• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIKOTEK: ja myslim ze na redmi edicich je pomerne zlata cesta najit si fw ktery beha a nesahat na to.
    Ja to na tom mnou zatracovanem redmi vyresil tak ze jsem si koupil externi wifi LTE internet a data jsem vypnul protoze uz mne chytal nerv z toho jak se mi nikdo nemuze dovolat. od toho momentu jsem mel klid telefon vydrzel věky na baterku.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    RAINBOF: Aha, dekuji. Ja mam prave redmi note 3. Tak snad se nejak neposere.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KABIS: stava se mi to u poslednich slov zpravy. podeziram ty kytickovou funkci, ale ta je pryc a jebe se to porad.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FIKOTEK: zpracovani (hlavne), sw chyby.

pak je tam spousty drobnych detailiku konstrukcniho typu jako rychlejsi a vetsi vnitrni pamet, pocitove i citlivejsi radio ale muze to delat fakt ze baseband nebo jak se tomu nadava je trosku aktualnejsi na MI nez na redmi.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    RAINBOF: Muzu se zeptat jaky je v tom rozdil? Nemusis nijak obsahle, treba jen v bodech. Dekuji.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    proste mi a redmi se neda srovnavat :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    KABIS: Za mě je to Mi4, do čeho bych šel dneska já. (mam Mi3)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    RAINBOF: RAINBOF: fastboot nefunguje, nic se nedeje, kousne se a musim dlouze podrzet power aby se vypl
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    obecne vzato ale tuhle chybu resi i reklamace.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PETR_TNT: jedine pres fastboot. to jsem zapomel dodat.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    RAINBOF: prehrani softwaru bude dost hardcore, kdyz se mobil po SW strance zhrouti behem minuty.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PETR_TNT: no tak na to se doporučuje (dle google-fu) přehrát software. pokud to nepovede nezabere je to na opravu desky což si nejsem jist zda u nás doopravdy někdo dela.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Nejde mi najít ani Swipe device
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    RAINBOF: MMI test : Fail PCVA test : Fail a zbytek je krom "AT mode" rozsypanym cajem
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    PETR_TNT: Funguje v pásmech 1800mHz a 2600mHz, takže záleží kde se nacházíš a jaké tam má operátor porkytí. Nemá 800mHz, což je asi nejčastěji používaná frekvence.

Než jsem zjistil jaký mám reálně od operátora FUP, tak mi tahle absence u Xiaomi vadila :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PETR_TNT: mrkni do tecovery jsou tam nejaky testy zda ti nefailuje vnitrni pamet. jinak casto je to pametovkou.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    dneska mi na Red Rice 1 začaly padat chybové hlášky, jedna za druhou až do umrtvení telefonu. běžné recovery na to nestačí, jak ještě se dá zachránit?
    jak je to s redmi 3 a LTE? funguje v česku nebo je to marný?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PYRO: nema pokud to funguje nesahej na to :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    kdyz to ctu, pritelkyne ma take redmi 1 a rekl bych ze nicim s toho netrpi.
    ALe ma system 2 roky stary a je pomerne spokojena.
    Porad se presvedcuji ze ji ho zaktualizuji, ale kdyz to tak ctu ma to vubec cenu :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pardon za preklepy. psal jsem v metru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam