• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ZORBEN: :(

    ...a je to i u jiných telefonů nebo jen u tohoto modelu?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZUZU: se zapnutým bt obecně mi i WiFi jede hrozně pomalu (taky 3S)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ha! setkal jsem se s velkou podivností. (mám redmi 3s s lineageos 15)nově používám bluetooth sluchátka, a pokud mi hrajou a zároveň používám na mobilu wifi tethering, tak je šíííleně pomalej. setkal jste se s tím někdo taky?
    FAT
    FAT --- ---
    Nejspíš budu mít lehce lamí dotaz, tak mě hned nevypískejte, prosím.
    Budu mít Xiaomi Mi 9 SE s 6/128GB. Teď mám Xiaomi Redmi 3S. Jak si všechno, i SD kartu přetáhnu do nového? Pomocí "Přesun do nového zařízení"? A to jede přes BT? Nebo je na to nějaká apka? Kolega má Samsungy a stáhnul si jakousi apku a přetáhnul to vše za chvíli.
    Máte někdo radu jak na to?
    Díky.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LOPIN: mam redmi note4 global snapdragon. ma 4100mah baterku a jsem s vydrzi zcela spokojen, vecer koncim na 40-70% a to mam porad nejaky gps tracking, hraju ingress, mam v tom plnou 256gb microsd kartu plnou muziky a jinych veci... originalni posledni stable stock miui10 / android 7.0.
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    my s zenou jsme oba presli ze 4X na Mi8 resp. MIX2S a prvotni sok z velkehych rozmeru je ta tam (bylo to jen o zvyku) a dneska kdyz vezmu do ruky 4X apod tak mi to prijde jak hracka pro deti :)
    Navic zena je malicka (i ruce ma jak decko) a vubec s tim nema problem - naprd je noseni v kapse, ale i na to se da zvyknout
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    UPASAKA: Xiaomi Mi 9 SE má snad být ještě o chlup menší
    UPASAKA
    UPASAKA --- ---
    HARPER: a co Mi A2 Lite, je asi nejmenší z aktuálních modelů
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    ...4x a obecně R3 (R3pro,R3s) trpí chybami čtení karet a zpomalováním systému. Zkus změnit SD kartu nebo ji nepoužívat. Samozřejmostí je mít min 10% volného místa aby z toho telefon nezešiděvěl. Pokud chceš malý telefon a Redmi Go není tvoje srdcovka, tak MI 9SE. Ta má na výšku 146mm Bohužel v roadmapě na Q3 i Q4 jsem nenašel telefon s malým displejem :/
    HARPER
    HARPER --- ---
    dik. ja zatim nejake extra velke zaseky nemam, kdyz to srovnam s predchazejicima smartama s androidem co jsem mel. mam par appek a mobil je na surfovacku/navigaci prevazne, zadne slozite gameseni. spis mam obavu ze aktualizace ho pak zabijou, aspon co pozoruju vzdy s novou verzi miui byva nejaky drobny problemek. rust tech mobilu me taky desi, zacinal jsem na nejakem LG s 3,5",postupne to rostlo na 4,7" a vic jsem uz nechtel, nakonec jsem teda prvni 5" poridil tu 4x a doufal jsem ze dal pojedou v necem podobnem az mi umre a prd, vsichni to zenou nahoru :/
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    HARPER: Prakticky čímkoliv. Akorát, stejně jako skoro všichni ostatní, přestali dělat 5" telefony. Takže neseženeš telefon, který by měl tak malé rozměry a nízkou hmotnost, jako 4X. Z budgetových bych šel do Redmi Note 5,6,7 (vybíral bych podle vzhledu, liší se jen v drobnostech). Oproti obyčejným Redmi mají mnohem lepší display, foťák i větší výkon. Nejlepší poměr cena/výkon/foťák má Pocophone F1 a nejlepší jsou Mi 9 a Mi MIX 3.
    E42
    E42 --- ---
    BRKODLAK: S kartou v tomhle vlastní praktickou zkušenost už dlouho nemám, ale z logiky věci by to mělo platit i pro ni, když se na ni zapisují data. Dokud z ní ale jenom čteš, vadit by to podle mě nemělo. Karta je dobrá na ukládání velkého objemu statických dat, ale na náhodný přístup bude většinou pomalejší než interní úložiště.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    E42: plati to i pro kartu? Vnitrni ulozite mam volne z 1/3...
    Ja jsem tak rok po porizeni zacal pozorovat lehký sekani z niceho nic, a to se porad zhoršuje
    E42
    E42 --- ---
    BRKODLAK: Zkus uvolnit aspoň tak 1/5 kapacity úložiště. Má to u telefonů podstatně větší vliv na rychlost, než by člověk čekal.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HARPER: to by me taky zajimalo, po 16 měsících zacal byt 4x extremne zasekany... Je to muj prvni smartphone, kterej jsem pořídil novej, ale tipuju, ze to asi bude klasika u smartphonu obecne, nebo se pletu?
    HARPER
    HARPER --- ---
    zatim mi funguje, ale stejne se zeptam... cim nahradit redmi 4x ze soucasne nabidky xiaomi?

    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Ahoj všem.
    Rok dělám pro Witty trade co by ofic. distributora Xiaomi tu v Praze ve štěrboholech. Hledáme na pozici produkťáka, co rozumí Xiaomi. tak mě napadlo se zeptat tady :-D
    Dostaneš část ECO produktů a budeš se o ně starat.

    .... neuvažuje někdo o změně práce? Gdyžtak SZ nebo tel: 720766001
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    NINE_OF_NINE: Primou zkusenost nemam, ale chystam se na LineageOS - jen neni cas.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Zkusím to z jiné strany, má někdo z přítomných zkušenost s alternativními rom pro Redmi 4x?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BUNDA: Jo do teď jsem to měl taky tak a najednou dám 3 dny max a hotovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam