• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    KABIS
    KABIS --- ---
    QUIP: super, jdu do toho )) Dik!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    TOOMIX: Jo to je ono. Xiaomi opět udělalo bordel v názvech.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DARUMA: pro verzi nenacházím, jen tuhle

Xiaomi Redmi Note 5, 64GB, černá 18139 + Xiaomi kredit na další nákup v hodnotě 300 Kč | CZC.cz
    https://www.czc.cz/xiaomi-redmi-note-5-64gb-cerna/232156/produkt
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    TOOMIX: Zvažoval jsi Redmi Note 5 Pro?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FEDAJKIN: zas vypláznout 5k navíc za keramiku, bezdrátové nabíjení a o kousíček lepší foťák mi přijde dost
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    TOOMIX: 5 Plus praktickej obyč foun, Mix 2 frajerskej, kámoši budou závdět, ale ne moc praktický. Každopdáně bych spíš šel do Mix 2s, s každým upgradem tam vychytávají mouchy.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jedině počkat na A2, ale to bude tuším 5.5" s čistým Androidem. Já pořád přemýšlím, jestli mám vzít Redmi 5 Plus nebo Mi Mix 2
    QUIP
    QUIP --- ---
    KABIS: aktualne se nic mensiho nez Redmi 5 nechysta. Ja jsem prechazel z Redmi 2 na Redmi 4X a taky mam pocit, ze Redmi 4X je velikostni maximum, co jsem ochoten akceptovat.
    Se 4X jsem spokojenej (i kdyz se mi designove a velikostne vic libi Redmi 2). KOlem me ma 4X jeste par dalsich lidi a nikdo s nim zatim nemel problem.
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ma smyslsi ted jako novej telefon porizovat Redmi 4X LTE anebo se chysta neco dalsiho? (Redmi 5 je na me velky, aktualne mam dvojku, ale uz blbne a potrebovala bych vymenit)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Provozujete nekdo jeste Redmi 2? Telefon mi uz vic jak pred rokem umrel, ale zustalo mi tu nejake prislusenstvi (pouzdro, ochrane folie / sklo), kdybyste to nekdo uzil. K vyzvednuti Praha 7. Kdyztak posta.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Prodam novou baterku do Xiaomi MI3S (z ceskeho obchodu), pripadne i s troskami MI3S.
    W3R
    W3R --- ---
    GONZA223, TOOMIX: lecos jde dostat do "disable" stavu, ne vse od googlu a od xiaomi ale dost k moji spokojenosti
    How To Delete/Disable Unwanted Apps In MIUI Without Root - Technicles
    http://technicles.com/how-to-deletedisable-unwanted-apps-in-miui-without-root/
    nevim jestli to pujde univerzalne na vsem, snad jo - myslim ze cilem je dostat se do tohodle systemovyho seznamu aplikaci, ktery miui schovava a prebiji vlastnim. kdyz jsem to mel novy (mix2), tak jsem dokonce stahnul nejakej "activity launcher" kterym jsem tenhle seznam nasel a zobrazil, netusil jsem ze do nej vede tahle krkolomna cesta z napovedu play storu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GONZA223: tyhle aplikace od google bez rootu nesmažeš. Udělej si složku Odpad a nech to v ní a neřeš to ;)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    TOOMIX: např mapy od googlu , nebo gmail či třeba aplikace jako Hudba , Filmy google play atd. Měl jsem před tím Lenovo K5 Plus a tam to všechno šlo deaktivovat , tady na tom xiaomi nic takového nevidím
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Jak ji máš na ploše a chtěl bys ji přesunout, tak nahoře máš i koš. Pokud tam. Není, máš smůlu a apka tam musí bejt
    Jde tato smazat miuiforum a ještě něco tušímže. Jinak s ostatním nehneš. Abys to mohl smazat, musíš rootnout telefon.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GONZA223: to budou mít všechny s MIUI, který aplikace konkrétně myslíš?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Vlastní tu někdo Xiaomi Redmi 5A ? Mohl by jste mi případně někdo poradit kde odinstaluji / dektivuji již předinstalované aplikace v telefonu ?
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    ZORBEN: , TOOMIX: Nedavno jsem to u sveho Xiaomi resil taktez, dokonce se mi stalo ze prenos pres BT nebyl plynuly. Predpokladam ze kdyz BT i Wifi jedou na 2.4GHz tak se to asi tluce....

vice: https://www.engineersgarage.com/contribution/difference-between-bluetooth-and-wifi
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Daval sem ho na mi max 2. Vše ok, jen jak je to čistý, tak tak Google play musíš instnout gabs přes twrp. Jinak ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam