• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SARGO: pokud se na nainstalovaných hodinách "zasekává" čas, musíš v nastavení aplikace nastavit, že aplikaci věříš, pak se budou teprve aktualizovatSARGO:
    SARGO
    SARGO --- ---
    TOOMIX: Už asi na padesátém mobilu mám Simple Calendar Widget, zatím vždycky všude bez výjimky v pohodě, problémy až teď. A to ho nechávám běžet na tom kalendáři, co tam byl, aby to fungovalo alespoň jakž takž, i když ten tedy není vrcholem elegance a praktičnosti.
    Nainstalované hodiny právě nefungují, a že jsem jich zkusila! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    WOODMAKER: Vpravo? Překlik, nebo zajímavost? Ty moje jdou umstit jenom doleva - ale zabírají celou šířku obrazovky a jsou dost vysoké - a když jsem na obrazovce, kde jsou umístěné, zmizí hodiny nahoře v liště, což mě vytáčí. A když dám jiné, tak neběží :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WOODMAKER: asi myslí widget s hodinama
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SARGO: hodiny jsou 2x4, s tim se smiř nebo nainstaluj nějaký menší, jiná možnost fakt není ;)

    kalendář máš ten vestavěný nebo nějaký vlastní?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SARGO: jaký hodiny? Já mám jediný hodiny vpravo nahoře a pak na zamykací obrazovce.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TOOMIX: Nj, ale jak se teda domoct opravy telefonu v záruce? Mám nejspíš jen SW problém - samovolné restarty 1-2x denně a pak se nechytá signál a musím to třeba 2-3x vypnout/zapnout manuálně.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Po pár týdnech s novým mobilem musím říci, že funguje sice mírně nad očekávání, ale těch pár fíků mě sejří o to víc :-D
    Existuje nějaká finta v nastavení, kterou jsem neobjevila, aby miui lépe spolupracovalo s programy, které si tam dodám? Největší vada je asi to, že se neaktualizují widgety - hlavně kalendář, ten prostě potřebuju tak jak je, koukat na něj napřímo na ploše. A poweramp se tu neumí synchronizovat s itunes přes wifi, jenom po drátě, ale budiž; skoro víc mi vadí, že na uzamykací obrazovce pořád vyskakuje lišta toho jejich přehrávače, které se mi nepovedlo se zbavit. A ty zatracené hodiny... proč probůh zabírají tak strašně moc místa? :-))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KORKMAZ: že je to banda neschopnejch pitomců
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mě teda přijde krajně podezřelí, že když jsme jim dal to heslo, co používám na přístup do Mi account přes internet, tak mi říkali, že to heslo nefunguje a tahají ze mě další hesla. Technik mi po telefonu tvrdil, že asi mám teda dva šaolín účty - jeden v mobilu a druhý jako online - to je imho absolutní kravina...

    ...asi ani nemá smysl uvádět, o jakou firmu/prodejce se jedná. Co jim mám teda říct?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WOODMAKER: to je potřeba k odemčení bootloaderu, ale jde to i jinak, mám Redmi 3 Pro z czc a tam to naprali přes fastboot, návody jsou na miuios.cz
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TOOMIX: musíš mít mobil zaregistrovanej na sebe a pak ho pomocí jednoho programu od nich (používající tvou registraci) můžeš odemčít, pokud teda nemáš model jako já, o kterém mi to řekne, že to není šaomi telefon. Bez odemčení nemůžeš nahrát novej firmware.

    Pokud je to jinak, sem s tím. Nemůžu se dočkat, až tam nahraju něco jinýho.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KORKMAZ: blbost, heslo k účtu není pro flash potřeba
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Prosím o radu, v servise při reklamaci chtějí heslo na šaolín účet v mobilu, jinak prý nemůžou přehrát software - to mi přijde nějak divný. Nikdo nikdy po mě pro přehrání SW nechtěl heslo např pro google. Setkal se s tím ještě někdo?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: myslím odemčení možnosti instalace alternativního OS
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    teď mi ta Mi5 nejde odemčít. První se to zastavilo na tom, že to v nemá žádný nástroj na odemčení pro Linux. Našel jsem nějaký Windows stroje, aplikace ten teleofon už naachází, ale progress doběhne do 50% a nepodaří se ověřit, že jde opravdu o xiaomi telefon.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KORKMAZ: ale umelo to export csv
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    RAINBOF: Export na google to neumí - jen naopak a já google kontakty nepoužívám a mám jich minimum
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KORKMAZ: kontakty si vyblej na google a zkontroluj pres google.com/contacts zda jsou vsechny.

    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Můžete mi pls poradit ohledně zálohování Mi4. Chcí dát telefon do reklamace a tim pádem mi ho asi komplet smáznout. Mám nastavenou synchronizaci na nějaký cloud, ale chtěl bych si to klasicky zálohovat do PC přes PC suite. Jenže nejde mi to spojit, jelikož to chce aktuální soft na mobilu a ten zase tvrdí, že nic aktuálnějšího neni dostupné - jde to nějak rozseknout? Nebo se mám spolehnout na tu cloudovou zálohu (hlavně kontakty)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PAYAXY: nejspis se chysta neco novyho misto lte..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam