• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    QUIP
    QUIP --- ---
    MIKROM: na MIUI 7 zatim prechazet nechci. Na forech jsem cetl od dost lidi nejake problemy a na te soucasne MIUI 6 mi vsechno funguje (krome tehle jedne veci, ktera ale driv taky fungovalo uplne normalne - se stejnou verzi MIUI, jen pred factory resetem)
    Zatim me to tolik netrapi, ale cas od casu to jeste zkusim. Me to tenkrat prislo jako celkem normalni pinch to zoom gesto, ale ted at to zkousim jakkoliv, tak to nereaguje.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    QUIP: a miui 7 není? koukni na yt jak to gesto dělají, mě se to povedlo asi napotřetí
    QUIP
    QUIP --- ---
    RADDINO: No to je presne ten postup, co jsem se snazil popsat v tom svem prispevku - ale z nejakeho duvodu mi to ted nefunguje! (pritom mi to predtim fungovalo).
    Nekde jsem jeste cetl, ze to funguje jen pri te zapnute animaci. Zkusil jsem ji zapnout i vypnout a stejne mi ty ikony na zoom nereagujou a porad zustavaji jako ikony :(
    Tak je to mozna nejaky bug v MIUI 6, protoze si na tohle stezovalo vic lidi, ze jim to nejde.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    QUIP: jestli dobře chápu co chceš, tak klik na poslední spuštěné apps a nasledně "zoom" dvouma prstama. z ikon má náhled obrazovek a obráceně.
    QUIP
    QUIP --- ---
    MIUI 6 - Nevite nekdo takhle z hlavy, jak nastavit prehled nedavno spustenych aplikaci, aby to byly nahledy oken a ne ikony? (ty ikonky, co se zobrazi pri stisku Menu). Mel jsem to tak pred resetem telefonu, ale tohle nastaveni se neprenasi pres backup & restore a ted se nemuzu vzpomenout, jak se to delalo. Nekde jsem to predtim vycetl a nemuzu to najit. Respektive mel jsem za to, ze staci mit povolene animace (v battery settings) a pak "pinch too zoom" na ikone nejake aplikace v tom recent menu, ale ted mi to nic nedela.
    QUIP
    QUIP --- ---
    HVJ3R: Pro me by byl showstopper to, ze nema slot na SD kartu a dost by mi vadilo, ze nema vyndavaci baterku (zase diky tomu ma mnohem vyssi kapacitu)
    Pokud ti tyhle dve veci nevadi, tak to asi nebude problem. (ale osobne ho nemam, ja mam Redmi 2)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Mate tu nekdo Mi4i? Nejaky dojmy? Cetl jsem nekolik recenzi a asi si ho poridim, ale rad bych pripadne vedel o nejakym showstopperu, at mi prachy nevyleti kominem (o nepouzitelnosti LTE kvuli demenci specifikum nasich operatoru turbointernetu vim a tolik me netrapi)
    QUIP
    QUIP --- ---
    TWORBO: krome toggle buttonu muzes zapnout svetlo z lockscreenu, kdyz podrzis prostredni tlacitko (Home)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    TWORBO: jo uz vim, uroven meho kokotismu je posledni dobou velika jako cela afrika
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    jak se zapina ta svitilna? mam redmi 2 a nejak po instalaci cesky verze systemu nevim kde to spustit
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MIKROM: ten default smejd jsem vzdal. pouzivam vlc.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    jelikož mi počasí začalo nepříjemně komplikovat jízdu do práce na koloběžce začal jsem chodit pěšky. aby to nebyla taková pruda, tak jsem vytáhnul sluchátka a začal poslouchat. ale defaultní miui přehrávač se několikrát během písničky drbne. děje se to taky někomu / řešení?
    zkusím vymazat data aplikace, ale kdyby to nepomohlo.. mp3 jsou letitý, žádný velký bitrate. jinej přehrávač je poslední řešení.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tak jsem otestoval zalohovani MIUI do Mi Cloudu, pres Mi Phone Manager a lokalne na SD kartu tou vestavenou backup aplikaci.
    Mi Cloud i Mi Phone Manager na PC zalohuje jen par veci (fotky, kontakty, zpravy), takze kdyz se udela factory reset, neobnovi se 3rd party aplikace (to jsem vedel predem), ale ani nastaveni internich veci MIUI, jako treba temata.
    Takze pro moje potreby nepouzitelny a navic nechapu, proc se teda Mi Phone Manager (Mi PC Suite) snazi zalohovat i SD kartu, kdyz to pak stejne neda do funkcniho stavu.

    Jedine, co funguje, je ten lokalni backup na SD a pak to z neho obnovit. Uspesne to zazalohuje i aplikace a jejich nastaveni, Mi Account, kontakty... i temata. Jedine, co bylo potreba po restore udelat, zvolit si rucne tema (ktere jsem musel predtim v aplikaci Themes dat zalohovat, protoze ho mam poskladane z nekolika temat)

    Takze mi pripada, ze je nejlepsi cestou delat zalohu na SD a z SD to kopirovat do PC / na jine uloziste. (pro pripad ztraty telefonu atd.)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TEAPACK: zklamali mě. Koupím Chuwi Hi10
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    TOOMIX: přece by neudělali funkční zařízení v Win10 ne? =D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když už tam dali Atom x5-8500 a Windows 10, tak proč to zabili 2GB RAM?

    Xiaomi Mi Pad 2 With Intel SoC Launched in Android, Windows Variants | NDTV Gadgets360.com
    http://gadgets.ndtv.com/.../news/xiaomi-mi-pad-2-with-full-metal-body-intel-atom-soc-launched-769088
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ADM: Zkus je vysát nebo profouknout. Bývá to nějakým smítkem, ale za tu cenu bych se stejně podíval po nových, protože i když se rozjedou, tak to nemusí být na dlouho...
    ADM
    ADM --- ---
    mam obyc. sluchatka pecky xiaomi piston, nejak uplne odesly, prestaly hrat basy, hraji najednou tak potichu a zastrene. asi na vyhozeni co?
    QUIP
    QUIP --- ---
    Netusite nekdo, jak v tom Mi PC Suite / Mi Phone Manager zakazat zalohovani SD karty? Kdyz ji vyndam, tak se mi to zazalohuje za par minut a to je presne to, co potrebuju. Ale zalohovat 32GB kartu se mi moc nechce. (a otevirat telefon pri kazdem zalohovani je nesmysl)
    QUIP
    QUIP --- ---
    PRUSATKO: Aplikace jsem si vyexportoval pres Mi PC Suite, tak to by takovy problem nebyl. Zalohuje se do Mi Cloudu nejakym zpusobem nastaveni systemu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam