• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    RUM
    RUM --- ---
    já tu nativní aplikaci na mail nepoužívám... je tam furt co vylepšovat a protože mam email od googlu, tak jsem nainstaloval aplikaci gmail, kde mi hlavně funguje i přepínání odesílatele emailu, což ta nativka neumí a možná ani umět nebude. každopádně na tom furt makají... poslední update ROMky se zaměřil z 99% jen na optimalizace a opravy této aplikace
    JUGI
    JUGI --- ---
    BLACKSOURCE: Všiml sem si, že vždy když ho pustím vypadá pokaždé jinak a i jinak se chová (full text vyhledávání, sdružování emailu podle odesílatele apod)
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    JUGI: Souhlas, a s maily mám taky problém, nicméně jak sis jistě všiml, tak klient právě asi měsíc predelavaji a porad neslape jak má. Snad to už tahle aktualizace opraví.
    JUGI
    JUGI --- ---
    Mi2s je asi ten nejlepsi telefon co sem si kdy poridil. Restart (ktery neni snad ani treba, jen kdyz se aktualizuje system) trva 30s, vse slape, pouzivam dost veci najednou online. To ze baterka nevydrzi tejden je mi jedno, kdyztak to resim nahradnim usb zasobnikem. Cena dobra, vykonove to porazi jabka i ty ostatni hrusky, jenze:

    Po poslednim updatu se mi stahujou emaily jen na wifi, zkusim jeste prolezt moznosti. Obcas zahaluzi vetsi emaily ale jde to resit zmenou klienta.

    Fotky v seru nebo interiery nic moc ale jde se s tim naucit (mam to misto fotaku na deti a takovy to mobilni foceni). O to exteriery foti lip nez ostatni.

    Z mobilni pohotovost po vanocich za 6tis bez DPH to nema konkurenci. Jen nevim proc ho nemaj vsichni a kupujou ty predrazeny veci z reklamy. Proc mi to smrdi? :)
    RUM
    RUM --- ---
    navíc IBG nemá nic společnýho s Xiaomi... i z toho Bulharska to musej poslat do Číny do servisu
    RUM
    RUM --- ---
    TOOMIX: ale já ho nemám z IBG
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUM: jo ajo...ale to nemění nic na tom, že tam můžeš poslat reklamovat/servisovat telefon ;)
    RUM
    RUM --- ---
    TOOMIX: já měl za to, že v Bulharsku je jen pobočka Ibuygou
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUM: už je jeden v Bulharsku ;)
    RUM
    RUM --- ---
    až se dostane nějakej xiaomi servis i do evropy, tak nebudou mít konkurenci :-)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: Taky jsem čekal něco s cenovkou Hongmi 699yuan třeba. Ale udělali zas typický Xiaomi, prostě naprostý high-end za low cost cenu. Ono když se na to podíváš, tak jakýkoli jejich zařízení, který uvedli zatím bylo ve své době to nejlepší železo (M1, Mi2, Mi2s, Mi3), HOngmi je jejich první HW lowcost. Navíc ono těch 5k bude fakt odpovídat ceně dílů a sestavení, ta Tegra K1 je neskutečný dělo, displej víc jak 300ppi, 2GB RAM,... A tipuju že díky MIUI to bude fungovat všechno, už prostě nebude potřeba kupovat iPad, když budeš chtít tablet, s kterým nebudou problémy a prostě bude funkční.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: takže dvakrát dráždí něž měl být?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Tak MiPad je venku, cenovkou stejnou jako u Mi2s sem nečekal

    MIKROM
    MIKROM --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    OPRAH:

    MIUI CZ&SK • Aktualizace MI3 na 4.5.9 Kitkat
    http://miui.cz/viewtopic.php?f=118&t=3617
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Tak první issue na KitKat : nefunguje USB Flash správa. Zobrazí se hláška v roletce o připojení nového média ale následně se ve správci souborů nezobrazí.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Díky :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    OPRAH: protože OTA tenhle týden není, vzhledem k update na KitKat pro mi3 jen manuálně z miui.cz
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Tuší někdo, proč se mi nechce stáhnout poslední aktualizace a hlásí, že již mám nejnovější verzi (27.4.)? Mi3W 64gb, předem děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam