• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KEL: a procenta procesů jen z historie (ne až z detailu?) neukáží co sežralo nejvíc?
    KEL
    KEL --- ---
    a taky koukam ze tam je nejak podezrele Awake, to taky netusim co ma znamenat. Telefon lezel na stolku.
    KEL
    KEL --- ---
    cau, posledni dobou – no mozna uz tak pul roku, se mi REDMI1S (aktualne MIUI 7 6.1.28 BETA) pres noc extremne vybiji. Zrovna dnes jsem sel spat ve dve, telefon na 100% a rano prakticky skoro 0%. Keep WLAN on during sleep mam vypnute (only when plugged in) - a presto v tom grafu je furt zapnuto. Kdyz zapnu rezim letadlo, tak to je ok, ale to nechci. Nevite cim to muze byt? Popravde chodim spat tak ruzne, takze se mi nechce zapinat nejaky profily na noc a pod. Navic na to muzu zapomenout a pod. Kazdopadne takovyhle extremni vybijeni neni normalni.

    Prikladam graf baterie. Je tam kranse videt, jak se to pres noc uplne vystavilo, pak jsem to rano obzivil a najednou se to skoro nevybiji. WTF? :)

    ps: koukam ze se mi povedl screenshot vydrze v pravej cas, je to nejaky demonicky mam pocit :-))

    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Nemáte někdo nějaký tip na osvědčené QuickCharge (pro Mi4) nabíječky z DX, Aliexpress apod?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    AOTEAROA: nemám ho rád, hlavně z toho důvodu že je prožraný reklamou a pořád nutí instalaci dalšího balastu..
    ale jakási čistá verze CM je přímo v miui, takže mít na MIUI nainstalovaný cleanmaster je silně zbytečné.
    obecně nejsem moc zastáncem tohodle čištění, denně řeším, že má někdo několik let starou plečku a myslí si, jak mu to děsně zrychlí telefon.. tak jednou za měsíc, když si náhodou vzpomenu, pustím sdmaid, jinak nic nečistím.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MIKROM: nerozumím jestli ho tedy doporučuješ nebo rozmlouváš :-) já ho měla celou dobu a dobrý, a teď jsem ho nenainstalovala a budu používat systémový čistič. Jen nevím, kterou tou mojí mazací akcí jsem způsobila, že mi najednou dost ubývá baterka.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JULIAN: s mibandem vstáváme s přítelkyní a v pohodě. máš nastavený "okno" ve kterém chceš vzbudit, standardně půl hodiny a když v tomhle čase spadneš do mělké fáze spánku, tak tě vzbudí příjemněji než budík. klasický budík mám pro jistotu taky, ale až po mibandu jako rezervu.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    AOTEAROA: tak zrovna cleanmaster je za a zlo, a za b součást optimalizace miui
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Po reinstalu systému a instalaci většiny appek kromě například Cleanmasteru se mobil tak zrychlil, že asi novej nepotřebuju... :-) starý dobrý smazat a dát načisto :-) jen bylo potřeba nepoužít většinu záloh, naštěstí jde vybrat použít jen jednotlivé.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HVJ3R: už to chápu :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    WOJTISHEK: No, jako ze to ne-doporucuji (ani doporucuji, ani nedoporucuji, o tom muj prispevek byt nemel), nepresvedcuju jsem nikoho kupovat to od nich, pokud maji jinou moznost, ja sam byl s nimi spokojen, ale objednaval jsem jen jednou. Nenapsal jsem to zrovna stastne, pointa je to, ze ten telefon mi prijde dobrej.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HVJ3R: a duvod, proc ne?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AOTEAROA: Jinak ja nedoporucuju ho kupovat pres ibuygou.com, chtel jsem jen rict, ze ten telefon jako pristroj je OK. Klidne ho kup jinde, pokud mas zkusenosti nebo reference.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AOTEAROA: Prisel asi za tyden a neplatil jsem nic. Samotnyho me to prekvapilo.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    JULIAN: MiBand mám, vibrace mě vždy vzbudili bez problémů. Pásek na ruce mi ani nevadil (a to nenosím hodinky, náramky, nic), chce to mít lehce na volno. Měření fází spánku podle mě moc neodpovídalo. Nakonec jsem to po asi týdnu dal zase do krabičky, páč vibrační notifikace a rychloodemčení telefonu oželím na úkor baterie (aby to komunikovalo, musí být zaplý BT. Budík ale stačí nastavit a pak budí bez BT). A statistiky krokoměru jsem jenom nudná gamifikace chození :) Klidně ti ho za 2 stovky prodám :) (Praha)
    WAKI
    WAKI --- ---
    JULIAN: Jo mi band to umi, ale vyzkouseny to nemam zatim, nejdriv me teda budi tel a pak miband, ale vibrace jsou celkem silne.. takze by te to melo vzbudit.. kdyztak zitra vyzkousim, pokud ti sem nenapise nekdo jinej.. :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    HVJ3R: za jak dlouho ti přišel a platils něco celníkům?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AOTEAROA: Ja ho mam, objednaval jsem z ibuygou.com a zatim spokojenost, pokud se smiris s LTE jen ve velkych mestech (ale za to XiaoMi muze jen castecne) Dual jsem tedy zatim nezkousel (nepotrebuju). Dve MicroSIM.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Potrebuju nutne "tichy" budik, neco co me vzbudi bez toho aniz by to zvonilo. A narazil jsem, ze by to mohl umet Mi Band. Pravdepodobne nejakejma vibracema? Ma s tim nekdo zkusenosti? Vzbudi vas to? Je hodne neprijemne mit v noci na ruce gumovej naramek?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    je Mi 4C 32GB v tuto chvíli dobrá volba jako náhrada za Redmi? potřebuju dual.

    Mi 4C 32GB - Xiaomiforsale.com
    https://www.xiaomiforsale.com/.../245-mi-4c-32gb.html#/typ_site-lte/velikost_pameti-32gb/barva-modra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam