• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    SWIST: jasne,u Mi Band 1/1S to neresis,ale me MB2 chytli a stalo me to dalsich 500, jsem moc poctivej :D. A funce prakticky vsechny. Tep mi to meri 1x za hodinu,upozorneni chodi,spanek to taky +- trefi a kromer krokuje :D. Jen pocitej s tim,ze s ofiko aplikaci si moc srandy neuzijes,jeji moznosti jsou dost omezeny. Koupil jsem si ale Notify & Fitness for Mi Band a parada ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    TECZKO: Tak při té ceně se celníci ještě snad ani neřeší, ne? Co tam všechno používáš za fce?
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    SWIST: mel jsem Mi Band a ted mam Mi Band 2 a jsem spokojenej. Pokud si osefujes celniky,mas to za super prachy :)
    JUGI
    JUGI --- ---
    Mam tam ted tohodle cikana a nepoznaval sem vubec rozdil.

    JUGI
    JUGI --- ---
    WOODMAKER: ten telefon mám pár měsíců, je fajn, jen v noci fotí total nahovno ale tak je to levný a výkonějších je tak asi deset mobilů na světě (podle antutu). V nejhorším si dokoupíš k tomu lte router kdybys někam jel a power banku, kdybys chtěl lte ve stanu u řeky na konci lesa :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Nakonec jsem odignoroval fakt, že to pojede trochu pomaleji na vesnici a za pár hodin mi přivezou Mi5.
    Myslím si, že stroje by na mě měly mluvit anglicky. Jsou kromě češtiny nějaké další důvody, proč bych si měl nainstalovat nějakou alternativní ROM?
    SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim. Nemáte někdo zkušenosti s Xiaomi Mi Band? Nějaké reference na konkrétí modely? Popřípadě zkušenosti s kupováním např přes ebay? Co jsem se koukal, tak třeba na alze Xiaomi Mi Band 2 je za 1600,- a na ebay třeba za 850,- ... Ale nejsem třeba schopný vyloučit padělek, i když prodejde má 99% pozitivní feedback..
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    WOODMAKER: o vikendech budes na EDGE brecet jako zelva... Vypada to, ze xiaomi uz to taky doslo, a je prvni vlastovka ktera podporuje aspon 800 MHz, ale pokud vim, tak Mi5 je stale jen 'mestsky' telefon :(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    No já jsem právě měl zkušenosti se Samsungem (galaxy s3 neo duo) a tak proto.
    IXTREMIST: ok, půjdu Tebou doporučenou cestou. Dík.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    IXTREMIST: problém je v tom, že WOODMAKER je zvyklej na opačnej extrém naprosto čistýho androidu. kdyby měl zkušenost s domrvenejma nadstavbama jiných výrobců, tak nad miui zaplesá :)
    ale LTE je stále hlavní dealbreaker, kolega si po mi2s koupil huawei, kde je ta nadstavba v podstatě okopčený miui a má lte.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    WOODMAKER: nevidím jediný důvod měnit MUI na jiný OS. Vyzkousej, pak teprv měň.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    čus, zrovna jsem objednal mi5 a teprve pak jsem objevil tenhle klub. Zajímalo by mě, jestli jsem neudělal chybu, jestli nemám zrušit objednávku apod.

    Objednal jsem mi5 32GB jako náhradu ztraceného nexus5x. Cena objednaného mi5 je nějakých 10000. Ten telefon bude neustále napojený na internetu, prakticky ho nedám z ruky. Bydlím v Brně a každý víkend jezdím na vesnici a chci mít možnost kdekoli poslouchat hudbu, nebo sledovat videa (která si klidně stáhnu předem).

    Vím, že jste tu probírali, že to má pomalé vesnické připojení a tahle věc mě táhne ke zrušení objednávky.

    A taky jsem se chtěl zeptat, jestli je možné z toho telefonu pak odstranit ten jejich custom os, nebo se prostě musím smířit s tím, že když Xiaomi, tak MIUI.

    Dík :)
    WAKI
    WAKI --- ---
    CHEWBACCA: no uplne asi nemelo no.. max si ji stahnout do interni pametu, ale melo by se te to zeptat, jestli chces restartovat tel a provest aktualizaci. nevim jiste. ja aktualizuji rucne kazdy tyden, tak tezko rict, jestli to takhle probiha standartne..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WAKI: to by asi nemelo probihat bez meho svoleni, byl jsem na plazi a mel 10% baterky a to neni uplne idealni stav na aktualizaci systemu bez meho svoleni. Nekde sem videl nejaky video kde se nejakou klavedovou kombinaci spustilo neco prave s romkou.
    WAKI
    WAKI --- ---
    CHEWBACCA: asi vydani nove verze operacniho systemu (update) ktery se ti stahl automaticky. :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jsem v tom uplnej neznalec predesilam. Ted jsem nesl mobil nesikovne v ruce protoze jsem nesl jeste neco a polozim mobil na stul a zniceho nic cerna spousteci obrazovka a stahovani a instalace rom. Na to je nejaka klavesova zkratka nebo drzeni nejakeho tlacitka aby se to spustilo a co to znamena ze se mi stahla a nainstalovala nejaka rom?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CHEWBACCA: udelej si ve vlc playlist a tam si to nahaz jak chces.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Recenze Xiaomi Mi Notebook Air 12,5: napoprvé a do černého | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/recenze-xiaomi-mi-notebook-air-125-napoprve-a-do-cerneho-30975
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    CHEWBACCA: To sem řešil taky, ale bez úspěchu. Nakonec sem si zaplatil poweramp a sem spokojenej :)
    WAKI
    WAKI --- ---
    Ahoj mam dotaz, treba to nekdo taky resil. dnes jsem preinstalovaval telefon. a pri prihlaseni do mi cloudu se mi nechce synchronizovat sms a seznam volani. pise, ze si to neni jiste dokoncenim synchronizace. nebo co.. nevi nekdo jak to zprovoznit, aby se mi obnovili vsechny zpravy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam