• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Dneska jsem zkousel pripojeni a je to 49Mbps DL a 19 UP. To je docela slusny ne? Btw na liste mam 4G, neni to LTE?:) Stejnych hodnot jsem tusim dosahoval na Huawei P7 na LTE.
    WAKI
    WAKI --- ---
    MOTTE: Pro me tyhle "vlajkovy" lode jsou jasna volba... Jsem s ni naprosto spokojen.. Bila neni hrozna, horsi by byla mi4c v ruzovy co jsem videl nekde :-) ted jsem objednal na aliexpressu stribrnej kryt.. uz chci neco jinyho nez cernou.. takova zmena, ale asi zacnu uz pomalu setrit na MI5 co jsem videl obrazky, teda zatim nic oficialniho a recenze myslim si ze to bude pecka..
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MOTTE: recovery je samozřejmě jako u všech stock telefonů nedostupný... ale když pohledáš, tak se dá (nebo bude dát) určitě dohnat cwm nebo twrp...
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    MIKROM: viz CEEFA.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    CEEFA: Aha, tak to jo, to se mne nastesti netyka.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    WAKI: No ze se bude libit spis zenam no. Kdyz sem prisel domu tak jsem si trochu vycital ze jsem nepopremejslel nad mi4, ktera byla za stejnou cenu a ten ramecek se mi libi a navic to prej ma barometr:) a asi je i vykonejsi. 4i je snad uspornejsi uz od toho ze 4 jadra bezej na mensim taktu nez zbyla. Pokud to ma clovek v pouzdre tak je to stejne jedno a vcera sem koukal na aliexpress a maj tam skvely kryty.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    MOTTE: lte fakt neni marketing, pokud bydlis v lokalite kde je na vyber bud edge nebo lte, coz jsou de fakto vsechny lokality, kde neni 3g
    WAKI
    WAKI --- ---
    MOTTE: Tim chces rict co? :-D ja ji mam v bile, taky jsem chvili nadaval, proc v cerny je o 2000 drazsi, ale vzal jsem bilou a nevypada zle. Navic jsem to vyresil cernym pouzdrem a neni to tolik videt.. :-)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MOTTE: já neberu LTE kvůli rychlosti, ale pokrytí. ve městě je H+, ale mimo město potěší LTE víc než E.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Trochu me hloda svedomi ze sem si radeji nekoupil mi4 (vzhled), ale ta bila kterou za rozumny prachy shopy maj je pro zensky.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Sehnat dobrej telefon v tomto cenovem rozpeti neni zadna sranda. Velke a pro me spise obrovske plus je slot na dve sim a odemykani pomoci Miband.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    HVJ3R: ja ho dnes koupil. Mironet, jako novackovi me sere ze to zrejme flashovali na CZ MIUI ROM a nedali tam zpet puvodni, nebo jinej recovery mod. Je tam jen fastboot tudiz obnoveni do tovarniho nastaveni pujde jen ADB a to si jeste nejsem jist. Jinak vsechno slape, 16GB mi staci a baterie uvnitr me taky neva protoze verim ze tam neni lowly baterie a u ipadu s tim taky problem nemam. Na ipadu mi 16 GB vadi, ale to je tablet kde uz ma smysl koukat na filmy. U telefonu mi stacej overeny app a mp3. Da se sehnat i 63 GB verze, ja pospichal a koupil 16 a urco mi to stacit bude. LTE neni zadnej shopstopper. Reknete mi nekdo kolik mate FUP? Vetsina nema ani 10 GB a chtela by sosat v uber rychlosi? Je to marketin panove.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    QUIP: Ja mam ted Mi3, takze baterka ani absence SD slotu mi nevadej, i kdyz jsem se napred obaval, ze budou.
    QUIP
    QUIP --- ---
    MIKROM: na MIUI 7 zatim prechazet nechci. Na forech jsem cetl od dost lidi nejake problemy a na te soucasne MIUI 6 mi vsechno funguje (krome tehle jedne veci, ktera ale driv taky fungovalo uplne normalne - se stejnou verzi MIUI, jen pred factory resetem)
    Zatim me to tolik netrapi, ale cas od casu to jeste zkusim. Me to tenkrat prislo jako celkem normalni pinch to zoom gesto, ale ted at to zkousim jakkoliv, tak to nereaguje.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    QUIP: a miui 7 není? koukni na yt jak to gesto dělají, mě se to povedlo asi napotřetí
    QUIP
    QUIP --- ---
    RADDINO: No to je presne ten postup, co jsem se snazil popsat v tom svem prispevku - ale z nejakeho duvodu mi to ted nefunguje! (pritom mi to predtim fungovalo).
    Nekde jsem jeste cetl, ze to funguje jen pri te zapnute animaci. Zkusil jsem ji zapnout i vypnout a stejne mi ty ikony na zoom nereagujou a porad zustavaji jako ikony :(
    Tak je to mozna nejaky bug v MIUI 6, protoze si na tohle stezovalo vic lidi, ze jim to nejde.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    QUIP: jestli dobře chápu co chceš, tak klik na poslední spuštěné apps a nasledně "zoom" dvouma prstama. z ikon má náhled obrazovek a obráceně.
    QUIP
    QUIP --- ---
    MIUI 6 - Nevite nekdo takhle z hlavy, jak nastavit prehled nedavno spustenych aplikaci, aby to byly nahledy oken a ne ikony? (ty ikonky, co se zobrazi pri stisku Menu). Mel jsem to tak pred resetem telefonu, ale tohle nastaveni se neprenasi pres backup & restore a ted se nemuzu vzpomenout, jak se to delalo. Nekde jsem to predtim vycetl a nemuzu to najit. Respektive mel jsem za to, ze staci mit povolene animace (v battery settings) a pak "pinch too zoom" na ikone nejake aplikace v tom recent menu, ale ted mi to nic nedela.
    QUIP
    QUIP --- ---
    HVJ3R: Pro me by byl showstopper to, ze nema slot na SD kartu a dost by mi vadilo, ze nema vyndavaci baterku (zase diky tomu ma mnohem vyssi kapacitu)
    Pokud ti tyhle dve veci nevadi, tak to asi nebude problem. (ale osobne ho nemam, ja mam Redmi 2)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam