• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Pred casem jsem narazil na tenhle brand — https://www.koruashapes.com. Vypadaji, ze maji nektere modely skladem, kdyby..
    OT_
    OT_ --- ---
    Kámoš se angažuje ve vývoji tohohle vázání, vypadá to krásně, ale ta cena je mazec:
    Innovative splitboard binding – Enfuse
    https://www.enfuseofficial.com/innovative-splitboard-binding/
    MIROSLAW_666
    MIROSLAW_666 --- ---
    opravdu krasny :-)

btw a pak ze "není a nebude" Crude ve splitu hehe .... :-)
    RODWY
    RODWY --- ---
    NewToy
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    AUDIAC:
    MAESTRO_007: tak tak. já absolvoval tůru na sněznicích v Tiroslku na Feuerstein a byla to první a poslední se sněžnicema. pak sem ještě absolvoval nějaky procházky čistě na sněznicích. když už se s nima chce někdo procházet tak nepořizovat jen s páskama (pásky nedrží místo na botě a pak jdeš křivě a to se nedá) ale s celou konstrukcí na chodidlo jako aj ty zminovany TSL. Taky brát se stoupací pomocí. za sněžnice aby to teda mělo smysl a sralo tě to jen trochu dáš stejně skoro 200 eur, radši přitlač a tady si od týpka kup Jonese se všim všudy https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/splitboard-set-439445264/ . Musíš ale bejt rychlej postoval sem to i vedle:-P
    KUHL
    KUHL --- ---
    AUDIAC: jen je zkus, ať vis, jaky to je :)). Imo kdyby te split nechytl, vzdy ho v pohode prodas..
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MAESTRO_007: dík, no... :) já furt tancuju okolo, ale prostě se mi nechce dávat cca 30k za něco, co nevím, jestli vytáhnu víckrát jak jednou do roka. už proto, že můj jedinej potenciální parťák je ze hry a sám asi moc chodit nebudu.
    tak jsem si na víkend nějaký sněžnice půjčil a uvidím, jak na hovno to je :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: jojo to mi cestou v aute rikal kamos, do splita nejdu zatim, sneznice mi pripadnou pro zacatek jako rozumna varianta...

pulku cesty nahoru mel sneznice na batohu spolu s prknem protoze, je nepotreboval... ale uz mu to bylo blbe to tahat vsechno na zadech tak si je dal aspon na nohy teda... a kdyz jsme se rozhodli odbocit konecne do hlubokeho snehu tak se propadal tak, ze nebyl schopny vubec jit a museli jsme se vratit a druhy den ho nejvic bolely ramena z toho ze furt musel tahat prkno na zadech.... o sneznicich uz vubec neuvazuje :)

jinak vyhody sneznic nevyvracim, viz minule diskuze, ale "zacatecnik" v CR se do situace kdy sneznice zacne byt lepsi nez split dostane v 1-5% casu jeho aktivity...

a abych ti odpovedel na to co se ptas, tak ja mam TSL 227 XL, nejvetsi vyhodu u nich vidim vtom, ze po par turach jsem vedel ze chci urcite splita .)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Ti z vás, kteří chodili nebo chodí do kopce na sněžnicích - s jakýma máte zkušenosti, krom NOMAADovejch MSR Ligtning? koukám na MSR EVO Trail, který vypadají docela použitelně. ač po splitu neustále pokukuju, tak to asi minimálně letos neklapne a ty sněžnice mi přijdou jako použitelná alternativa (ne ideální, použitelná :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JARDAK: )) slusny. A pristi tyden vypada, ze znova napadne )
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    VIRUS31: ja to sel uplne zezdola a tu cestu jsem si vyslapaval, abych se mel z ceho rozjet. taky jsem sundaval snih z tech ohnutych stromku, aby se pod nima dalo projet :) cestou dolu jsem se zaseknul jenom jednou lehce a kdyzbych si to nenakoukal a neproslapnul, tak bych se tam topil dneska :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JARDAK: bylo moc nebo jeste malo snehu? Mne se povedlo sjet pri prvni jizde niz nez jsem chtel a pri prehazovani snb na lyze jsem se v prasanu v lese “topil”, neslo udelat jedinej krok a nebylo se o co oprit )
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    VIRUS31: ve stredu jsme meli problem vylezt mezi tou kleci modrakem :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Studnicni hora, tez dnes.

JARDAK
    JARDAK --- ---
    Kamenec, Harrachov dneska

KUHL
    KUHL --- ---
    NAILER: tak to netusim, kdes byl :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    KUHL: dneska nebylo rozrytýho nic a v lese dostatek :-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    VIRUS31: byli jsme vcera, a sjezdivky uz dost rozryry, v lese zase malej podklad. Ale stejne to bylo fajn :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Dneska v Jankach big day.. 30 cm prachu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam