• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRKODLAK: používám, když půjčím telefon dětem. Zablokoval jsem tam přístup k volání a kontaktům, tak to mají jen na hraní
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Objevil jsem funkci druhý prostor, tak se chci zeptat, zda ji někdo používáte, a k čemu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Kdyz dam
    *#*#6484#*#*
    a vyberu bluetooth test, tak to nakonec rekne bluetooth test fail.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOOMIX: delal, i kdyz jen takovej divnej - jen se neco objevilo jakoby zespoda v notifikacich a zadny download a reboot to nedelalo..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    E2E4: nedělal jsi v poslední době aktualizaci systému?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    přestaly se mi připojovat Bluetooth sluchátka k redmi 5 plus (android 8, MIUI 10).

    vymazal jsem je ze spárovaných , vymazal data aplikace Bluetooth a restartoval, resetoval nastavení APN, dál jsem i reset network settings pořád nic, nevidím žádné Bluetooth zářizeni ve scanu.

    nějaký nápad?
    QUIP
    QUIP --- ---
    SKAFF: Na novem Redmi 6 jsem pozoroval poblikavani pri zmene polohy telefonu vuci okolnimu svetlu. Na Redmi 4X mam regulaci jasu krasne plynulou... tak treba se to na Redmi 6 taky casem srovna.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    E42: uz se to srovnalo, opravdu bylo nutné pouze několik tisíc krát nastavit jas v určitých situacích, ale teď už to drží samo :)
    E42
    E42 --- ---
    SKAFF: Vůbec to tím nemusí být, ale bordel s automatickým jasem kdysi způsobovala a možná ještě způsobuje aplikace Google Fit.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    nemate nekdo problem s adaptive brightness na A2 lite? Pokud to mam nastavene na adaptivni, tak takhle vecer v tmavym pokoji mam po odemknuti vzdy jas na 0. Dam ho na pulku, zamknu odemknu a zase je na nule. To je nejaky bug? Driv to fungovalo tak, ze na adaptivnim se nastavil base jako minimum a nikdy to neslo pod to. Tel vlastnim 24 hodin, je mozny, ze se to jeste uci?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Když sem žádal o odemčení bootloaderu, tak sem vždy do žádosti psal, že zkouším svoji aplikaci a pro plnou funkčnost potřebuji do telefonu nahrát i neoficiální systém. Vždy to bylo do hodiny povolené :)

    Fyi pánové, testuju mi band 4 a mile mě překvapila čitelnost displeje na přímém slunci :)
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    SMOOKE:ad. vyrizeni zadosti o odemknuti bootloaderu - u mne neco pres tyden.
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    FATBOZZ: jestli si to dobre pamatuju tak odemknuti BL (muze to trvat az 3mesice nez ti to povoli) ani root sam o sobe nevyzaduje FacReset ci mazani dat.
    Nicmene budes li preinstalovavat OS tak vetsinou je nutne vse z telefonu smazat.
    FAT
    FAT --- ---
    TRAZE: Díky.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    FAT: Dáš telefony vedle sebe. Zvolíš přesun do nového zařízení. V jednom z telefonů se automaticky vytvoří wifi hotspot a druhý se na něj připojí. Data se pak tahají celkem dost rychle. Není to sice tak dokonalé, že by se překopírovaly například uložené pozice ve hrách, nebo třeba rozložení ikon, ale 95% věcí se přenese snadno a rychle. Akorát nevím, jak s tou SD kartou, protože Mi9 SE ji tuším nepodporuje? Ale tak snad na to mají taky nějakou funkci. Zkus a uvidíš.
    E42
    E42 --- ---
    ZUZU: Wifi i BT jedou v pásmu 2,4 GHz, takže problémy jsou časté. Mně třeba na některých konkrétních místech v Praze BT sluchátka (používající LDAC, takže s vysokým datovým tokem) vypadávají (přeskakují), což je nejspíš tím, že se tam telefon snaží domlouvat s hodně Wifi sítěmi najednou. Na tvůj problém by možná nejjistější řešení bylo pořídit telefon s duální Wifi a tetherovat přes 5 GHz (což samozřejmě musí umět i NTB).
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Odemknu-li bootlader rovná se to továrnímu nastavení a je třeba telefon znovu nastavit ?
    Chtěl bych přejít na vyšší verzi androida ( 9) , která je dostupná, ale nechci být omezen googlím pravidlem skenovaní wifi 4skeny/2min v aplikaci na popredi ( používam na analýzu wifianalyzer ). Proto bych chtěl roota a nějak to pak obejít. Máte s tím zkušenosti ?

    RedmiNote5
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    ZUZU: Ano, mám Redmi 5A Prime a problém je stejný - bluetooth zpomalí wifinu do té míry, že třeba koukat na youtube s bluetooth sluchátky je občas skoro nemožné. Co jsem se koukal na diskuse, tak to je celkem častý problém a řešení neexistuje (Někdo radil přepnout wifi na jiný kanál, ale u mě to nefunguje).
    QUIP
    QUIP --- ---
    ZUZU: Bylo to tak u Redmi 2, je to tak u Redmi 4X a predpokladam, ze je to tak i u mnoha jinych. Ono se tohle stavalo / stava i u notebooku, ze se BT s WiFi navzajem ovlivnuje.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ZORBEN: :(

    ...a je to i u jiných telefonů nebo jen u tohoto modelu?
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    ZUZU: se zapnutým bt obecně mi i WiFi jede hrozně pomalu (taky 3S)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam