FARFELOO: je to jako s každým softwarem, který se vydává v pevně daný termín tj. přidají nějakou vychytávku, ale mezitím se zase občas něco rozbije, ale většinou jde o maličkosti... např. v ROMce co mám teď se místo ikonky hledání GPS pozice zobrazí generická ikonka "na všechno" jinak mi funguje všechno jak má kromě přihlášení se k účtu Xiaomi, což nedovedu posoudit, čím to je - někdy to lidem jde a někdy ne, ale nemá to vliv na funkčnost aplikací, protože to funguje skoro stejně jako google účet, takže na synchronizaci do cloudu. jako třeba v současnosti se soustředí hodně úsilí do nové aplikace pro email, který ale nefunguje v počeštěné verzi... já ale mám všechno na gmailu, tak používám i ofiko aplikaci od googlu a tak mě todle vůbec netrápí. nemá cenu to lámat přes koleno, dokud tu nativní apku na mail nedovedou do nějaké použitelné podoby.
lidi na tom foru někdy píšou věcí... nenech se zmást, protože MIUI vychází na čím dál víc a víc telefonů a lidi často neuvedou, který telefon používají a tak to pak může vypadat jako globální problém, ale tak to není.
hodně lidí píše, že verze MIUI, kterou mají oni ve svém mobilu je "ta poslední" použitelná, ale každej to má jinak...