• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: update v aktuálním MIUI 10.1.1.0 Global v levém horním rohu už na okamžik zobrazí alespoň ikony notifikací, ale vejde se jich tam jen pár :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JAKUBMOKRIS: bohužel nová móda :( Už jen kvůli tomu nemám rád Apple. Na MI8 s tím mám taky problém, ale tak nějak si asi zvyknu, že notifikace nevím na první pohled no.
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    Jo, to je takove - protoze moda, musime se taky opicit. IMHO nejde a je to dost nasiraci. Jinak za ty penize vybory telefon, velmi mile prekvapil fotak - oproti Note 4 obrovsky pokrok, celkove je to slusne... ale drahe polovicce se libil vic nez 5, tak ma tohle, no... Aha! Vidite, notch funguje....
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    FLUFFY: Hele, tím notchem to dost zkazili mi připadá. "Příšerný" je asi silné slovo, ale proti Redmi Note 5 je to dost krok zpět. Otázka: jde tam nějak udělat aby byly vidět notifikace pod horní hranou displeje, když je telefon odemčený nebo ne?
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    JAKUBMOKRIS: jakou konkretne? Proc prisernemu?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Redmi Note 6 - má tu někdo? Měl bych k tomuhle příšernému telefonu otázku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SIVER: pro mě použitelně, ale já preferuju na focení (zvlášť v horších podmínkách) foťák, takže nebudu ten správný recenzent. Měl jsem předtím Redmi Note 4 a oproti tomu je to velký skok v kvalitě foťáku.
    SIVER
    SIVER --- ---
    zdravím mám dotaz jak fotí xiaomi mi8 je to dobrá koupě ohledně focení? neni zbytečně velký ten telefon? měl sem chvíli lite 8 a ten fotil při šeru a večer příšerně.
    HARPER
    HARPER --- ---
    bylo i par anket na app drawer jako alternativu a lidi byli 70/30 pro a stejne nebude :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    TRAZE: Ano, kdyz mi odesel Redmi 2, koupil jsem Redmi 4X, prechod ze zalohy v Mi Cloudu byl krasne jednoduchy. O to vic me mrzi, ze se to ubira smerem ,co se mi nelibi. Treba to skryvani bluetooth je vec, na kterou si par lidi stezovalo, byl na to i oficialni ticket a nikdo na to ze strany Xiaomi nereaguje. Ale samozrejme si vubec nemyslim, ze by se tenhle pristup Xiaomi nevyplatil. Bud to nebude mit na prodej zadny vliv, nebo jen ten pozitivni ;)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    QUIP: To skryti bluetooth tam fakt neni, to je blby. Sice jsem to nikdy nepouzil, ale veskere omezovani funkcionality je krok zpatky no.. Snad zustane moznost naflashovat si na zarizeni system jaky chces.

    Nicmene telefon uz davno pouzivam jen jako typicky BFU. A s tim je asi vetsina uzivatelu spokojena. Nebot je to rychle, intiutivni a temer bez komplikaci. Uz jen prechod z jednoho zarizeni na druhe byl hodne pohodlny. Coz se androidu drive hodne vycitalo.
    QUIP
    QUIP --- ---
    TRAZE: ja ti tvoje nadseni i verim. Akorat ja uz holt nejsem ta cilovka. V okamziku, kdy se MIUI stocilo smerem k tupym masam a na zaklade toho zaclo odebirat funkce, ktere tam byly, ale nekoho by mohly zmast. Jako treba odebrani moznosti skryt zarizeni na bluetooth. Priste prijdou s nejakou jablkovinou, jako ze tlacitko vypnuti WiFi nevypina WiFi, ale pouze odpojuje od prave pripojene site.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    QUIP: Mam Redmi Note 5 a nemam s MIUI 10 jediny problem. Spis si libuju, jak chytre jsou nektere veci dotazene a ze vsechno slape, jak ma. A treba zrovna takovy multitasking (myslim tim rolovani spustenych aplikaci) ma zpracovany nejlepe, jak jsem kdy videl. Ovladani gesty je hodne intuitivni a tlacitka uz nikdy nepouziju. Za me MIUI 10 pekny krok kupredu a snad budou aktualiazce chodit dalsi 4 roky, jako tomu bylo u meho stareho Mi4.
    KEL
    KEL --- ---
    Za mne je 10.1 úplně ok. Nějak to neřeším.
    QUIP
    QUIP --- ---
    Diky vam odvazlivcum za reporty... ze muzu s klidem dal zustavat u MIUI 8 a muj budouci telefon uz nebude Xiaomi s MIUI. Tenhle smer vyvoje mi silne vadi a od Xiaomi me to vazne mrzi. Po strance HW jsem s tema telefonama byl spokojenej a MIUI mi driv prislo super.
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    MIUI 10 a Note 6 Pro - ono to vazne neumi probuzeni/vypnuti obrazovky flip pouzdrem??? Na starem Note 4x/MIUI 9.5 to slape krasne (MOFI flip pouzdro z Ali) - ma to i polozku "smart pouzdro" nebo tak nejak, tady je v nastaeni jen zapnu uzamceni/probuzeni zakrytim obrazovky, a ... ne, nic to nedela.
    MYKESH
    MYKESH --- ---
    tak uz jsem na to prisel, kdyby mel jeste nekdo tenhle problem - nainstaloval a odinstaloval jsem aplikaci Sound About a pak to zacalo fungovat
    HARPER
    HARPER --- ---
    sluchatka ok....
    MYKESH
    MYKESH --- ---
    HARPER: Me navic nefunguje zapojeni sluchatek..nemas taky tenhle problem? nevim, jestli to treba nepujde nekde nastavit
    HARPER
    HARPER --- ---
    notifikace navic oznami ze nektera apka potrebuje neco ale po tuknuti jen zmizi a neotevrou apku. tech veci je tam vic, pockam tyden jestli to nedaji do kupy a jinak jdu zpatky na 9,nasel jsem navod jak na to, vypada to jednoduse...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam