• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    QUIP: ano, dělaj to JBL sluchátka a BeoPlay reprák ale zase třeba starší hifi věž to nedělá..)) nebaví mě to vlastně ani diagnostikovat, prostě mi to vadí)))
    QUIP
    QUIP --- ---
    ZOOSEX: Ja bych rekl, ze tohle bude spis problem bluetooth komunikace, nezavisle na prehravaci. Delaji to vsechna BT sluchatka / zarizeni?
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    DRAGON: dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZOOSEX: zkus Mp3 Folder Player, ten je rychly a tyhle veci se tam daji hodne nastavit/omezit
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    Strašně me sere, že když na mi2s přehrávám hudbu do sluchátek přes bluetooth, tak to skáče. Jsou to minisekundy ale neskutečně rušivý a dělá to jak nativní přehrávač, tak Spotify, Google Play i VLC. Nevíte, co s tim?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIBERIAN: je pravda že s telefonem co nejde zapnout se to s vypnutým xiaomi účtem posílá na reklamaci dost blbě :( to s tím vypnutím na pár dní mě taky napadlo. s mou vadnou baterkou taky většinou stačilo nějakou dobu počkat.
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    AOTEAROA: nech tu redmi 3s den dva-tři napokoji. OBčas u nich dochazí k problemům s aplikacema 3tích stran. Telefon zjistí chybu, vypne se a pošle do procesoru příkaz na maximální vytížení. - proto sou většinou vypnutý a teplý :)
    - po vybití baterky nebo lehkého podbití poujde telefon nabít (bude blikat notifikacni dioda červeně a až bude na 0% tak začne svítit a pujde zapnout)

    řešení- zalohuj telefon a udělej tovární nastaveni. na 99% to bude fungovat. PS: pozor na xiaomi učet :)
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Raddino: aha, no tak zabalit a reklamovat. jo a odhlaš xiaomi ucet :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    QUIP: jako asi ho tam prostě pošleme, zatím jsem jim poslala dotaz jestli je napadá co by to mohlo být - právě jestli není známa nějaká taková "typická závada". napadla mě ještě baterka, ale doteď fungovala skvěle, přestože telefon denně hodně telefonuje.
    QUIP
    QUIP --- ---
    AOTEAROA: Me se neco takoveho stalo s Redmi 2 a podle ohlasu na netu se jednalo o vadnou pamet (snad v cele serii Redmi 2, zhruba po roce a pul odesla interni pamet)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    pls help... telefon Redmi 3S starý rok a půl z Beryka, pravidelné aktualizace které systém nabízí. všechno super, a teď po poslední aktualizaci před pár dny se začal chovat mobil "trošku divně" a dneska s nabitou baterkou se prostě vypnul a už nejde zapnout. nejsme tak schopni se podívat ani jaká verze MIUI tam je. nějaké tipy co by to mohlo být? je šance vyřešit to nějak jinak než posíláním balíčků do Beryka a doufáním ve vyřešení z jejich strany?

    a druhý dotaz, jakou máte zkušenost s vracením mobilu do Alzy pár dní od koupě? :)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    SIBERIAN: tovární nastavení jsem zkoušel. Ten test co popisuješ taky, ale FIX satalitů trvá fakt dlouho (7-10 min) a pak ukáže +- 40m pozici. Při jízdě autem to skáče +-50km a je to absolutně nepoužitelné. Chci jim to zkusit omlátit o hlavu, než se v tom budu nějak víc vrtat sám, protože na to teď nemám moc času.
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Raddino: hele odemykat to nebudou.... Ale za mě ti to neuznají. Dej to nejdřív do továrního nastavení a zkus to jestli se to nezlepší. Pokud to bude stejne,, udělej test v testovacím modu telefonu *#*#6484#*#* - jestli tam nějaký je- mělo by. Při reklamaci nech uvest do protokolu, že si dělal tovární obnovení nastavení.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Kdyz budu u alzy reklamovat zavadu, ze zlobi gps, predpokladam, ze prvni, co udelaji (a asi i posledni) bude, ze prehraji sw na aktualni verzi. Kdyz je zamknuty bootloader, tak ho odemknou na sebe? Neprijdu tim tak o nejakou moznost do budoucna?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    BUNDA: v redmi 3s mi to tak funguje, stačil šmirgl na druhou simku ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    QUIP: musíš hodně brousit, lepit a je otázka, co to provede s kontakty. Ale pár lidí to používá, to zas jo.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Moje dva centy - mam telefon s 3GB RAM a porad mam 1GB volny. Nemam pocit, ze by mi 4GB pomohly k cemukoliv.
    Ten shared slot pro druhou SIM / MicroSD me pekne stve, na starem Redmi 2 proste byly dva SIM sloty a jeden MicroSD slot.
    Ale na druhou stranu, da se to hacknout a s trochou kutilstvi do shared slotu dostat SIM i MicroSD zaroven.

    How To Insert Dual SIM With Micro SD Card In Hybrid Slot
    https://www.youtube.com/watch?v=J5KZALb_1oc
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TANTRAMAN: Já myslím, že můžeš, ale logicky přijdeš o slot na SD kartu.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    větší je vždy lepší
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    KORKMAZ: a nemůžeš mít druhou SIM
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LACHAUER: Když to vezmu z opačného konce - mám 3Gb verzi a nikdy se mi nepodařilo, abych měl volného více než 1Gb. Teď bych volil určitě tu větší, už kvůli většímu internímu úložišti. Ukládání fotek na SD kartu totiž není zrovna rychlá záležitost a to mám nějakou extra rychlou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam