• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Korkmaz: ne, v Mallu sou uplně blbý ( ironie). Na základní desce a na PCB sou takpvé ťupky, které při kontaktu s vodou změní barvu. Navíc se u spojů vždy najde oxidace. MP dělá čištění oxidace ze základní desky- stojí to cca 1000kč. Když se to podaří, dávají na funkčnost pul roku. Když ne, platí se nějaký poplatek
    DYNK
    DYNK --- ---
    KORKMAZ: mi2s to má. Podle mě to má kazdej telefon bez ohledu na značku.
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    KORKMAZ: u mi2s byla citliva samolepka pod baterkou, u novejsich mobilu taky nekde bude
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nevíte, zda mají mobily Xiaomi nějaký schovaný indikátor vystavení přístroje vlhkosti? Žena říkala, že synátor lehce cucnul její telefon, tuším plastový low end Redmi 4A a přestal fungovat. Měla ho tedy vzorně v silikonovém pouzdře plus tvrzené sklo.

    Koupeno asi v Mallu. Myslíte si, že to poznaj? Telefon vypadá jako novej.
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    QUIP: ano, dělaj to JBL sluchátka a BeoPlay reprák ale zase třeba starší hifi věž to nedělá..)) nebaví mě to vlastně ani diagnostikovat, prostě mi to vadí)))
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    QUIP: nj tak já jsem holt zvyklá na ten svůj a vyhovuje mi, ten 4X jsem měla asi měsíc a prostě fotil hůř a ani nějaký ty úpravy tam nešly tak bohatě.
    ale vybírám mobil pro chlapa, místo toho S3, a zatím jsem vybrala 4 Note, páč tam je tak nějak všechno a lidi kritizují víceméně jen ten foťák, kterej je mu fuk. on bude i rád za trochu větší displej.
    QUIP
    QUIP --- ---
    AOTEAROA: Tak bud chces super fotak a pak se Redmi 4X vyhni a nebo ti na fotaku az tak nezalezi a pak je pro tebe Redmi 4X asi ta nejlepsi volba.
    Ja mam Redmi 4X a na dovoleny jsem fotil vsechno s nim, protoze ve skutecnosti foti lip, nez muj kompakt Pentax W90.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: jo ještě to musí být DualSim jsem zapomněla!
    FAT
    FAT --- ---
    QUIP: Náhodně, dokonce mi to přehrávalo kapitoly ze zvukové knihy mezi muzikou. A ty jsou číslované...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    který Xiaomi (nebo snad jinou Čínu?) byste doporučili člověku, který hodně telefonuje, píše, používá hlavně kalendář a ukládá si spoooustu čísel? prostě obchoďák. dobrý foťák není důležitý, čtečka otisků je podmínkou.
    z těch Redmi mi přišel baterií a čtečkou odpovídající akorát 4X, jenže když jsem ho měla, tak mi nějak ultra super nepřipadal (mám Mi4c tak nevím jestli to ovlivnilo můj dojem - ale mně vadil hlavně nicmoc foťák oproti mému).

    nebo jít do nějakého Mi modelu? přijde mi to zbytečně drahé, když fakt chce hlavně volat, a ne hrát hry nebo koukat na filmy. doteď měl chlap právě ten 3S a byl spokojen velikostně, se čtečkou a hlavně s baterií, s níž se ta moje fakt nedá srovnávat.
    QUIP
    QUIP --- ---
    FAT: Prehrava ti to opravdu uplne nahodne (pokazde jinak), nebo to bere podle nazvu pisnicek?
    FAT
    FAT --- ---
    Zdravím, prosím o radu s přehráváním muziky. Mám Redmi 3S, Android 6.0.1 a MIUI Global 9.2.1. Problém? Jak nastavit přehrávání v řadě a ne náhodně? Zkoušel jsem mnoho, ale bez výsledku. Jsem asi objevitel slepých uliček...
    Díky.
    QUIP
    QUIP --- ---
    ZOOSEX: Ja bych rekl, ze tohle bude spis problem bluetooth komunikace, nezavisle na prehravaci. Delaji to vsechna BT sluchatka / zarizeni?
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    DRAGON: dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZOOSEX: zkus Mp3 Folder Player, ten je rychly a tyhle veci se tam daji hodne nastavit/omezit
    ZOOSEX
    ZOOSEX --- ---
    Strašně me sere, že když na mi2s přehrávám hudbu do sluchátek přes bluetooth, tak to skáče. Jsou to minisekundy ale neskutečně rušivý a dělá to jak nativní přehrávač, tak Spotify, Google Play i VLC. Nevíte, co s tim?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIBERIAN: je pravda že s telefonem co nejde zapnout se to s vypnutým xiaomi účtem posílá na reklamaci dost blbě :( to s tím vypnutím na pár dní mě taky napadlo. s mou vadnou baterkou taky většinou stačilo nějakou dobu počkat.
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    AOTEAROA: nech tu redmi 3s den dva-tři napokoji. OBčas u nich dochazí k problemům s aplikacema 3tích stran. Telefon zjistí chybu, vypne se a pošle do procesoru příkaz na maximální vytížení. - proto sou většinou vypnutý a teplý :)
    - po vybití baterky nebo lehkého podbití poujde telefon nabít (bude blikat notifikacni dioda červeně a až bude na 0% tak začne svítit a pujde zapnout)

    řešení- zalohuj telefon a udělej tovární nastaveni. na 99% to bude fungovat. PS: pozor na xiaomi učet :)
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Raddino: aha, no tak zabalit a reklamovat. jo a odhlaš xiaomi ucet :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    QUIP: jako asi ho tam prostě pošleme, zatím jsem jim poslala dotaz jestli je napadá co by to mohlo být - právě jestli není známa nějaká taková "typická závada". napadla mě ještě baterka, ale doteď fungovala skvěle, přestože telefon denně hodně telefonuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam