• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    TOOMIX: přece by neudělali funkční zařízení v Win10 ne? =D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když už tam dali Atom x5-8500 a Windows 10, tak proč to zabili 2GB RAM?

    Xiaomi Mi Pad 2 With Intel SoC Launched in Android, Windows Variants | NDTV Gadgets360.com
    http://gadgets.ndtv.com/.../news/xiaomi-mi-pad-2-with-full-metal-body-intel-atom-soc-launched-769088
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ADM: Zkus je vysát nebo profouknout. Bývá to nějakým smítkem, ale za tu cenu bych se stejně podíval po nových, protože i když se rozjedou, tak to nemusí být na dlouho...
    ADM
    ADM --- ---
    mam obyc. sluchatka pecky xiaomi piston, nejak uplne odesly, prestaly hrat basy, hraji najednou tak potichu a zastrene. asi na vyhozeni co?
    QUIP
    QUIP --- ---
    Netusite nekdo, jak v tom Mi PC Suite / Mi Phone Manager zakazat zalohovani SD karty? Kdyz ji vyndam, tak se mi to zazalohuje za par minut a to je presne to, co potrebuju. Ale zalohovat 32GB kartu se mi moc nechce. (a otevirat telefon pri kazdem zalohovani je nesmysl)
    QUIP
    QUIP --- ---
    PRUSATKO: Aplikace jsem si vyexportoval pres Mi PC Suite, tak to by takovy problem nebyl. Zalohuje se do Mi Cloudu nejakym zpusobem nastaveni systemu?
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    QUIP: pouzivam obe, na micloud se od urcite doby nezalohuji app tretich stran
    QUIP
    QUIP --- ---
    Pouzivate nekdo na MIUI synchronizaci do toho Mi Cloudu? Da se to pouzit jako "zaloha", kdyz chci udelat factory reset a pak natahnout aplikace a nastaveni "ze zalohy"? Nebo je na to lepsi pouzit Mi PC Suite? (kde mam zase problem, ze se mi to snasi zalohovat i obsah SD karty a tak se to vsechno nevejde na disk v notebooku - jediny pocitac, kde mam ted Windows)
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    QUIP: Mi 4 taky ne.
    QUIP
    QUIP --- ---
    SGNLR: aha, ja tusil, ze nejaky Xiaomi slot nema, ale nebyl jsem si jistej, ze je to zrovna Mi2s. Tak v tom pripade je moje rada prd platna :(
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    quip:nevyhoda mi2s,ze slot na karty nema..
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Ufff tak jsem to nakonec otevřel. V místě, kde to doporučují to bylo bez šance tak jsem pak zkusil opatrně odchýlit kryt v místě, kde jsou tlačítka na zesílení. Sice je tam plast hodně tenký, ale vydržel.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    O_THREE: já to vždycky otvírám nějakou kartou (platební, z obchoďáků apod.), to je zatím asi ten nejspolehlivější způsob :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    O_THREE & TWORBO: me to na tyhle strane s dirkou taky nejde. Prekvapive se mi kryt zacne lip otevirat na te druhe strane, kde neni tahle dira na nehet. Jak ho zacnu pacit, tak se telefon mirne zkrouti a mezi krytem a telefonem vznikne mezera na tehle druhe strane a tam to pak uz jde rozjet dal tim nehtem. Chce to opatrne ale s pouzitim primereneho nasili :)
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    díky, to zkouším, ale ten kryt se ani nehne :-(
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    od ty podlouhly dirky pravo dole /ze strany/ tam nehtem oddalovat a pak to jakoby cely tim nehtem co to oddaluje objet dokola a vycvakne se to..
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    tak se hlasim do klubu. Dceri jsem koupil Redmi 2 2GB.
    Hned mám dotaz, buď jsem naprosto levej nebo dělám něco špatně, ale nedaří se mi sundat zadní kryt, abych mohl vložit SIMku. Je na to nějakej fígl, na co tlačit? Dík
    QUIP
    QUIP --- ---
    SGNLR: s tou obnovou ti neporadim, ale pro priste bych doporucoval spis ukladat videa a fotky na kartu. Z te se daji aspon obnovit i po smazani.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Ahoj.zmyho mj2s se samy vymazalo nekolik viddji,ktery jsem vcera natocil nativni aplikaci foto-video.bylo to asi 10min neopakovatelnejch zaberu,zadna dovolenka,ale neco co potrebuju.zasi deseti videji ted v galerii vidim jen 3.fotky pritom vsechny zustaly.vymazaval sem vcera cache a smazal par alikaci,aby se mido telefonu prave veslo vic videa.tak nemuze to s tim mit spojitost?ty tri videa mi to ted navic hlasi,zenelze prehat,nepodporovany format..existuje nejaky datarescue miui?dik za nazory
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me se teď zdá, že po nějakým (ne posledním) update MIUI7 úplně přestal fungovat gps fix uvnitř budov. Mám ho samozřejmě na tu možnost používat všechny zdroje, jako dřív, ale není to nic platný. Jediná možnost je restart telefonu, pak se JEDNOU fixne, ale stači ho uspat probudit, a už nikdy znova... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam