• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dnes jsem zjistil, že to MIUI to má nějaké zvláštní s notifikacema. Jednak to vůbec nedělá čísla u ikon aplikace (whatsapp, email,...) a ani v horní liště to nezobrazí ikonku aplikace, pouze tři tečky pro všechno, což může znamenat i jen to, že se přehrává hudba. Dá se to nějak vyřešit, nebo budu muset změnit ROMku? Používáte někdo nějakou českou stabilní pro redmi 4x?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    @BRKODLAK - da se to vylepšit, ale musíš odemknout BL, naistalovat twrp a potom z fora z en.miui.com doinstalovat nějakej sráč, co to poladí. Nicméně bude to ztlumený, ale bude to přeřvaný- takže taky k prdu. Ale vypneš to. Obecně ten fakt se dá asi zlepšit zacpáním sekundárního mikrofonu nebo exterákem. Obecně bych doporučil s telefonem na akcích netočit.
    ADM
    ADM --- ---
    SAMGARR: taky o nem vazne uvazuju, u me je po rozmeru jeste dalsi hodne zuzujici podminka funkcni lineageos, a tady to vypada ze je, ackoli neni official. jinak jsem chtel jit do samsungu A3 ale tam je lineage v nedohlednu, a u nejaky starsi mini xperie je official lineageos ale uz se neprodava a stejne nevi co by za to chteli, takze to tak stejne dopadne ze do 4x pujdu
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAKALICEK: Koukal jsem na nej, ale chtel bych se s rozmerem vejit do 140 mm na vysku. Navic ma slabsi baterii.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAMGARR: a co Mi A1 - AndroidOne
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Jaky je MIUI a celkove xiaomi po prechodu z cistyho androidu? Nevim jestli se mi chce znovu menit housing u Nexus 5 a tak koukam na Xiaomi 4X Global. Telefonuju, pouzivam kalendar, upominky, email, audio prehravac, internet obcas nejaka hra. Na vetsinu cinnosti pouzivam aplikace 3 stran (Bussines Calendar, Textra,Xposed moduly, ...). Budu hodne nadavat? Je nejaka stabilni ROM s cistym aktualnim Androidem? Diky!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ahoj, to mají všechny xiaomi tak špatný mikrofony? Mám v ruce dvě redmi 4x a záznam zvuku, nebo zvuk u videí je fakt otřesný, ve srovnání se samsung galaxy j3. Dá se to nějak poštelovat, nebo je to prostě nekvalitní součástka?
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, nesetkal se někdo s tím, že po výměně displaye u 4X global mu nefungje na displayi multitouch?
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    Prosím nevíte jak a kde nastavit.
    Mám sluchátka kde je jedno tlačítko. A když to připojím do Redmi 4x tak se mi aktivuje hlasové vyhledávání od zasraného google a nevím jak to vypnout. A pořád to přeskakuje a hudba se nepřehrává naplno, blbne ovládání hlasitosti a musím ten čudlík na sluchátkách držet aby to hrálo jako normální sluchátka.
    Uměl by někdo poradit jak to správně nastavit? Dnes se mi do telefonu nainstalovala aktualizace miui.
    Když jsem si našel nastavení sluchátek tak tam je jen možnost že ovládání hlasitosti nebo přehrávání, ale žádná možnost to eventuelně vypnout.
    Díky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KORKMAZ: podle popisu jedině reklamace.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BUNDA: Podle mě je to prach. Telefon jsem kupoval nový v Mallu asi před 2 měsíci a ještě nebyl servisován. Mám na něm nalepené tvrzené sklo a plus ještě silikonový obal, ale když jsem to všechno sundal, ta špína prostě byla pod krycím sklíčkem. Moc se mi do reklamace nechce (nemám náhradní telefon na pidi simku), ale asi mi nic jiného nezbyde
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KORKMAZ: určitě tam je prach? není kryt nějak poškozen? Třeba po výměně displaye apod.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nestalo se někomu na Note 4 (Global), že se mu zaprášil selfí foťák? V životě jsem to nepoužil, ale dítě víš co...teď to má kvalitu fotek asi jako můj první mobil s foťákem nákej rejžovo ikeáckej krám...:-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: za mě spokojenost, až na ten zmiňovaný foťák. Ale tady žádný sw nepomůže. a ještě teda velikost no. Jinak na verzi s Snapdragonem je spousta různých ROM ale já funguju stále s původní Miui 8.2.10 která se povedla.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    DRAGON: za me vsechno dobry, az vylepsi fotak nejakym updatem miui, coz se tusim chysta, bude to mozna uplnych 100%.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kamoska chce mame koupit xiaomi redmi 4x lte NOTE. Nejaky reference? Je to rychly a funkcni?
    JUGI
    JUGI --- ---
    Se asi poseru už.

    Pořídil sem druhý dceři mi2s (ale čínský mi2sc). První dcera totiž dostala mi2s, cz distribuce po mě. Aby de nehádaly. Jenže na ten mi2sc nemůžu dát žádnou funkční verzi miui. Zkoušel sem se známým i takový ty dvacetibodový postupy, kde se to odemkne a má tam jít jakýkoliv miui. Už mě to ale dost neba a nenašel sem řešení.

    Mám s tím zajít někam do mobilní pohotovosti nebo jste někdo z Prahy 4 a poradíte mi osobně? Dovezu, zaplatim, odměna jistá.

    Díky!

    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: Uživatelské rozhraní bylo zjednodušeno - za chvili tam zustane jedno tlacitko na vsechno :(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    QUIP:
    MIUI 9.2 nabídne nové funkce a řadu optimalizací - GizChina.cz
    https://gizchina.cz/2018/01/23/miui-9-2-nove-funkce/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam