• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mam mi4s. Muzete mi poradit proc jednou za cas otevru galerii a nemam pristup k fotkam a pise mi to ze mam napr dve fotky k synchronizaci pritom mam synchronizaci vypnutou.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    SWIST: mel jsem prvni miband z aliexpressu. dosel bez problemu za cca tyden. fungoval skvele - nachodil jsem s nim miliony kroku. funkce probouzeni v lehkem spanku je k nezaplaceni. bohuzel po necelem roce povolil ten silikonovy reminek ve kterem drzi a nekde jsem ho vytratil. doufam, ze tohle bude v druhe generaci vyreseno nejak precizneji. chystam se ho brzy koupit rovnez z ali. padelku bych se u tech prodejcu s nekolika tisici pozitivnimi feedbacky nebal.
    JUGI
    JUGI --- ---
    MIKROM: aha, pro mě je lepší koupit si k mi5 lte wifi modem i pro další lidi a zařízení co nemají lte, na chatě třeba, nejlépe na baterky za 2300,- bez DPH než nějakej další telefon (těch mám už asi dost včetně mi2 náhradní v šuplíku a redmi2 v kuchyni) s lte za 6000,- Dám to za úkol ajťákovi ať mi zjistí co se vyplatí koupit a co bude fungovat.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JUGI: to je trol tohle.. neříkám že je dobrej, neříkám že nemám. prostě jsem si seřadil od nejlevnějšího wifi lte modemy a tohle na mě vypadlo, všechny levnější jsou jenom 3G a to bych si nepomoh. no a jestli si koupit na trojku modem, nebo třeba za šestku telefon? to už radši novej telefon, ne?
    JUGI
    JUGI --- ---
    MIKROM: alza web je nějakej domrdanej, ajťáci asi spí po víkendu hraní her na pc. To mě mrzí, že na to nemáš. Nicméně jak si přišel na to, že tendle lte wifi router je dobrej? Mě to přijde levný. Díky
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JUGI: pointa je že mám mi2s a nemůžu si ho už asi 4 roky vynachválit, jenže pokud jede člověk na data, tak je LTE nutnost (nejde mi o rychlost, ta mi na 3G bohatě stačí, ale pokrytí 3G je jen ve městech, a mimo si člověk skoro neškrtne).
    Byl jsem smířen s tím, že si hodím do báglu LTE WiFi a pojedu přes to (protože si jinej telefon prostě nevyberu, #nechcipádlo) jenže cena mě dost odradila: https://www.alza.cz/mifidata-lr113d-d2863271.htm?o=14
    JUGI
    JUGI --- ---
    MIKROM: což najednou z šestého nejrychlejšího telefonu na planetě dělá nesmyslně předraženou věc? Nebo ti nerozumím.. :)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    JUGI: to už jsem měl 100 chutí pořídít, ale portable LTE router je 3k+ :/
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    SWIST: Ofiko apku stejne musis mit nainstalovanou,ty neofiko ji potrebuji. Objektivni srovnani mezi typama nemam, MB1 jsem ztratil a MB2 koupil az potom,ale podle testu a komentaru se zvetsila presnost a trochu snizila vydrz baterky,ale to zalezi na pouzivani mereni tepu atd... Jinak bez cla je to do 22€,tak pozor na to ;)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    MIKROM: udělal jsem to stejný jako tvůj kolega po x letech s mi2s a mi3
    SWIST
    SWIST --- ---
    TECZKO: Jo, koukal jsme že ta ofico apka není nic moc. :D Ale tak pokud je rozumná alternativa tak je to jedno. Jak dobře funguje to měření tepu / počítání krorů? Neulítává to hodně? Nosíš to v tom gumovém náramku?
    Jinak clo by mělo být snad až od 45 EUR i s poštovným, do toho bych se měl vejít..
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    SWIST: jasne,u Mi Band 1/1S to neresis,ale me MB2 chytli a stalo me to dalsich 500, jsem moc poctivej :D. A funce prakticky vsechny. Tep mi to meri 1x za hodinu,upozorneni chodi,spanek to taky +- trefi a kromer krokuje :D. Jen pocitej s tim,ze s ofiko aplikaci si moc srandy neuzijes,jeji moznosti jsou dost omezeny. Koupil jsem si ale Notify & Fitness for Mi Band a parada ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    TECZKO: Tak při té ceně se celníci ještě snad ani neřeší, ne? Co tam všechno používáš za fce?
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    SWIST: mel jsem Mi Band a ted mam Mi Band 2 a jsem spokojenej. Pokud si osefujes celniky,mas to za super prachy :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Mam tam ted tohodle cikana a nepoznaval sem vubec rozdil.

    JUGI
    JUGI --- ---
    WOODMAKER: ten telefon mám pár měsíců, je fajn, jen v noci fotí total nahovno ale tak je to levný a výkonějších je tak asi deset mobilů na světě (podle antutu). V nejhorším si dokoupíš k tomu lte router kdybys někam jel a power banku, kdybys chtěl lte ve stanu u řeky na konci lesa :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Nakonec jsem odignoroval fakt, že to pojede trochu pomaleji na vesnici a za pár hodin mi přivezou Mi5.
    Myslím si, že stroje by na mě měly mluvit anglicky. Jsou kromě češtiny nějaké další důvody, proč bych si měl nainstalovat nějakou alternativní ROM?
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim. Nemáte někdo zkušenosti s Xiaomi Mi Band? Nějaké reference na konkrétí modely? Popřípadě zkušenosti s kupováním např přes ebay? Co jsem se koukal, tak třeba na alze Xiaomi Mi Band 2 je za 1600,- a na ebay třeba za 850,- ... Ale nejsem třeba schopný vyloučit padělek, i když prodejde má 99% pozitivní feedback..
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    WOODMAKER: o vikendech budes na EDGE brecet jako zelva... Vypada to, ze xiaomi uz to taky doslo, a je prvni vlastovka ktera podporuje aspon 800 MHz, ale pokud vim, tak Mi5 je stale jen 'mestsky' telefon :(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    No já jsem právě měl zkušenosti se Samsungem (galaxy s3 neo duo) a tak proto.
    IXTREMIST: ok, půjdu Tebou doporučenou cestou. Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam