• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zdrc, co byste ted doporucili za foun? Slibil jsem, ze se zeptam. Limit je tak do osmi tisic, pozadavky na kvalitni fotak, lte frekvence nejsou az tak dulezite, ale osobne bych k tomu prihledl. Jo a ideal kdyby byl ve zlaty barve, je to pro holku, znate to, no... Dekuji
    KEL
    KEL --- ---
    MIKROM: no je jen přední samozrejme. dik
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KEL: ono je i jiné než přední sklo? Ale na nějakém redmi 1 jsem to tenkrát měnil a šlo jen sklo, to pak není drahý
    KEL
    KEL --- ---
    Cau, nekdo tip na vymenu predniho skla u Redmi1S. Ma to vubec cenu resit? Displej je ok, jen sklo. Praha
    SARGO
    SARGO --- ---
    AOTEAROA: Recept bohužel nemám. O rohlíkách nebudu, ale i tak to nebyl výdaj, který by prošel bez povšimnutí. Dobře se vdát? :-D
    Xperie jsem si začala kdysi dávno kupovat díky jacku na sluchátka (ona to totiž vůbec, milé děti, nebyla samozřejmost :-)) a celkové podpoře hudby, později kvůli velikosti - jiné malé, ale dobře vybavené mobily moc nejsou. Už jsem jich měla možná pět. Navíc přidali tu slavnou vodotěsnost, což k mé vášni zahrnující paření na mobilu ve vaně dobře koresponduje. Ta hromada nainstalovaných věcí je otravná, ale postupně je pozakážu a jde to vyladit... jinak dle mého nemá chybu. Hlavně vydrží všechno, zjevně to potřebuju :-D Kdybys o ní uvažovala, ale nechtěla moc utrácet (tedy relativně...), tak bych asi doporučila Z3 compact.

    Jinak teda poplakala jsem si bratrovi, který měl xiaomi z naší famílie první, a prý už ji taky nemá, neb ji, ehm, rozbil. Takže zatím drží jen naší mamině, již od loňských vánoc, takže to není tak, že by naše rodina byla úplně beznadějná. :-D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SARGO: já bych chtěla recept, kde furt brát na další telefony peníze :-D

    Skončila mi teď nutnost mít telefon na dvě simkarty a skoro jsem začínala uvažovat, že svůj mi4c prodám a pořídím si něco jiného, ale v pondělí jsem ho pustila na zem a má lehce naštípnutý jeden roh, je to spíš optická vada, ale prodat telefon za třetinu po pár měsících používání, a to jen v případě štěstí, se mi moc nechce.

    A ta xperia jakože super jo? Já vůbec nevím do čeho bych bez xiaomi šla. Ale prostě mi přijde, že se zhoršilo :-( chci systém kde není skoro nic předinstalované, leda od gůglu který mi nevadí, co dobře a rychle fotí, a kde se dá skoro všechno jednoduše nastavit. Ale šířka nabídky a pak vlastně i ceny mě absolutně odrazují se vůbec o to začít zajímat.
    SARGO
    SARGO --- ---
    TOOMIX: Né že by mě to nenapadlo, ale kdybys mě někdy viděl třebas jen navlékat korálky, nikdy bys nic takového nenavrhoval. :-D

    IXTREMIST: Bylo. Jak říkám, nejsme si souzeni :-)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SARGO: To je zvláštní, mě redmi padlo z výšky na kameny asi 6x a kromě pár vrypů na zadním krytu mu nic není. (nemám obal) Bylo to vůbec Origo zboží?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SARGO: slož z nich jeden :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mno. Takže v neděli jsem uklouzla na namrzlé louži a další Redmi se odebralo do křemíkového nebe (ačkoli náraz byl tak slabý, že jsem ani nevěděla, že sebou mobil ťuknul, a byl v obalu). Třetí šanci dávat nemá smysl, zjevně si nejsme souzeni. V pondělí jsem si vyzvedla xperii - a je to úžasné, všechno na ní hned funguje; už nikdy nebudu nevěrná, fakt. Kdykoli budu vzteky výt nad tou hromadou předinstalovaných hovadin, které nejdou dát pryč, vzpomenu si na tuto epizodku :-D

    Nicméně pokud by měl někdo nápad, co se dvěma novými telefony Redmi 3S lte, kdy u jednoho nefungují ty spodní tři tlačítka, a druhý má ve spodní části popraskaný display, byť jinak funguje v pohodě, sem s ním. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FEDAJKIN: Obrazně řečeno.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FEDAJKIN:. "...zřejmě...možná...." Jasně, haha.

    Ty tady vaříš z vody a z jednoho linku na internetu. Já ten telefon mám již delší dobu, diskutuji v komunitě uživatelů, kteří tento telefon také mají a koupili ho od různých prodejců buď v Čechách, Alixpressu, Gearbestu atd.
    Jaké jsou tvoje reálné zkušenosti s tímto telefonem? To je zase flejm haha.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DARUMA: jo a Xiaomi do Evropy samozřejmě nic posílat nezačalo, ty seš fakt uplně mimo
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DARUMA: seš manipulativní , nejdřív tu vysvětluješ, že jsem ty telefony rozhodně neměl nikdy v ruce, teď mi zas cpeš do huby o čem se podle tebe bavíme. O tom se bavíš možná tak ty a stále nechápeš, že Xiaomi vede dvě verze Note 3 s LTE, které mají zcela různé identifikace a tedy tam budou zřejmě i drobné úpravy vnitřností, možná dokonce nějaké změny na pcba (při zachování stejných specifikací)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FEDAJKIN: Tak ještě jednou a polopaticky. Nebavíme se tady o krabičce, nabíječce nebo kousku papírku. Bavíme se o TELEFONU! Neboli o tom, co je v té tebou tolik omleté krabičce.

    Xiaomi vydalo pro Taiwanský trh speciální verzi telefonu Redmi Note 3 Pro, která se liší pouze v tom, že má jinou anténu, která umí LTE u Taiwanskych operátorů. Shodou okolností se ta rozšířená LTE pásma používají i v Evropě a proto Xiaomi potisklo krabičku anglickým textem, dala do ní stejný telefon jako pro Taiwan a začala to posílat do Evropy. Tečka.

    Ano, samotné Xiaomi tím způsobilo trochu zmatek, který potom ještě nakrmili prodejci tohoto telefonu, kteří ho různě pojmenovali. SE/Global/LTE

    Rozumíš tomu? :-)

    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DARUMA: Nemá, minimálně dokud se nanaučíš rozumět psanému textu. Píšu, že Note 3 SE a Note 3 Global jsou dle Xiaomi různé modely, mají různé eany, sn čísla, jiné popisky navíc v různých jazycích na krabičce, mají přiloženou každý jinou nabíječku návod a několik dalších drobných změn.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FEDAJKIN: No jo problém je v tom, že ty tady celou dobu meleš o tom co je napsáno na krabičce, kterou jsi ani neměl v ruce a já se ti tu snažím vysvětlit, co v těch krabičkách je za HW haha. Ale nemá to smysl. :-)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Jasně, odkaz na android fórum je přece víc jak ofiko stránky vyrobce
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FEDAJKIN: Dával jsem ti tady odkaz na androidforum.cz, kde diskutují majitelé tohoto telefonu. Ty ten telefon nemáš a děláš tady chytrýho. :-)

    "Značka: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition (lze se setkat i s označením bez PRO, GLOBAL, SE, LTE ....)
    Hardwarová platforma: Qualcomm Snapdragon 650 MSM8956 (64 bit)..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam