Metusitr co je potřeba za typ lepidla na opravu G3 pasu? Po šesti letech je to potřeba už :-) ..kámoš opravuje skialpy tak mi může dát, ale nevím typ. Případně koupím originál no
G3 Glue Renew 150mmx210cm - lepidlo na folii | Boatpark.czhttps://www.boatpark.cz/g3-glue-renew-150mmx210cm-lepidlo-na-folii.htmlWASHO23: tak dík. Sem si to projel a už kupuju nový set celý :D ...já jdu do Burtonu, se starým jsem spokojený. Původně jsem hledal.taky něco hravého a univerzálního, ale dopracoval jsem se k tomu za ty roky, že potřebuju agresivní directional big moutain. Prostě něco čemu můžu věřit v těžkých podmínkách. Ať už je to Český les s mokrým sněhem nebo nějaký žlab. Ať se to neboří, drží směr a je to tvrdé hlavně. U délky naopak potřebuju co nejdelší, přece jenom mi přijde že v hlubokém sněhu se to ovládá líp a navíc s batohem na celodenní túru s lavinovou výbavou, pasama atd je pak ta váha jezdce hned o 10kg+.
SPYYDY: teď jsem ji taky pořídil a potom co jsi psal jsem čekal že bude málo "hluboká" ale boky a zátylek chrání pěkně :-) zatím spokojenost na hlavě v obýváku :D