• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIVER: to nějak nepozoruju, ale když fotím přes WA tak je to zazoomované a po vyfocení má fotka často barevný nádech. Jinak jsem s fotkama spokojenej.
    SIVER
    SIVER --- ---
    BUNDA: mě zase přijde že AI ve foťáku občas blbě rozpoznává scény a někdy to trvá
    SIVER
    SIVER --- ---
    Whats up nepoužívám, takže netuším
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIVER: máš Mi8? Používáš WhatsUp? pokud ano jak ti fotí přímo přes WA? Přijde mi, jako by vybral nějaký špatný režim a fotky se nedají srovnat s těmi focenými přímo aplikací fotoaparát.
    SIVER
    SIVER --- ---
    nevíte kdy vyjde aktualizace na fotak? noční režim pro mi8?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    BUNDA: Smůla pro Xiaomi, už jsem ho vrátil. Ale díky za info.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: update v aktuálním MIUI 10.1.1.0 Global v levém horním rohu už na okamžik zobrazí alespoň ikony notifikací, ale vejde se jich tam jen pár :(
    CHIX
    CHIX --- ---
    zdravim
    mam MI note3 - praskly display.
    a ten co se mi dostal vcera do ruky byl vetsi... o 2mm.
    nejake napady kde se to da koupit ? praha . ne eshop ale kameny kram kde tohle maj. ?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    A1 zatím nic :-/
    AGGU
    AGGU --- ---
    dnes Mi A2 upgrade na Pie
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKUBMOKRIS: bohužel nová móda :( Už jen kvůli tomu nemám rád Apple. Na MI8 s tím mám taky problém, ale tak nějak si asi zvyknu, že notifikace nevím na první pohled no.
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    Jo, to je takove - protoze moda, musime se taky opicit. IMHO nejde a je to dost nasiraci. Jinak za ty penize vybory telefon, velmi mile prekvapil fotak - oproti Note 4 obrovsky pokrok, celkove je to slusne... ale drahe polovicce se libil vic nez 5, tak ma tohle, no... Aha! Vidite, notch funguje....
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FLUFFY: Hele, tím notchem to dost zkazili mi připadá. "Příšerný" je asi silné slovo, ale proti Redmi Note 5 je to dost krok zpět. Otázka: jde tam nějak udělat aby byly vidět notifikace pod horní hranou displeje, když je telefon odemčený nebo ne?
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    JAKUBMOKRIS: jakou konkretne? Proc prisernemu?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Redmi Note 6 - má tu někdo? Měl bych k tomuhle příšernému telefonu otázku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIVER: pro mě použitelně, ale já preferuju na focení (zvlášť v horších podmínkách) foťák, takže nebudu ten správný recenzent. Měl jsem předtím Redmi Note 4 a oproti tomu je to velký skok v kvalitě foťáku.
    SIVER
    SIVER --- ---
    zdravím mám dotaz jak fotí xiaomi mi8 je to dobrá koupě ohledně focení? neni zbytečně velký ten telefon? měl sem chvíli lite 8 a ten fotil při šeru a večer příšerně.
    HARPER
    HARPER --- ---
    bylo i par anket na app drawer jako alternativu a lidi byli 70/30 pro a stejne nebude :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    TRAZE: Ano, kdyz mi odesel Redmi 2, koupil jsem Redmi 4X, prechod ze zalohy v Mi Cloudu byl krasne jednoduchy. O to vic me mrzi, ze se to ubira smerem ,co se mi nelibi. Treba to skryvani bluetooth je vec, na kterou si par lidi stezovalo, byl na to i oficialni ticket a nikdo na to ze strany Xiaomi nereaguje. Ale samozrejme si vubec nemyslim, ze by se tenhle pristup Xiaomi nevyplatil. Bud to nebude mit na prodej zadny vliv, nebo jen ten pozitivni ;)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    QUIP: To skryti bluetooth tam fakt neni, to je blby. Sice jsem to nikdy nepouzil, ale veskere omezovani funkcionality je krok zpatky no.. Snad zustane moznost naflashovat si na zarizeni system jaky chces.

    Nicmene telefon uz davno pouzivam jen jako typicky BFU. A s tim je asi vetsina uzivatelu spokojena. Nebot je to rychle, intiutivni a temer bez komplikaci. Uz jen prechod z jednoho zarizeni na druhe byl hodne pohodlny. Coz se androidu drive hodne vycitalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam