• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GLACIER: takhle

    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TOOMIX: jak jsi to myslel? :)
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    TOMAN: Není to nejspíš nejlevnější servis, ale zato byli fakt rychlí a ochotní, takže doporučím: http://www.isupport.cz/servis-xiaomi (výměna displeje na MI3 jim trvala asi hodinu).
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    RADDINO: jasne... launcher si tam das jakejch chces...
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    FARFELOO: hele mně se namoceny huhlajici reprak vyřešil časem sám.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DYNK: Už jsem udělal. Bylo to fakt málo vody, takže to číňani už opravili... Zatím se zdá vše v pořádku, ale i tak bych rád věděl, jestli můžu počítat s opravou, kdyby to začalo blbnout...
    DYNK
    DYNK --- ---
    FARFELOO: ja bych prvne zkusil osvedcenou metodu.. muze pomoct

    RADDINO
    RADDINO --- ---
    MIKROM: takže v miui není app drawer, ale vše se to hází na další plochy jako u apple? Tohle je věc proč nechci huawei, páč mě to štve. mam na ploše rád pořádek a max pár složek :) Jde to případně řešit nova luncherem apod?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Právě jsme namočil partnerčino Mi3 - politý vodou. Jede, ale reprák hraje utlumeně... Jde tohle vyměnit?
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    TOMAN: ja bych ti klidne doporucil xiaomimobile na hanspaulce, ja tam mel zkusenost dobrou, ale co jsme tak slysel, tak dost lidi melo zkusenost opacnou...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIKROM: to mě právě neskutečně sralo na Androidu - nainstalovala se aplikace a na ploše automaticky nebyla. Na MIUI tenhle problém není, co nepoužívám tak často/nepotřebuju dám do složky Odpad na nějakou krajní plochu a hotovo
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    TOOMIX: měl jsem to úplně stejně, snad týden jsem bojoval hlavně s tím, že je vše naflákaný po plochách, ale pak člověk začne objevovat desítky vychytávek co na cyanogenu nebyly a teď bych neměnil. jedu pořád na nejnovější páteční verzi, takže občas něco dojebou aby to pak zase spravili, ale dá se s tím žít :)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    REDSNAKE:
    TOOMIX: Díky za reakce, na fórum jsem kouknul a spousta vychytávek mě potěšila (baterka na lockscreenu apod). Chci se tedy ještě zeptat, jestli někdo máte Mi4. Jak jste s ní spokojení a hlavně jak je to v výdrží baterie. NFC oželim, LTE je škoda, ale na Nexusu jsem ho taky neměl (USA dovoz), tak to bez něj ještě ty 2 roky vydržím, ale o baterce psali, že nic extra nevydrží.

    Jestli dobře chápu Miui, tak až vyjde android 6, tak je velká pravděpodobnost, že časem dorazí i na Mi4 v podobě Miui v.8/9/... ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RADDINO: přechod jsem měl naprosto hladkej a užíval si to. Oproti androidu mám pocit, že odpadlo spousta sra.ek a systém je čistší a přehlednější. Vůbec se toho neboj.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RADDINO: zkušenosti s přechodem z čistého Androidu mám, přecházel jsem na MIUI v5. Tak 2-3 dny jsem s tím bojoval, ale dneska bych nechtěl jic jiného, než MIUI. Spousta individuálního nastavení, vychytávek atd...

    více třeba zde

    MIUI CZ&SK • TIPY A TRIKY MIUI
    http://miuios.cz/viewforum.php?f=22&sid=70682ddbc1879aeeb4943635f9c1e801
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    odešel mi Nexus 5 a tak koukám po náhradě. Xiaomi mě zaujali (mám kamerku Yi). Líbí se mi redmi note 2 specifikacemi, ale je na mě moc velkej. Dále mě zaujala mi4, která je teď ve slevě na 7,5k. případně redmi 2, ale ta má horší specs. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost z přechodu z čistého androidu na miui a jestli je to v pohodě, případně jakékoliv zkušenosti s mi4. Ta se mi líbí asi nejvíc a cena je přijatelná. Mobil používám nejvíc jako kancelář (gmail, kalendář, keep, web, gdocs), dále na geocaching (locus app), hry (heartstone a boombeach) + sociální sítě. Kvalitní foťák je výhodou, na video mám kamerku. Díky
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    Může někdo na základě osobní zkušenosti doporučit seriozní servis, kde jsou schopní vyměnit rozbitý displej na MI3?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EVILMIND: Zkoušeno na více PC, jak kdyby to prostě bylo vypnuto v nastavení telefonu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDSNAKE: btw na jednom pocitaci se mi taky zaboha proste z winupdate nechce stahnout driver, nicmene i tam se na data dostanu - Mi PC Suite ma nejakej vlastni explorer, kde to trochu pres ruku (import/export) jde. Treba ti to pomuze.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MIKROM: Xiaomi se nehlásí vůbec. Prostě přes správce souborů se do něj nedostanu.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    to dělal android 2.3.x a tu a tam nějakej čínskej krumpl, všechno normální se hlásí jako MTP ("jako disk bez písmenka" :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam