• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NOMAAD: já mám G3/Burton edici 4 roky a teprv teď uvažuju o obnově lepidla. suším pečlivě i několik dní .) a skladuju v batohu v pokojové teplotě :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Po navratu do placatejsi domoviny opet zvazuju nakup splita.Kdybyste nahodou nekdo vedel o prkne okolo 170cm,budu rad.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SUVA_: G3 na to trpi,resi to peclive suseni a letni skladovani v lednici ....
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, když jsi to posílal, tak bylo ještě skladem? Než jsem se sem dostal, tak už je pryč. Jinak na DE/AT shopy se dívat snažím, ale buď neumím hledat, nebo to všichni mají jen v setu s prknem... 😕
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Koukam na step locker, aby se mi lip fungovalo v mistech, kde split prestava stacit. Narazil jsem v reviews na zajimavej neduh. Vypada, ze ne na kazdej setup se to totiz vejde, foto neni moje :)

Pouzivate to nekdo?

LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak co ten spark? Uvažuju o něm a vím že je dobré a má to spousta lidí. Nějaké negativní zkušenosti? :-)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Ahoj, poradíte, kde sehnat vázání Spark Arc ženský S tak, aby se dalo koupit jen vázání a ne "pouze v setu s prknem"?!? Díky za nasměrování, jsem trochu v koncích.
    RODWY
    RODWY --- ---
    NAILER: Ota Tyl
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SUVA_: mám kohla. když mi je měli dodat se splitem, že prý mají jen 100% mohair, prý "profi". já, že tedy ok.
    jako je to ok, ale na to moje chození 3-6 tour za rok by mi asi prospěl mix normálních smrtelníků víc, i když prý není "tak rychlý". jinak lepidlo 3 sezony ok, nijak extra to neskladuju.
    nrmohu si stěžovat, ale taky jsem moc jineho nevyzkoušel ;)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Potrebovala bych postrcit s vyberem pasu. Doted jsem pouzivala G3 a vzdycky mi odeslo lepidlo po jedne sezone (pritom se o ne vcelku staram). Koukala jsem, ze za rozumnou cenu se ted da koupit Arbor Universal anebo Kohla, mate s nimi nekdo zkusenost? Nebo se mam vykaslat na cenu a koupit si Pomocy, ktery mi uz doporucoval kamos?
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    SPYYDY: Nikoho s podobnou chajdou neznam, bohuzel. Ja si chci do budoucna barak v Rache poridit, ale to bude nejdriv pristi rok.

Kolem Kackaru slapal loni kamos, zeptam se ho.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    TOX_MAS: No ne, vesnička Yaylalar je právě v Kačkaru!:) Díky za tip, přikládám linky na články o výpravě a nádherný video (druhý link)

Parta Proti větru vyrazila do tureckého pohoří Kačkar
    https://www.freeride.cz/snowboard/parta-proti-vetru-vyrazila-do-tureckeho-pohori-kackar
    https://www.freeride.cz/snowboard/parta-proti-vetru-na-kackaru-rozhovor-a-premiera-videa
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    SPYYDY: Sůva doplní, ale podle mě přesně tohle v Gruzii budeš hledat těžko :)

Napiš sem pak report na Turecko! Pokud bys hledal info, tak tam tuším 2019 byla partička kolem Proti větru, tak by se dalo napsat jim. Byly ale v pohoří Kačkar, což je o dost jinde, než kam plánujete jet vy.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    SUVA_: Uvedu jen na pravou míru koncept opuštěný chaty.)) Např. v Rusku jsme takhle byli asi 8 nocí v údolí Mamay kus od Bajkalu. Silnice vede na začátek údolí, odkud dál si musíš domluvit odvoz věcí včetně jídla na skútru do míst, kam se jinam nedostaneš. Třeba v Mamay je max 6 takových chatek pro pár lidí. Mimo resort, signál nula, lavinová předpověď nula, občas možnost zavolat majiteli chatky z kopce, jak to vypadá s počasím na další dny. Od chatky si hvězdicovitě obcházíš kopce v okolí. Popř. si třeba s místňákama domluvíš odvoz autem do jinýho údolí nebo tak.. Tak něco takovýho v Gruzii jsem měl na mysli třebas. :)
    Každopádně díky za info, my jsme v mezičase začali rozpracovávat scénář Turecko (např. Aladaglar, vesnička YAYLALAR, no ještě uvidíme).. Pokud by tak měl někdo jakýkoliv užitečný info k týhle zemi, budeme rádi!))
    NAILER
    NAILER --- ---
    SUVA_: My měli i Gudauri úplně prázdný :-) Ale teda dík za tip, březen jsem vůbec netipoval.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    NAILER: V unoru vubec nema cenu do resortu jezdit, jsou prazdniny na blizkym vychode a bude tam milion lidi. A snih bejva stabilne lepsi spis na jare, loni se postestilo i v prosinci/lednu, ale to byla vyjimecne dlouha a studena zima.
    NAILER
    NAILER --- ---
    SUVA_: Tak to je super, my byli v druhý půlce února a vše tálo až stálo... Jak Gudauri tak Mestie (to bylo ještě když lanovku stavěli)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    NAILER: Byla jsem tam tri posledni sezony a brezen byl vzdycky dobrej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam