• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, mám telefon Xiaomi Mi Max 3 a MIUI Global 10.2.
    Používám Google Kalendář a vadí mi, že nejsem schopný nastavit telefon tak, aby mi oznámení z kalendáře o událostech přicházela v čase, kdy mají. Dřív to na všech telefonech fungovalo správně, teď jakoby telefon synchronizoval jednou z aněkolik minut, takž eudálosti, které se mají připomína 5 minut před začátkem se někdy připomenou až když mají začít, někdy jen dvě minuty předem apod.
    Tušíte, co kde nastavit, aby se to nedělo? Je to peklo.

Díky.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    MIUI 10.2.3.0 Global - vsimli jste si nekdo, ze to vubec ve zmeskanych hovorech neukaze, kdyz vam nekdo volal behem toho, co probihal hovor s nekym jinym?
    Nevi nekdo co s tim pls?
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Já nedávno downgradoval, protože na MIUI 10 mě přestaly fungovat některé aplikace (např. Nintendo Online) a nenašel jsem jedinou výhodu oproti starší verzi proč na 10 zůstávat. Redmi 4 Pro
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Pravda, mne to taky dela az po upgrade na MIUI 10 - jen teda jsem si to mozna driv nespojil, protoze jezdim prevazne po trasach kde zatim jeste stale signal/data v tunelu nejsou
    NOIK
    NOIK --- ---
    dělá mi to od upgradu na MIUI 10 ..mně zas jedou notifikace z twittru ale jinak nic, pomůže jenom vypnout a zapnout data
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mám stejný problém na Note 4 a nehorázně mě to sere, protože trik s vypnutím dat nefunguje. Na 4G sítě v tunelu to ale není navázané, protože i po jízdě na béčku, kde neni signál, se mi tendle fail stane. Zajímavé je, že FB se zdá být imunní.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PYRO: Diky za potvrzeni - aspon to tedy vypada, ze snad nemam vadny kus, a ze problem je nekde jinde...
    PYRO
    PYRO --- ---
    ANARCHY: tak metro to způsobuje. potvrzuji taky mi to dělá redmi note 4, MIUI 10.1
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Netusite nekdo co s nasledujicim problemem?

Xiaomi Redmi Note 5, MIUI 10.2

Od chvile kdy v Praze v metru spustili aspon v casti tunelu mobilni signal a potazmo 4G data, ak kdyz vlezu do metra, vse mi funguje bez problemu, nicmene jakmile z metra vylezu, tak se mobil tvari ze ma signal i 4G sit, ale libovolny pokus o pripojeni (je uplne jedno jestli z prohlizece, VPN klienta nebo jakekoliv jine aplikace) neprojde - neprotece ani bit.
    Kdyz vypnu v telefonu mobilni data, a treba i jen pul sekundy nato je zase zapnu, tak vse korektne nabehne a data tecou.

Zit se s tim da, ale je to otravne - netusite nekdo cim by to mohlo byt, resp. jak to fixnout?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    fikotek, pokud to nejde bouchnout přes TWRP, tak to flashni přes SP flash tool., jen musí být správný systém se správnou verzi spflashtoolu resp těch zaváděcích souborů.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Ahoj,

mam Xiaomi Redmi NOTE 3 MTK a instaluju pres TWRP xiaomi.eu_multi_hennessy_6.1.21_v7-5.0.zip a pri instalaci to napise: Checking for Digest file... Skipping Digest check: no Digest file found script succeeded result was [/system] Updating partition details... Failed to mount '/oem' (Invalid argument) ...done

Tusite prosim nekdo co s tim delat?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GAMATES: Ne. Vrátil jsem to z testu a napsal o tom do recenze.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    JAKUBMOKRIS: a reklamoval jsi? Uznali?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GAMATES: Hele, mně se to stávalo asi před půl rokem u Samsungu. Přesně to, co popisuješ.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    JAKUBMOKRIS: protože se to opakovalo, zkoušel jsem odemknout občas i jen bočním tlačítkem a sem tam se to taky kouslo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    GAMATES: Dělá to jenom při použití otisku? Takovýto odemykání šmatláním, to je v pohodě?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    BUNDA: jo zkusil jsem tovární nastavení. Doufal jsem, že je nějaký fígl. Už jsem byl i u prodejce, jen to zrovna nechtělo projevit onu vadu...i tak díky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GAMATES: tipnu si, že rada bude znít takto: nastavit do továrního nastavení a pokud se bude nadále projevovat tak reklamace.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    Zdravím, mám Xiaomi Mi A2, v podstatě nový. Při probouzení z režimu spánku k aktivitě mám nastaven otisk prstu. Celkem často se stane, že zavibruje, nic se neděje, boční tlačítko nereaguje taky. Celé obrazovka je stále černá a dá to dobrých 10-15s mačkání a poklepávání k probuzení. Bohužel se to nestává pokaždé, ale celkem často. Nějaký nápad? Reklamovat? Díky.
    SIVER
    SIVER --- ---
    setkal jste se někdo s tím, že repráček při poslechu hovoru na maximum trochu drnčí? pomůže mi vždy profouknutí jen na chvilku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam