• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Jste nejlepsi, diky!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TOOMIX: Diky za tip! A ja si od zacatku rikal, ze by bylo dobry, mit na to nejaky kryt, ze se to musi plnit bordelem.
    Kazdopadne xiaomi je srandovni firma. Udelaji mobil, co podporuje rychlonabijeni, ale nabijecku, ktera to umi k tomu nedají. Pak si koupim powerbanku, ktera opet podporuje rychlonabijeni, ale kabel, ktery k tomu dali nejen, ze neumi rychle nabijeni, ale navic je to ten typ kabelu, ktery nabiji 4000mAh za sedm hodin. Ale jinak spokojenost.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    BRKODLAK: Resil jsem podobny problem u sluchatkoveho jacku, stacilo vycistit - paratkem a vysavacem s redukovanym vykonem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRKODLAK: vypnout mobil, vzít buď jehlu nebo něco malýho plastovýho a vyškrábat ten bordel z microusb konektoru telefonu. Ačkoliv to tak nevypadá, bude ho tam fakt tolik, že to blokuje dostatečné zastrčení kabelu. Kabely vem buď Ugreen nebo Rock


    US $1.72 23%OFF | Ugreen Micro USB Cable 2.4A Nylon Fast Charge USB Data Cable for Samsung Xiaomi LG Tablet Android Mobile Phone USB Charging Cord
    https://s.click.aliexpress.com/e/KrDw5QZ


    US $2.64 46%OFF | ROCK Hi-Tensile Micro USB Cable for Samsung Xiaomi LG USB Fast Charging Data Braided Charger Android Mobile Phone 120CM
    https://s.click.aliexpress.com/e/lEAkcHE
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRKODLAK: nemam s tim problem. Kabelu mam nekolik a vsechny jdou ztuha zandat i vyndat. Pri nabijeni s telefonem muzu jakkoliv pohybovat.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Mam dotaz na lidi co meli/maji redmi 4x.
    Take vam tak spatne drzi, respektive nedrzi kabel v mobilu? Ja musim vzdy nejdrive mobil nekam polozit, pak co nejpecliveji zastrcit kabel a treba rychlonabijeni se podari az na nekolikaty pokus, take staci uplne minimalni pohyb kabelem nebo mobilem a nabijeni se prerusi, to same pri připojení do usb, take to rozpozna zarizeni az na nekolikaty pokus. Deje se to v podstate od zacatku, mozna se to i mirne zhoršilo. Driv mi to bylo jedno, ale ukázalo se, ze pouziti power banky na cestach je timto skoro nemozne, a to ani nemluvim o tom, ze by bylo idealni moct pri nabijeni telefon pouzivat.
    Tl;dr: nemate tip na kabel, ktery ve zdirce mobilu opravdu drzi a zaroven podporuje rychle nabijeni?
    Predem diky.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Chyba v prohlížeči od Xiaomi umožňuje podvržení adresy - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/chyba-v-prohlizeci-od-xiaomi-umoznuje-podvrzeni-adresy/
    SIVER
    SIVER --- ---
    Máte tu někdo xiaomi váhu? přijde mi že aktualizací na mifit podělali pěkně aplikaci zmizelo mnoho info o vážení :-/ jako metabolický věk atd...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MIKEKT: Magnet OK, materiál OK, barva po 3mesicich lehce ošoupaná. Já platil 4,4$. Za ty drobný OK. (Hodinky nosím každý den)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    TOOMIX: a je ten magnet dostatečně silný? Není ten materiál moc drsný na ruku? Díky
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    BRKODLAK: zkusil bych vypnout battery saver u te aplikace
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ahoj, nevíte jak stahovat z ulozto, aniz bych musel mit porad aktivni obrazovku? Jakmile odejdu stahování se přeruši a az zase aktivuju obrazovku, zacne se to snazit opet napojit, ale vetsinou neuspesne. Redmi 4x
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: ostré hrany nemá, bordel uvidím za 1-2 týdny, dorazil tepve dneska
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: díky za tip, ale měl bych pár otázek - nedrží se v něm bordel? Nemá ostré hrany?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kdybyste sháněli nový řemínek na Xiaomi Amazfit Bip, dak velmi doporučuju tento s magnetem

    https://www.aliexpress.com/...t-Bip-BIT-Youth/32854384224.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.2b9676e1WDSKpV

    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROLAND: jsem si říkal, že podle vyjadřování to musí být BREN..
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Chlapy díky za rady a snahu.
    Jen bych rád doplnil - že mám rád kvalitní poslech v rámci možností. Doporučení jsou dobrá, ale jen jako orientační - už jen to že každý člověk má jinak uši a také dle toho co nejraději poslouchá. Z hygienických důvodu je pak problém vyzkoušet si špunty, nehledě i to jak je to balené.

    Nejcenější je pro mě ta informace ohledně CTIA vs OMTP. To jsem možná kdysi věděl, ale zapoměl. A vzhledem k pokroku elektroniky, mě dost sejří, že jsou výrobci takový... Když jde udělat vnitřní automatický detektor a obraceč groundu a polu. A když nebyl pro některé problém udělat si i vlastní absolutně atypické jacky a USB konektory a že jsem jich viděl za svůj život pěknou řádku a několik mi jich i prošlo rukama.

    A jak jsem psal Redmi X4 cena a to co nabízí je skvělý telefon. Jen řeknemě nadávám na biznis model jako celek a že i tak prostě některé věci v tom telefonu nefungují jak by měli ale zase co by člověk nechtěl za 4,5k?
    BT apod. nechci, protože už takhle máme ozařované hlavy x frekvencemi a naco cpát si další, nehledě další věc na nabíjení což je z mého pohledu nepraktické. I když komu to nevadí, tak jistě super řešení.

    Ano vývoj jde dopředu neustále nějak, aby udajně bylo co prodávat. Ale zatím jsem po všeobecné stránce neviděl na mobil operační systém, který by se v základu vyrovnal WM6.5 co jsem používal na dvou zařízeních. Stejně tak jako kdysi byl i problém najít na Androidu přehravač, který umí přehrávat položkově. Dnes už to naštěstí zase opět i umí, ale že to trvalo.

    Takže ještě jednou díky.
    E42.
    E42
    E42 --- ---
    Jo a nebo pak se samozřejmě ještě nabízí vůbec nejlepší řešení, a sice přejít na bezdrát. Tam tě jack nezajímá a ani rozumná kvalita už není vůbec drahá. Viz např.
    NuForce BE2 Black - Sluchátka s mikrofonem | Alza.cz
    https://www.alza.cz/nuforce-be2-black-d5148462.htm
    E42
    E42 --- ---
    ROLAND: Fungovat by ti měla jakákoli sluchátka používající zapojení CTIA, což dnes budou skoro všechna. CTIA je dnes standard jak na Androidu, tak i na iPhonu. Tip BUNDA na sluchátka od Xiaomi je dobrý, protože shodou okolností dělají dobrá sluchátka za velmi dobré ceny. Ale fungovat budou i skoro jakákoli jiná nová včetně např. velmi populárních skvělých Sony MH1C, pokud je ještě seženeš.
    Že ti ta tvoje stará fungují se starou Xperií je jasné. Lenovo buď ještě v roce 2014 používalo OMTP, ale je taky možné, že v něm fungují oba standardy. To umí třeba Nexus 6, který si taky poradí se CTIA i OMTP.
    Každopádně není důvod nadávat na Redmi 4X, tvůj problém je z dnešního pohledu ve sluchátkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam