• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: já ten telefon mam :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MIKROM: Dohady a doměnky jsem zvládnul i sám, ale dík:)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    REDSNAKE: kromě toho že už je to asi dost out featura, ji asi nebude mít low-end telefon
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: oznamuju.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: to mi oznamujes, ze ma jen reciever nebo se me snazis opravovat? Chtel jsem si vysilat pres fm mp3 do radia v aute. Vim, ze nektery mobily to meli, ale Redmi asi ne...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: receiver :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte náhodou, má Redmi 1S zabudovaný FM transmitter?
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    TOOMIX: plus rom upravena od Sonica by mela umet imho 3g na obou sim
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DYNK: Redmi TD-SDCMA neumí naše 3G, TD-WCDMA umí i naše 3G, ale jen v jendom slotu ;)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Vzpominam si dobre, ze u Redmi 1 byly dve verze - jedna, ktera fungovala plne v CR a druha, ktera mela lehce jiny frekvence? Vedel by nekdo podrobnosti?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nejde v tom defaultnim prohlizeci nejak deaktivovat tu funkci gesta, kdy v podstate prstem roluju stranku dolu a tim tu stranku obcas zavru? Je to hrozne otravne az na pest...
    ADM
    ADM --- ---
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    RAINBOF: Asi jsem úplně slepý, ale nejsem schopný se k tomu profiltrovat:-(
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    THOMASMORTA: adm to tu nekde popisoval :) jde to
    ADM
    ADM --- ---
    THOMASMORTA: ja pouzivam telefon presne tak jak popisujes bez googlu, najdi si muj starsi prispevek v tomhle klubu
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Vy děláte, jako bych potřeboval každý týden stáhnout alespoň jednu aplikaci: Po chytrém telefonu chci, aby uměl přehrávat hudbu po složkách (na to by mi stačil VLC), když už se to umí připojit k internetu, tak tam chci mít Firefox s ghostery a adblock pluginem (což lze pro android sehnat), na mapy bych ocenil nějakou verzi seznamáckých mapy.cz, ovšem s tím, že opravdu nechci, aby mě to lokalizovalo - když někdy budu chtít něco najít, tak si počáteční pozici rád zadám ručně.
    Potom chci, aby to mělo budík, kalendář (ovšem, nějaký, který není ukládaný na serveru - i kdybych si takovou aplikaci měl sám napsat), zkusil bych nyxdroid, Libre Office na čtení dokumentů - na PDF možná Adobe Acrobat Readera, ale netrvám na něm; a něco na čtení epubů, případně mobi. A potom ještě aplikaci pro ovládání LEGO mindstorms. To přeci nemůže být takový problém, abych to rozběhal, aniž bych si musel založit lustrační složku u Googlu (respektive mu do ní přidávat další údaje)?
    ADM
    ADM --- ---
    DARUMA: nesmel by do cyanogenmodu instalovat gapps protoze ty obsahuji google play services, aplikacemi mimo google play nevim co myslis - kazda aplikace z google play se da stahnout (apk-dl.com) a instalovat rucne. kdyztak si najdi muj prispevek v tomhle klubu kde jsem to popisoval
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ADM: Mohl by teoreticky odinstalovat google play a instalovat aplikace ručně s povoleným rootem, ale to je tam kde byl, protože aplikací mimo google play není moc.
    ADM
    ADM --- ---
    THOMASMORTA: never tomu ze nejaka android ROM umi zabranit androidu v odesilani dat googlu, musel bys bezet cyanogenmod nebo podobny fork androidu bez google play services a potazmo bez google apps ktery to vyzaduji. to neni rozhodne bezny, jakmile tam mas google play, tak tam musis mit google play services, a pak ma tvuj telefon pod kontrolou google
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    THOMASMORTA: je nesmysl se ptát zda je android opensource když nejsou opensource ovladače mediateku.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    DARUMA: Windows Phone jsem měl. Docela se mi ten OS líbí, nicméně a) na něj skoro neexistujou aplikace, b) Microsoft zrovna není firma proslulá bezpečností.
    Jsou okamžiky, kdy si říkám, že se na to prostě vykašlu a poškám si, až bude k dispozici něco s Ubuntu Touch... Problém je prostě v tom, že si příliš nepomůžu, co se týče dostupnosti aplikací.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam