• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    RAINBOF: wtf?? To si jako děláš prdel nebo mi vysvětlíš co je tím myšleno? Každopádně kámošovi tohle mobil dělá už druhý měsíc.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AOTEAROA: zima. zmenila se charakteristika nabijeni telefon to nevi.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    BUNDA: Jo máš pravdu. Redmi 3S a Note 3 Pro mají stejnou baterku 4000mAh.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DARUMA: myslíš špatně. Prodává se právě Redmi 3S s českým LTE a to je 5 palec navíc s rozumnou baterkou. Jedno mám doma pod stromek pro holku.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MIUI má takového iphonovského ducha - buď jsi s námi na jedné vlně, nebo máš smolíka :-D
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Však pro Xiaomi existují CM ROMky. MIUI sice hezky vypadá, ale je trošku těžkopádné.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SARGO: Mno, balast... To se dá říct o celém slavném MIUI taky, dost mě sere :-/
    SARGO
    SARGO --- ---
    MIKEKT: To jsou ale zato výtečné telefony. Jen vnitřního balastu je poněkud víc, než na kolik mívá běžný smrtelník náladu :-/
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    je to pruser. jediny rozumny 4,3 jsou snad xperia z compact rady
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    MIKROM: oproti mi2s je to asi docela rozdil, ale ja prechazel z mi3 na honora 8 (ten ma 5,2) a diky mensim rameckum je vetsi fakt jen o trosku, navic je treba lehci...ten huawei system je fakt totalne okopirovany miui, coz mi dost vyhovuje....
    jinak jsem ted absolvoval podobnej vyber pro zenu, ktera ma dost malou ruku a fakt nechtela petipalec, nakonec sem ale nic normalniho nenasel a proste dostane petipalec no
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DARUMA: je, jenže to je o 2,5cm větší telefon, brrr. jsem silně nalomenej na Huawei, protože je to obšlehlý miui a nemají problém s LTE, jenže i ty P8/P9.. jsou prostě velký :((
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MIKROM: Zase takový pádlo to není. ;-) Je to jen o zvyku. Je to myslím momentálně jediné Xiaomi s podporou českého LTE.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DARUMA: note zavání pádlem a já fakt 5+" nechci! :/
    SARGO
    SARGO --- ---
    MIKROM: Ten můj model (redmi 3S lte)ho prý má, jen jsem se ještě nějak nedostala k tomu, abych si skutečně ověřila co a jak. Nicméně net zatím fungoval všude, tak snad jo :-)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MIKROM: Díval ses na Note 3 Pro Se? Ten má LTE. IMHO super telefon.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    mně se nalepovací tvrzený sklo rozbilo za pár dní, je to hrozná sračka. nedám dopustit na měkký fólie, vydrží rok i dva a maximálně se to trochu pokrčí, což kdyby začlo vadit, tak se dá vyměnit, každopádně to sklo se začlo hned ohlodávat z krajů a tak. mobil nosím pořád v silikonovém obalu, jinak moc klouže.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    SARGO: tak to hodně štěstí. mám mi2s asi 4 roky a jsem s ním plně spokojenej, ale LTE mi chybí čím dál víc (mimo město si na 2G moc nezaserfuju), a už asi rok hledám alternativu a marně :/
    SARGO
    SARGO --- ---
    KORKMAZ: Nejkřehčí mobil, co jsem kdy měla. Poprvé jsem si rozbila mobil tak, že mi jenom spadl z běžné výšky (zatím jsem frčela v xperiích a tam mám rekord 22 metrů do suti, bez obalu - jeden škrábaneček). Ale taky nejlevnější, tak to není úplně fér srovnání, možná je na tom srovnatelně. Nicméně taková ta "lišta" okolo začala vykazovat znaky pomuchlanosti velmi rychle a snadno. Určitě to chce obal a asi i sklo ( - ale když ho TAK nemám ráda :-D).; to jsem rozbila už v první fázi a mobil přežil.
    (Nejsem tak hrozná, prostě je moc velký a nesedne do ruky - budiž mi to zkušenost pro příště, že brát jedině pod pět palců.:-))
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KORKMAZ: Tvrzený sklo nemá. Nosím ho v kapse u kalhot gelovým pouzdru, co jsem k telefonu dostal při nákupu na redandroid. Až s ním párkrát fláknu o zem (což chvíli potrvá, protože ho mám druhej měsíc), tak teprve budu moct ohledně odolnosti poreferovat víc :-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    poslední dobou se mezi většinou lidí, kterým jsem doporučila mobil od Xiaomi, stávají s mobilem divný věci, ale mně ne.
    včera se to stalo už i mě, mobil s baterkou na cca 20 %, a když ho vezmu do ruky a chci odemknout displej, najednou to zhasne, bliká na mě červená dioda totálního vybití, a až několikátý stisknutí power tlačítka ten telefon probudí a začne se zapínat systém. strčim to do nabíječky (díky bohu jsem zrovna byla doma) a hlásí že se začíná nabíjet od 5 %.

    jako WTF? kámoš tohle má, ale stává se mu to i na 80 % baterky... má ten telefon asi rok a čtvrt, ale já mám svůj Mi4c teprv od letošního léta.

    DOTAZ - existujou nějaký šmírovací a vybíjející appky, tkerý bych mohla zkusit v mobilu popátrat a odinstalovat?

    baterka se mi vybíjí od začátku nějak divně rychle oproti dřívějšímu Redmi 1, ale brala jsem to tak nějak jako daň za vyšší výkon. tohle mě už ale docela krká.

    přemýšlím zda by se to dalo vyreklamovat, koupeno v létě na beryko.cz. potíž je, že bych asi radši prachy než opravu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam