• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VEEHELL: to byl teda nápad :)) já mám modrej zadní kryt a na tom průhlednej modře zabarvenej "silikon" a naprostá špica.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    TOOMIX: Je pravda ze o verzi zpet jsem tuhle app nezkousel, ale minimalne o dve verze zpatky jsem veci do keepu diktoval :(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NINE_OF_NINE: mám Hongmi TD Stable 16 a hlásí mi to nekompatibilní
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Po poslednim updatu hongmi mi u aplikace hlasove vyhledavani tvrdi ze neni kompatibilni s mym zarizenim. Mate to stejne?

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.voicesearch.x
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    toz jsem koupil ten silikonovej obal na 1S, pasuje super. jen ovsem bila po 2dnech ziskava celkem zazloutlej nadeh. nejde to tak nejak vlastne vubec dolu :))

    tak ted resim lehce jak to z toho dostat a druhak jak tu bilou prebarvit bez ztraty kvetinky na neco co zazloutlou bude uspesne maskovat. :DD
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hongmi WCDMA dostalo novou stable 23, TD-SCDMA zatim nic
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADM: vim, art je fajn, ale v KK má spíš "testovací charakter" v Lku má být už komplet oficiální (neni tam dalvik - podle mých info)

    Miui v6 SV (special version) vychází z mi3úmi4 v6 - s ovladačema pro Mi2*
    de facto nic jinýho než wiui tam ani bejt nemůže...
    ADM
    ADM --- ---
    BUCCI: ja sem moc nepochopil teda jak je to s tou miui v6 pri mi2s, kdyz predtim tvrdili ze bude postavena na puvodnim androidu 4.1, me to akorat pripada ze vzali wiui a prebalili ho do miui, je tam udajne stejny jadro a binary blobs. ARTs si muzes zapnout i v CM11, mam to zapnuty a nenarazil jsem na problem (akorat muzes mit s tim ze je treba doinstalovat gapps ktery funguji s ART)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KOD3K: nepoužívám
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    BUCCI: Ještě by mě zajímalo, jestli náhodou nevíš, jestli funguje remote debugging přes Chrome na některé z těch verzí wiui, nebo CM? Mám pocit, že mě to na v6 nešlo kvůli driverům, jsem zpátky na v5, kde mi po připojení usb k pc nabízí ten manager (kt. jsem nainstaloval).
    Ale fakt si nejsem jistý, jestli to mělo nějaký vliv nebo jsem to dělal špatně.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    BUCCI: no krkolomnej zpusob je kvuli prerozdeleni partition, ne?
    JUGI
    JUGI --- ---
    BUCCI: Jo vim ze na tom makaj a i ten telefon se po aktualizaci vzdy chova lip. Jen nebudu silet z nejaky bety ktera neni dokoncena..
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    BUCCI: díky, zkusím se na to mrknout o víkendu wiui i cm11.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JUGI: na tom starym už ale neni taková bezpečnost, jádro je na novější rozhodně vyladěnější, podpora BT LP, WiFi upřesnění polohy zrychluje, podpora Android Wear... těch věcí je spoustu... hlavně už je hromada aplikací, která vyžaduje minimálně KK

    Nehledě na to, že Lko je zase o kus lepší, ART je už kompletní (a rychlejší a lepší oproti Dalvik), šetří to baterku, atd...
    JUGI
    JUGI --- ---
    Ja vlastne ani novej nepotrebuju, vse mi tak nejak furt funguje at tam mam cokoliv :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KOD3K: wiui je jen defacto lehce upravená miui od uživatele Wajk z en.xiaomi.com fóra.
    aktuálně plně funkční v6 postavená na 4.4.4 Kitkatu.

    osobně jsem jí zkoušel a 2 dny si s ní hrál (nakonec jsem se vrátil k CM11), ovládá se dobře, ale byl jsem zmatenej při výběru vlastního vyzvánění, to se hledalo fakt špatně, pár grafickejch nedodělků, ale nic hroznýho (např. blbě vycentrovaný tlačítko) - počítám s tim, že tohle časem zmizí... v6 je dost nová a mouchy se musí vychytat


    JUGI: tak to si počkáš... ofiko vyjde až ke konci roku a bude postavená na 4.1.2 androidu.... (tenhle krok fakt nechápu)

    co se Special Edice týče, tak ano, fajn, Xiaomi ukázalo snahu, pro Mi2S/Mi2A maj hotovo, ale ten krkolomnej způsob instalace přes fastboot a PC... to radši toho Wajka přes klasickej CWM, kde si ošéfuju zálohu, loadování systému1 nebo 2, instalaci na systém 1 nebo 2 atd....

    co mě obecně zajímá a v co doufám, že pro Mi2S bude na XDA fóru, kde vzniknul thread s Mi2*, jestli během podzimu přibyde "L"
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    BUCCI: můžeš mě prosím odkázat na nějaké čtení ohledně wiui, co to je, jaký je rozdíl a výhody oproti miui?
    JUGI
    JUGI --- ---
    KOD3K: To já ho nešetřim a využívám skoro vše a nejlépe najednou, dobrá tedy, počkám si na ofiko verzi radši
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    JUGI: poslední dobou nejsem na svůj telefon náročný takže na běžné použití mi to bohatě stačilo a navíc se mi zdá o moc hezčí než v5. Jen mám pocit, že autojas nefunguje tak jak má, jinak mě žádné problémy zatím nepotkaly, tedy krom toho že jsem se nemohl připojit do Chrome inspektoru to ale asi běžný uživatel nepotřebuje.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JUGI: spis než se počkej na dnešní wiui
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam