• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    KALTY
    KALTY --- ---
    PRUSATKO: Právě proto mu chci dát novější verzi. A máš poslední stable nebo týdenní? A kterou?
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    KALTY: nepamatuji si už, jak to bylo ve starších verzích, ale aktuální nejnovější Rom je pro mě bez chyb a písmena se dají zvětšovat nativně v nastavení ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RUM: ne Plus4U. Ano mám tam požadavek na vyřešení. Ale obecně jsem tam našel zmínku, že se na tom intenzívně pracuje a že v půlce října by to mělo být opraveno. Ale tipnu si, že příčinou je T-Mobile.
    RUM
    RUM --- ---
    BUNDA: taky GoMobil? Zkoušel si operátora kontaktovat? Jestli to nebudou schopni vyřešit, tak snad zněním operátora, protože mě to fakt štve. Přemejšlel jsem o větším balíčku dat, ale při tomto stavu asi náhodou.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RUM: tak to je bohužel operátorem. Vztekám se s tím skoro denně. Co pomůže je neodpojovat se od dat. Jenže doma i v práci jsem na wifi a při cestování se pohybuju mezi BTS takže se prostě odpojení nevyhnu :(
    RUM
    RUM --- ---
    BUNDA: přesně tak... Mám GoMobil což je virtuál pod t-mobile.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RUM: jakej operátor? Já mám podobné trable s virtuálem pod T-Mobile posledních cca 14dní.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ahoj. Otec má moji Mi2s a potřeboval bych mu dát novější verzi, tak aby se dala zvětšit písmena. Má tam ještě prapůvodní verzi na 4.4 tuším.
    Potřebuji něco, co bude fungovat na 100% a má minimálně chyb.
    RUM
    RUM --- ---
    Ahoj, má někdo mi2s a problémy s tím, že se telefon připojí na data až třeba na 10. pokus a často víc? Dřív s tím nebyl problém tak často. Dá se něco udělat? Díky
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PISTA1: Sory, sice je to funkční, ale naprosto odporný.

    Mě ty gumáky strašně štvou při držení. Koupil jsem si dřevěný záda na Mi4 a doplnil to tvrzenym sklem a ono to kupodivu většinou padá na roh toho skla, takže hliníkovej rámeček má po půl roce jen pár drobných škrábanců a díky jeho zkosení nejsou skoro vidět (asi lom světla).
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Já jsem na mi4c koupila obal od někoho na miuios.cz fóru a je dokonalej :-) značka Nillkin.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    MIKROM: to je presne ta informace, kterou potrebuju, ale blby je ze "Sorry, this item is no longer available!" a ted kdyz budu hledat, tak vsecky vapadaj stejne, tak ale vzhledem k vyrobci stejny nejsou:/ kzdp dik


    FARFELOO: ja mam android transfer utilitku, ale nechci ji popuzivat/nenapadlo me, ze je to tak hloupy a nevidi to jako externi disk.diky
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    SGNLR: mám/nedám. objednal jsem jich z číny asi deset a všechny stály za ho*no, pak jsem vzal nějaký origo xiaomi asi za 170 kaček (z číny) a je matný, jdou přes něj dobře mačkat čudlíky a sedí dokonale.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SGNLR: Potřebuješ android transfer utilitu. Otevřela to v tom a potom můžeš mezi tím a finderem normálně přetahovat soubory, takže se to chová více méně jako nativní disk
    DYNK
    DYNK --- ---
    SGNLR: Podivam se ti doma a jestli jsi z Prahy, tak se klidne toho svyho zbavim. Pouzival jsem ho asi mesic. Byl na me telefon moc velkej s tim obalem. Sedi podle me dobre.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    a jeste jeden dotaz na majitele MI2(uz jsem to jednou zkousel, ale nezda se mi, ze by tu nikdo takovej nebyl). nemate nekdo silikonovej/gumovej/neklouzavej kryt, kterej na telefonu opravdu sedi? Aby nemel na kazdy strane vuli, neplandal apod. ten co sem si koupil z aliexpresu je takovej plandajici kondom a neni to v ruce vubec prijemny:) dik za pripadnej tip na presnej model.(aneb po trictvrte roce s iPhonem se opet vracim na MIUI, ale tentokrat bych ho uz mel lip chranit teda:)
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    KEL: blby,diky
    KEL
    KEL --- ---
    SGNLR: u osx je to standart
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam