• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    RUM
    RUM --- ---
    JUGI: je to docela nevýraznej zvuk. to tě to tak moc ruší, že po tom špatně spíš? asi nebudeš mít moc kvalitní spánek ;-)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Nejvic mi ale vadi cvakani pri nastavovani casu budiku tesne pred tim nez jdu spat..
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    RUM: no slibovali konec brezna?.. ale je pravda ze zatim o nicem nevim. moc to nesleduju, nejakej neofiko kitkat ale tusim je..
    RUM
    RUM --- ---
    OVECKA_MJ: prej se na 4.4 zlepší kvalita hovoru, ikdyž s tím nemám problém ani teď
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    RUM: tak ja to tam daval kvuli podpore BLE, kterou jsem chtel. jinak mi to je vcelku sumak.
    RUM
    RUM --- ---
    OVECKA_MJ: ale co z toho... dokud to nebude oficiální cestou, tak to pro mě nehraje roli :-)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    RUM: ja uz na mi2s 4.4 wiui mam :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    MIKROM: aha co jsem koukal na miui.cz tak tam je pro vetsinu zarizeni jenom 4.1.2. Je pravda ze to nejsou oficilani zarizeni. Je to verze 5. Nebo se pletu?
    RUM
    RUM --- ---
    no nevím, jesli na mi2s bude 4.4 co nevidět... moc se jim do toho nechce :-(
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MIKEKT: cuze? mi3 jede na 4.4 pro mi2 bude 4.4 co nevidet a hongmi je lowend kterej nikoho nezajima, ale 4.4. dostane taky, jen asi jeste o neco dele..
    JUGI
    JUGI --- ---
    GLACIER: To jsem se taky dověděl nedávno, že velký firmy nechtějí být větší a mít větší obraty, ptže nemají moc náklady. Jde jim převážně o podíl na trhu, neboť s ním mohou libovolně hýbat nebo vytvářet nové trhy. Ale není to jak nás učili že je to uzavřený ekonomický model s pěti pravidly.. Všude čtu na xiaomi samý pozitivní reakce což není obvyklé, že by šlo i o kvalitní masmediální masáž ale nám stačí jen ta naše čína :)

    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Jen takovy dotaz pro neni miui v novejsi vezi androidu? vetsina verzi je jenom 4.1.2. Treba CM uz ma 4.4 myslim. Nemam miui tak dlouho, takze nevim jak to presne funguje. Co jsem se tak nasel na internetu tak novejsi verze ma mi3 a mi2s
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: jestli máš Stable 13, musíš tam nahrád fix od Sonica. Je to na miui.cz v sekci Hongmi ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    poradíte mi prosím, jak zkusit řešit, že už se mi Hongmi po USB nepřipojuje ke kompu? nenacházím nikde ani možnost zapnutí nebo nastavení, ale doufám že jen špatně hledám. našla jsem jen toto.


    RUM
    RUM --- ---
    ať už vydělávají jakkoliv, tak pokud dostanu špičkovej telefon za cenu telefonu běžný střední třídy, tak už nechci jít do žádný jiný značky a to, že se veškeré příslušenství i s velkou marží mi lichotí... na co sluchátka, která hrají jen tak, aby se neřeklo a další zbytečnosti. navíc všechno zabalený v krásným ekologickým balení. xiaomi jsem si zamiloval od první chvíle, protože nabízí to nejlepší za nejmenší peníze
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: imho jejich strategie je dost podobná tomu, co provedl google s androidem - nechtějí jako ostatní výrobci vydělávat na maržích z každého telefonu, ale vytvořit díky nim ekosystém, ze kterého budou moci profitovat - at už jde o výrobu příslušenství k founům, na kterém už marži mají nebo vývoj softwaru pro MIUI. Obojí už běží na plné obrátky.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    JUGI: na to jednoduchá odpověď...

    Celá strategie téhle firmy je dělat špičkové telefony, které nejsou z kovu za skoro výrobní ceny.

    Psal o tom zakladatel ve forbesu. V okamžiku, kdy maš velkou část trhu můžeš zvednout cenu a i třeba kvalitu zpracování.

    Myslím že jsou pořád v červených číslech a i podle plánu to tak mělo být....
    KALTY
    KALTY --- ---
    RUM: Vyřeš to WSM tools s Mi-tools. Ten to umí zablokovat
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jelikož mám Stable 13, a tím pádem nemám novýho default email klienta z nových dev ROM, jsem spokojenej. Mám tam nastavený pracovní email, a všechno funguje bez sebemenšího problému
    RUM
    RUM --- ---
    jediný co mě na MIUI štve, že nejde vypnout upozorňování na novou verzi... nevím proč bych měl nahrávat novou verzi každý týden, ikdyž k tomu není důvod. vadí mi to proto, že mě to telefon furt připomíná blikající diodou
    RUM
    RUM --- ---
    já tu nativní aplikaci na mail nepoužívám... je tam furt co vylepšovat a protože mam email od googlu, tak jsem nainstaloval aplikaci gmail, kde mi hlavně funguje i přepínání odesílatele emailu, což ta nativka neumí a možná ani umět nebude. každopádně na tom furt makají... poslední update ROMky se zaměřil z 99% jen na optimalizace a opravy této aplikace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam