haluzi tenhle baseplate doma, takze vsechno dobry! Stejne dik.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SUVA_: mam vsechny dily (krome baseplate) z burton hitchhiker, kdyby neco pasovalo. btw co se stalo, crash?
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Hilfe, zlamala jsem dneska splitovy vazani, jsem v Gruzii, neda se tu nic koupit a za pet dni mame backcountry kemp. Nema nekdo nejaky rozumny vazani na prodej? Kamos sem 14. leti, tak by mi ho teoreticky mohl dovezt.

Pripadne pokud ma nekdo stary plonkovy Voile Speedrail, ze bych si z toho mohla vzit jen ten baseplate? Ale to uz je hodne long shot, chapu.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    AUDIAC: Zlomil jsem to po tydnu.Ci to byla vina ale těžko řict.
    OT_
    OT_ --- ---
    AUDIAC: U mě ok. Spíš si myslím, že ještě pár let zpátky tady moc jiné značky nebyly, takže byla Gara jediná volba a teď už titíž lidé prostě obměňují.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    AUDIAC: Dokurvenyho Jonese si das na zed do garaze, garu radsi hodis do kamen nebo na bazos ))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jak jste obecně spokojený s Gara splitama? Všimnul jsem si totiž jedný zajímavý věci - jak se někde na netu objeví na prodej split, je to téměř vždy Gara. Jako by se toho lidi zbavovali :)
    OT_
    OT_ --- ---
    Jsou nějací čeští výrobci splitů kromě Gary a LTB? Lehce zvažuji, že nahradím svou letitou Garu něčím novějším...
    6KRTEK6
    6KRTEK6 --- ---
    krasny LTbecko, at slouzi... na ty vaza od enfusu sem zvedavej vypadaj moc pekne...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Pred casem jsem narazil na tenhle brand — https://www.koruashapes.com. Vypadaji, ze maji nektere modely skladem, kdyby..
    OT_
    OT_ --- ---
    Kámoš se angažuje ve vývoji tohohle vázání, vypadá to krásně, ale ta cena je mazec:
    Innovative splitboard binding – Enfuse
    https://www.enfuseofficial.com/innovative-splitboard-binding/
    MIROSLAW_666
    MIROSLAW_666 --- ---
    opravdu krasny :-)

btw a pak ze "není a nebude" Crude ve splitu hehe .... :-)
    RODWY
    RODWY --- ---
    NewToy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam