• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DYNK: je to fake po vsech strankach, horsi rozliseni displeje, jinej (samozrejme slabsi) procesor, min ram, ..
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    DYNK: Blik cvak blesku :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    DYNK: odpovim si sam. Fake check jde udelat primo na strankach Xiaomi: http://order.xiaomi.com/service/imei
    DYNK
    DYNK --- ---
    MIKROM: a jedinej rozdil je, ze nejde nahrat cestina, nebo je to fake i hardwarove? Nechce se mi nahravat cestinu kvuli tomu, abych zjistil, jestli to je fake..
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    máte někdo pls na mi2s tu 3000 baterku?
    jak dlouho vám telefon vydrží?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    BUCCI: pokud ho chces objednavat z ciny tak z ibuygou.com. jinde to mas 50 na 50, ze ti prijde fake :/ hlavne treba aliexpress apd.. na miui.cz se to docela resi, a uz jsem i ja v ruce drzel fake mi2s k nerozeznani od originalu. rozeznas to v momente kdy chces nahrat cestinu, proste nejde.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: cituji
    Tak jsem zkoušel pouzdro od DC 6XL na Sony Xperia Z a pasuje dokonale. pouzdro je i dost festovní a pád by mohl mobil přežít úplně v klidu. Jen trochu pro mě nevýhoda, je barva. Viděl jsem černou, krémovou a hnědou. Cena jak kde, mezi 300-400,-Kč. Bral bych, kdyby byly i jiné barvy, nebo s nějakými motívy. Z těch barev připadala u mě v úvahu pouze černá, ale tu když někde položím, tak pouzro zapomenu i s mobilem. :-) Potřebuji něco, abych to nepřehlednul. ::) http://www.cpa.cz/search.asp?EXPS=top+41
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: na miui.cz to probírali, tuším, že na to pasoval ten na Xperia Z ;)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Me pres Vanoce muj stavajici telefon vytocil tak, ze jsem objednal Mi2S. Zatim mam na uctu zablokovano 6900, tak jsem zvedavy kolik mi nakonec strhnou.

    Objednaval jsem pres Alibaba.com. Nasel jsem i par kusu kolem 200 USD, ale podle referenci to byly fejky. Zajimavy je, ze krome zapornych referenci tam bylo i nekolik shodnych referenci s komentarem 'Excellent'
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    prosímvás, jaký používáte na Hongmi obal? potřebovala bych něco, co mi ho ochrání při pádu z ruky, ale nebude to stát víc jak pár stovek... nechci ten otvírací, nejvíc mi vyhovuje ten typ, co se vysouvá za šňůrku, která zasunutý mobil jistí. ale samozřejmě mi do žádného volně prodejného nesedí.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    tak včera jsem si naživo pohrál s Mi2S a musim říct, že jsem z něj nadšenej (zpracování, hw i sw), prostě parádní telefon.
    kámoš kupoval na e-bay.com za necelejch 7k i s poštou z Tai-wanu vč. GPlay.... a na rovinu přemejšlim o tom... :-)
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    dotaz, mate nekdo zkusenost s mi telefonem ve spojeni s "klasickou" klavesnici typu 1abc 2def? Pantata je konzerva a androidi klavesnice mu nevyhovuje. sorry za vyrazivo, ale nevim jak to lip popsat :-D
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    KNIZE_IGNOR: níže zmiňované aplikace přesunou valnou většinu dat na sd kartu, ovšem část dat zůstanou na interním úložišti... appky chtějí taky správně nakonfigurovat, pan google jistě poradí, na svém starém samsungu jsem tuhle volbu používal hojně, na mi2s už tenhle problém nemám, nová romka na hongmi už má primárně určené úložiště jako sd kartu ;-)
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    TOOMIX: Diky, ale porad stejny vysledek. Kdyz dam presunout na SD kartu, tak se otevrou pouze informace o aplikaci a neni mozny s tim nic vic delat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KNIZE_IGNOR: Link2SD ;)
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Ahoj, mohl by mi prosim nekdo poradit, jak presouvat aplikace na SD kartu? Zkusil jsem aplikace k tomu urcene (App2SD, ...), ale vysledek zadny. Pripadne, jak instalovat aplikace, ktere to umoznuji rovnou na SD kartu? Diky za rady.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    PRUSATKO: mam stejny nazor....vodsad pocad....tady uz ne :-)
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    skoda, ze je mi3 takove padlo, uz hongmi je na hrane... dle me je velikost mi2s max pro pohodlne ovladani jednou rukou, mozna se uz opakuju, nemam prehled kde jsem co plkal :-)
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    za verzi s 16GB ROM
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    na ibuygou.com se ptal týpek na mi3:
    Posted by Arnaud Charles on 2013-12-26 12:45:30 AM
    Hello, if I preorder this phone this week, when will I receive it?
    Reply: Hi,probably Feburary.Thank you

    cenu mají 340.39 €
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam