• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    KRISTYNAKITZ
    KRISTYNAKITZ --- ---
    WOJTISHEK: 1. pada mi aplikace Fotoaparat, 2. kalendar prestal ukazovat cinske svatky i kdyz jsem prepnula na cinstinu, 3. kdyz vola nezname cislo prestala se aplikace kontakty dotazovat cinske databaze, co to je za hovor (jestli je to marketing nebo neco jineho) - jsem ted momentalne v Cine, takze se mi to pomerne hodi :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KRISTYNAKITZ: jen ze zvědavosti - proč ji tam chceš?
    KRISTYNAKITZ
    KRISTYNAKITZ --- ---
    Ahoj, mam Mi2S a updatnula jsem na ceskou MIUI ROM, nevite, neda se tam nejak snadno vratit ta puvodni ROM? Diky moc
    DYNK
    DYNK --- ---
    Jde nejak donutit soubor, aby se otevrel v urcity aplikaci? Mam soubor s priponou .networkconfig a mam aplikaci, ve ktery se to ma otevrit. Ale neotvira se to v ni automaticky a kdyz na ten soubor kliknu, da mi to na vyber, jestli ten soubor obsahuje text, obrazek a td a podle toho mi nabidne aplikace pro jeho otevreni. Ta moje aplikace ale v nabidce neni. Nevite nekdo jak na to? Na ostatnich androidech se ten soubor otevira automaticky v aplikaci. Mam Mi2S
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    TOOMIX: Jeste ne. Dnes to napravim.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KNIZE_IGNOR: máš tam poslední Stable 15 z miui.cz?
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Ahoj, mam problem s Red Rice, tak se chci zeptat zda jste podobny problem nekdo resil.

    Po urcite dobe (den/par hodin) se z telefonu neda volat, psat zpravy ani se pripojit na internet. Pri pokusu o volani se telefon zasekne a jakoby stale vytaci. pri pripojovani na internet se nic nedeje. Indikace signalu je vzdy zasekla na 3/4 a pripojeni Edge. Jedinym resenim je restart. Problemem je, ze v dobe, kdyz to nefunguje se nikdo nedovola mne. A ja to zjistim, az kdyz nekam chci volat nebo se pripojuji na intrnet. Po restartu klasicky prijdou zpravy o zmeskanych hovorech. Dal jsem to na reklamaci, kde problem nelokalizovali a preinstalovali system. Problem se ale po trech dnech opet objevil. Pred reklamaci bezel mesice bez problemu.
    Mel jste nekdo stejny problem? Existuje neco, co bych mohl vyzkouset pro odstraneni problemu?
    JUGI
    JUGI --- ---
    Taky vám to z notifikace při kliknutí na mejl neskočí nikam a neukáže to ten email již několik aktualizací? Skoro vždycky se nachytám..
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    BUCCI: Muzes to trochu upresnit?;)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NINE_OF_NINE: v nastavení by to mělo jít deaktivovat
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    TOOMIX: To mi prijde lehce nesystemove reseni ;)
    AOTEAROA: Tak je to power + volume down, problem je ze asi od v15 tahle zkratka funguje i na (zamknutem) telefonu s vypnutym display. Takze sbiram cerne screeny.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    EVILMIND: ota aktualizace jdou po jedný. Pokud chceš udělat větší skok, tak stáhnout z Miui rovnou poslední verzi. Jinak já tahám vždy zip z Miui.cz je tam dřív a stahuje se rychleji. Ale ota jinak normálně fungují
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak nic, ten update na aktualni verzi to opravil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kdyz se pokusim pouzit Temata, tak mam na vsechno "sit je nedostupna", tim se mysli jaka sit, nejakej cinskej web? A co se s tim da delat?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NINE_OF_NINE: jestli máš root, smaž ten zvuk ze systému ;)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AOTEAROA: Dobre tak uz jsme dva, jen bych to rad vypnul ten zvuk zaverky co to provazi vzbuzuje u spolucestujicich v autobuse neduveru ;-)
    RUM
    RUM --- ---
    EVILMIND: jo, mě to taky chce instalovat vždy jen tu následující verzi. dělej to manuálně, jak si napsal... přes telefon to tu romku stahuje hrozně pomalu a ještě neaktuální verzi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dneska jsem koupil Mi2S, tak se pomalu prokousavam vsema volbama v nastaveni, a nejsou mi uplne jasny aktualizace - mam 4.1.17, nabizi mi to stahnout 4.1.24 (tydenni verze), nicmene kdyz se divam na miui.cz, tak je tam 4.5.30. Takze ta funkce se ma pouzivat tak, ze to pokazdy rucne stahnu, a necham aktualizovat pres "vybrat ZIP"?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NINE_OF_NINE: vítej v klubu, včera jsem si udělala screen vypnutého displeje, taky nevím jak :-D
    F89
    F89 --- ---
    jinak moje situace s vadnym Redmi. Poslali jsme ho na reklamaci a mezi tim vysel Redmi 1S. Takze jsme se domluvili, at si ten vadnej nechaj, priplatime 600 a vezmem 1S. No snad uz to poslape..
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Od update na verzi 15 jsem si ze zamykaci obrazovky zacal delat nejakou zkratkou screen obrazovky. Tusi nekdo co je to za zkratku a jak ji vypnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam